tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.190
- Πόντοι
- 606
και καλα δε ξερεις ποια ειναι η σαρανταρα?η σαρανταρα ποια ειναι Alex?Ωραια?
καλα σε πηρανε χαμπαρι οι κωλογεροι και σου δωσανε πουλο..
και καλα δε ξερεις ποια ειναι η σαρανταρα?η σαρανταρα ποια ειναι Alex?Ωραια?
Μπαχαλακηδες τύπε, τι περιμενειςωραια παρεα εισαστε εκει!!!Εγω ειμαι παιδι ακομα,και τι πειραζει που δεν ηξερα την κυρια?Νεος ειμαι θα την μαθω!Ειδες πως ξηγηθηκε ο Alex?Κατευθειαν να δωσει τα φωτα του στους νεους,οχι σαν εσας,που ολο εξυπναδες και πνευμα...
ακου γιαλατζι παππουλη.ωραια παρεα εισαστε εκει!!!Εγω ειμαι παιδι ακομα,και τι πειραζει που δεν ηξερα την κυρια?Νεος ειμαι θα την μαθω!Ειδες πως ξηγηθηκε ο Alex?Κατευθειαν να δωσει τα φωτα του στους νεους,οχι σαν εσας,που ολο εξυπναδες και πνευμα...
Μιλας με γριφους γερονταακου γιαλατζι παππουλη.
βλεπω τον κλωνο απο 100 χιλιομετρα σε ομιχλη.
αυτα..
Πες μου οτι κανεις πλακα
ελα μωρε μαλακα λες κ εισαι χθεσινος..Μιλας με γριφους γεροντα
Εμενα δεν μου θυμιζει τιποτα
Εγω ειμαι αθωο παιδι ρε τύπεελα μωρε μαλακα λες κ εισαι χθεσινος..
πολυ δραστηριος εισαι για μια εβδομαδα..αστροπελεκι εισαι!Ρε εγω τις μαλακιες αυτες,δεν ξερω να τις κανω,εσεις εκει μεσα τα κανετε αυτα,για δικους σας λογους!ΜΙΑ εβδομαδα ειμαι εδω μεσα
Παυλίνα εσύ; πόσο Καύλα είσαι
Παντως αν την κοιταξεις για αρκετη ωρα, συνηθιζεταιΠαυλίνα εσύ; πόσο Καύλα είσαι
Ο Τομαχωκ?Αlex ποιος ειναι αυτος ,τι θελει?
Βρίσκω Βρίσκω,Παντως αν την κοιταξεις για αρκετη ωρα, συνηθιζεται
Δεν βρισκεις?
Το αποκορυφωμα της καύλας ειναι το σπυρι στο κατω μερος του δεξιου κωλομεριουΒρίσκω Βρίσκω,
Ποια ειναι αυτη ρε Παυλινα που την ποσταρεις και φατσα φορα με το προσωπο της?
Πολυ σοβαρα τα παιρνεις τα πραγματα ρε τύπε, σιγα...καποιος το εβαλε να κανει πουστια.Δεν εχω καμια σχεση,με κανεναν εδω μεσα,και δεν εχω αναμιχθει σε καμια διαφωνια.Αυτοι εκει μεσα,νομιζουν οτι ειναι δικο τους,το site,και κανουν μαλακιες