Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.943
Πόντοι
46.423
Αγάπη και μίσος συνυπάρχουν.

Μόνο ο αναίσθητος δεν αισθάνεται τίποτα.

Το μυστικό είναι η αγάπη να υπερισχύσει του μίσους ακόμα και στην απόρριψη η οποία είναι απόλυτα φυσιολογική και για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Γιατί όλες οι γυναίκες μισούν τις άλλες γυναίκες; Αυτό το έχουμε απαντήσει;
γιατί τις καταλαβαίνουν. Και γνωρίζουν πως κινδυνεύουν οποιαδήποτε στιγμή να τις μαχαιρώσουν πισώπλατα, να τους φάνε τον καλό γκόμενο / άντρα κλπ, άσχετα με το θέατρο της ευγένειας που παίζουν η μια μπροστά στην άλλη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό το έχει απαντήσει ο Θεός Al Bundy.

"Women understand women and that's why they hate each other!"

Αν δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός... λυπάμαι!!!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Βασικά δεν υπάρχει άντρας που δεν πιρφορίζει με το που βρει γκόμενα.Τουλάχιστον οι 9 στους 10.

Το μουνί είναι τόσο γλυκό και ειδικά αν περνάς περίοδο αγαμίας και ψωλαρίας,η γυναίκα θα σε βάλει στο βρακί της εύκολα.

Όλοι μισούμε τις γυναικείες συμπεριφορές και όχι τις γυναίκες.Χωρίς γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει κανένας.
περσυ το καλοκαιρι κουβαλησα 2 πιπινα απο τη παραλια στο σπιτι τους στο χωριο τους (σε διπλανο χωριο μενω. εγω εφευγα και επειδη και αυτες φευγαν, για να μη κατεβουν 4 χλμ. να τις παρουν με ρωτησαν να ερθουν μαζι μου) συνηθως πηγαινω και φευγω μονος. εκεινη την ημερα ομως, αφου της αφησα, μετα στο σπιτι ενιωθα σαν ανανεωμενος, που απο κει που βαριομουν να κανω δουλειες, τις εκανα ολες εκεινο το απογευμα. συμπερασμα.......... ο αντρας χρειαζεται ωραιες και ευχαριστες γυναικειες παρουσιες διπλα του για να συνεχιζει χαρουμενος τη μερα του και να ειναι παραγωγικος γενικα.... και φυσικα καποια απο αυτες τις παρουσιες να του καθετε....

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
1.η δυναμικότητα κ η ανεξαρτησία μιας γυναίκας
2. Η απόρριψη από μια γυναίκα
Δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς ως μίσος , περισσότερο ως κόμπλεξ κ αίσθημα κατωτερότητας .
Ένας άντρας όμως με αυτοπεποίθηση κ εξίσου δυναμικός , δεν έχει λόγο να βγάλει αυτό το "μίσος"

Πες μου κάτι αν θέλεις, να ξέρεις πως δεν έχω σκοπό ούτε να σε θίξω και ούτε να σε φέρω σε δύσκολη θέση (από αδιαφορία, όχι από καλοσύνη).

Πιστεύεις πως αν κάνεις παιδί -ειδικά γιο- δεν θα μισήσει τις γυναίκες;

Ωραίο και εύκολο στη θεωρία το να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να μην κρίνουμε, να αντιμεωτπίζουμε όλα τα επαγγέλματα ως ίσα κ.λπ. όμως στο φινάλε υπάρχει το ουτοπικό, υπάρχει και το ρεαλιστικό.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήθελε η μητέρα του να είναι πόρνη και προφανώς θα ψυχοπλακωθεί αν κάποτε αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Επίσης, επειδή έχω ασχοληθεί και έχω ψάξει το θέμα με τους serial killers, στην πλειονότητα τους είτε είχαν κακοποιηθεί μικροί, είτε η μάνα τους ήταν πρεζού/ιερόδουλη.

Άρα καταλήγω στο ότι μάλλον δεν είσαι και το πιο κατάλληλο άτομο για να μας ψυχαναλύσεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
περσυ το καλοκαιρι κουβαλησα 2 πιπινα απο τη παραλια στο σπιτι τους στο χωριο τους (σε διπλανο χωριο μενω. εγω εφευγα και επειδη και αυτες φευγαν, για να μη κατεβουν 4 χλμ. να τις παρουν με ρωτησαν να ερθουν μαζι μου) συνηθως πηγαινω και φευγω μονος. εκεινη την ημερα ομως, αφου της αφησα, μετα στο σπιτι ενιωθα σαν ανανεωμενος, που απο κει που βαριομουν να κανω δουλειες, τις εκανα ολες εκεινο το απογευμα. συμπερασμα.......... ο αντρας χρειαζεται ωραιες και ευχαριστες γυναικειες παρουσιες διπλα του για να συνεχιζει χαρουμενος τη μερα του και να ειναι παραγωγικος γενικα.... και φυσικα καποια απο αυτες τις παρουσιες να του καθετε....
Έχω μια παρόμοια εμπειρία. Συμφωνώ ότι με ευχάριστες γυναικείες παρουσίες φτιάχνει η μέρα σου, αλλά καλό είναι να μην μένουμε μόνο σε αυτές.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Είναι θέμα εξουσίας και ανταγωνισμού. Ο ενστικτώδης άντρας, ότι δεν το γαμάει το κυνηγάει και το "σκοτώνει". Έτσι είναι το ένστικτο της φύσης. Γι αυτό οι άντρες τρώγονται (και συχνά σκοτώνονται) μεταξύ τους συνέχεια για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι και όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Τυχαίνει από καμιά φορά να σκοτώνεται κατά λάθος και καμιά γυναίκα που την είδε αντράκι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
εκεινη την ημερα ομως, αφου της αφησα, μετα στο σπιτι ενιωθα σαν ανανεωμενος, που απο κει που βαριομουν να κανω δουλειες, τις εκανα ολες εκεινο το απογευμα. συμπερασμα.......... ο αντρας χρειαζεται ωραιες και ευχαριστες γυναικειες παρουσιες διπλα του για να συνεχιζει χαρουμενος τη μερα του και να ειναι παραγωγικος γενικα.... και φυσικα καποια απο αυτες τις παρουσιες να του καθετε....
Και να τις αλλάζει συχνά. Γιατί άμα αρχίσει να σε τρώει η γκρίνια, θα αλλάξεις γνώμη για τη γυναικεία παρέα :grin:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Είναι θέμα εξουσίας και ανταγωνισμού. Ο ενστικτώδης άντρας, ότι δεν το γαμάει το κυνηγάει και το "σκοτώνει". Έτσι είναι το ένστικτο της φύσης. Γι αυτό οι άντρες τρώγονται (και συχνά σκοτώνονται) μεταξύ τους συνέχεια για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι και όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Τυχαίνει από καμιά φορά να σκοτώνεται κατά λάθος και καμιά γυναίκα που την είδε αντράκι.
Σε αυτό παίζει ρόλο και η τεστοτερόνη. Ανέκαθεν θέλαμε να δείξουμε πόσο μεγάλες μπάλες έχουμε. Παλιά το μετρούσαμε με το πόσους εχθρούς σκοτώσαμε στον πόλεμο. Πλέον, με το πόσα λεφτά έχουμε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Σε αυτό παίζει ρόλο και η τεστοτερόνη. Ανέκαθεν θέλαμε να δείξουμε πόσο μεγάλες μπάλες έχουμε. Παλιά το μετρούσαμε με το πόσους εχθρούς σκοτώσαμε στον πόλεμο. Πλέον, με το πόσα λεφτά έχουμε.
Ναι. όσο πιο ψηλά ήμασταν στην Κοινωνική Πυραμίδα, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα είχαμε για πρόσβαση στα καλύτερα θηλυκά της φυλής

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Δεν μισούνται οι γυναίκες μεταξύ τους. Απεναντίας! Έχουν φοβερή αλληλοϋποστήριξη, κάτι που δεν υπάρχει στο αντρικό φύλο..
Απόδειξη: Η ύπαρξη του φεμινισμού και η απουσία κάτι αντίστοιχου στους άνδρες.

Artemis♥️

Call-Girl
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
37.305
Πες μου κάτι αν θέλεις, να ξέρεις πως δεν έχω σκοπό ούτε να σε θίξω και ούτε να σε φέρω σε δύσκολη θέση (από αδιαφορία, όχι από καλοσύνη).

Πιστεύεις πως αν κάνεις παιδί -ειδικά γιο- δεν θα μισήσει τις γυναίκες;

Ωραίο και εύκολο στη θεωρία το να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να μην κρίνουμε, να αντιμεωτπίζουμε όλα τα επαγγέλματα ως ίσα κ.λπ. όμως στο φινάλε υπάρχει το ουτοπικό, υπάρχει και το ρεαλιστικό.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήθελε η μητέρα του να είναι πόρνη και προφανώς θα ψυχοπλακωθεί αν κάποτε αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Επίσης, επειδή έχω ασχοληθεί και έχω ψάξει το θέμα με τους serial killers, στην πλειονότητα τους είτε είχαν κακοποιηθεί μικροί, είτε η μάνα τους ήταν πρεζού/ιερόδουλη.

Άρα καταλήγω στο ότι μάλλον δεν είσαι και το πιο κατάλληλο άτομο για να μας ψυχαναλύσεις.
Εξέφρασα την άποψη μου γενικά , χωρίς να απευθυνθώ σε συγκεκριμενα άτομα , και δεν είδα να θιχτεί κανένας από την γνώμη μου....κ επειδή εσύ κάνεις προσωπική επίθεση σε εμενα ,θα σου απαντήσω κ θα το λήξω εδώ διότι απλά αδιαφορώ για την απάντηση σου μετά....
Ο ασταθής κ κομπλεξικος άνθρωπος ΓΕΝΙΚΆ, άντρας -γυναικα , δεν έχει καλή συμπεριφορά όχι μόνο απέναντι στο άλλο φύλο αλλά ούτε κ στο ίδιο ...
Έχω δικαίωμα να έχω άποψη περί αυτού, κ όχι μόνο λόγω δουλειάς, αλλά λόγω και προσωπικών βιωμάτων ....
Θα λάβω υπόψιν τη συμβουλή σου περί γιου κ σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις το πρώτο σχόλιο μου....
Το φόρουμ είναι δημόσιο κ θα γράφω τη γνώμη μου ελεύθερα εφόσον είναι κόσμια , δεν θα μου το απαγορεύσεις εσύ επειδή είδες τον εαυτό σου μέσα σε αυτη ....πρόβλημα σου .-

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Θα μιλησω για εμενα. Εγω δεν μισω τις γυναικες γενικος αλλα συγκεκριμένου τυπου γυναικες. Αγαπαω της γυναικες που σεβονται τους αντρες και αγωνίζονται μαζι τους να βελτιωσουν τη ζωη τους. Αν καποια κοπελα είναι πολύ ωραια με απορρίψει στα ισια χωρις να κανει παιχνιδι μαζι μου θα την σεβαστω. Μισω τη γυναικα που θα με απορριψει και θα αρχισει να κανει παιχνιδι όταν μαθει για χρηματα. Μισω τις γυναικες που το παιζουν ντιβες, εχουν ναρκισσιστικά χαρακτηριστικα, εχουν παντα δικιο, που μειωνουν, πατανε και δημιουργουν προβληματα στους γυρω τους (μισω και τους αντρες που εχουν αυτά τα χαρακτηριστικα) . Π.χ Μαρίνα Πατούλη, Τατιανα Στεφανιδου

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
γιατί δεν μας κάθονται
νταξει δεν ειναι μονο αυτο..γενικα οι ελλεινιδες ειναι μαλακισμενες,κακες και χαμηλου επιπεδου γυναικες..και να με καθοντουσαν οι ελλεινιδες,παλι θα τις μισουσα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.646
Πόντοι
3.506
Καριολες όλες φίλε :confused:ολα τα πράγματα έχουν μια αιτία νομίζω όλα έτσι ξεκίνησαν
IMG_20230617_103514.jpg

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.912
Πόντοι
3.446
Γιατι είναι πληγωμένοι, έχουν βιώσει απόρριψη, χλευασμό, κοροιδία, κέρατο και άλλα πολλά ισως . Το μίσος πάντως δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ειναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο συναίσθημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
O τίτλος του θέματος προδιαθέτει, στιγματίζει, οριοθετεί και συγκεκριμενοποιεί άρα ειναι λάθος. Έπρεπε να είναι του ουδέτερου στυλ "τι συναισθήματα σας γεννούν οι γυναίκες;" Έτσι όπως διατυπώθηκε καθιστά μεγάλο μέρος του ανδρικού φύλου να μισεί υποχρεωτικά τις γυναίκες με στοχο να υπάρχει αμυντικότητα στις απαντήσεις και εξιλέωση-καλόπιασμα. Ντάντεμα όμως δεν έχει!!! Προχωρούμε ωστόσο σε ολοκληρωμενη απάντηση. Ελάχιστοι άνδρες μισούν πραγματικά τις γυναίκες.
Η συντριπτική πλειοψηφία τις γράφει στ αρχίδια του, τις ειρωνεύεται, τις έχει μόνο για γαμήσι χωρίς αντίκρυσμα κτλ. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό μιας που
ο σημερινός γυναικοκεντρισμός επιτρέπει και ωθεί την γυναίκα να το παίζει ντίβα και ρεκλα με άμεση στοχοποίηση οποιοδήποτε κέρδος. Αυτή
η μεγάλη κατηγορία γυναικών είναι άχρηστη. Ο νορμάλ άνδρας ασχολείται σοβαρά με γυναίκα η με άνδρα (δηλαδή με τον άνθρωπο) όταν λαμβάνει το ίδιο. Αν ένας άνδρας σε ενοχλεί η σε κοντράρει πονηρά ή κερδοσκοπεί εις βάρος σου κτλ καθίσταται ως αδιάφορος ή αποτελεί στόχο "ροχάλας", απαξίωσης κτλ. Ένας λόγος παραπάνω με τις γυναίκες που αποδεδειγμένα είναι πολύ χειρότερες σε αυτό. Επίσης οι άνδρες είναι ανώτεροι (εκ φύσεως) και ανετοι σε αντίδραση μιας που εκφράζονται με απαξίωση
ή σταρχιδισμό απέναντι σε μια ανίκανη ή πατσαβούρα. Σπανίως αναλώνονται σε βάθος. Οι γυναίκες εκφράζονται με έντονο μίσος όπως γνωρίζουμε λογω ενδομυχης κακίας. Έτσι έφαγε η άλλη το οξύ στην μάπα όπως θυμόμαστε. Κανείς άνδρας δεν θα έριχνε οξύ σε γυναίκα. Ακόμα κι όσοι λάθος τις σκοτώνουν, τις τελειώνουν αλλά δεν τις αφήνουν ζωντανά πτώματα. Συμπέρασμα: περνάμε καλά με τις γυναίκες μέχρι να αρχίσει να τις δέρνει η μαλακία όπου και τρώνε κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι η μόνη σωστή μέθοδος που λειτουργεί και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι μαλάκας που δεν πήρε μαθήματα από τους ήρωες που θυσιάστηκαν (δυστυχισμένοι παντρεμένοι, αγαπούληδες, καληνυχτακηδες, υποτακτικοί, δεκανίκια κτλ). Άρα δεν τον αναγνωρίζουμε ως ίσο μας και του γυρίζουμε την πλάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom