fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
για να κανω ερωτα μαζι του πρεπει να εχει καποια στανταρτς σε επιπεδο χαρακτηρα κ αποψεων π δεν εχει
για να κανω ερωτα μαζι του πρεπει να εχει καποια στανταρτς σε επιπεδο χαρακτηρα κ αποψεων π δεν εχει
Ώπα, ναύαρχε, μην του δίνεις ιδέες... δεν έχουμε αρκετές γυναίκες στο bou, και αμα πάρει φόρα, βλέπω μόλις τελειώσουν οι γυναίκες, να μας κάνει και gay προξενειά.εσυ θα τους παντρεψεις ολους εδω μεσα!Μαλλον εχεις κληρονομικο χαρισμα.
Ωωωωω... τρίβυζες, όπως το Total Recall;οπλονομε,δεν προκειται να αφησω να παθεις τετοιο κακο.Θα σε παντρεψω,εγω με μια κανονικη κοπελα,και επισης ετοιμαζω 3000 εξωγιηνες,να εργαστουν και να γινουν μελη του bou.
Tριβυζες και δίμουνες τύπεΩωωωω... τρίβυζες, όπως το Total Recall;
Δεν μου αρεσουν οι αριστοκρατισσεςμε 2 βυζια και γαλζοαιματη για σενα
Είδες Alex; Τα καλύτερα σου φαίρνουμε, μέχρι και την Βασίλισσα του Ναμπούμε 2 βυζια και γαλζοαιματη για σενα
Δεν μου αρεσουν οι αριστοκρατισσες
Προτιμω λαϊκα κοριτσια
Δεν τον νοιάζει τύπε πως θα είναι σε 20 χρόνια. Θα παίρνει πουτανες, γάλακτοςΕίσαι λάθος.
Ξέρω αριστοκράτισσες από το 1987, που ήταν 14.
Πολλές σήμερα είναι ίδιες.
Επειδή δεν διάβασαν , δεν δούλεψαν , δεν είχαν ποτέ άγχος, ζούσαν σε άψογες συνθήκες, τρώγαν καλά , ασκούνταν κτλ.
Μοναδική περίπτωση 48άρα που είναι σαν 20άρα.
Και εδώ που τα λέμε σπάνια.
ΤΟ 95% από τις σημερινές μουνάρες, θα είναι σαν γαμώ το κερατό τους σε 20 χρόνια.
Τι με νοιαζει εμενα πώς θα ειναι σε 20 χρονια ρε τύπε?Είσαι λάθος.
Επειδή δεν διάβασαν , δεν δούλεψαν , δεν είχαν ποτέ άγχος, ζούσαν σε άψογες συνθήκες, τρώγαν καλά , ασκούνταν κτλ.
Μοναδική περίπτωση 48άρα που είναι σαν 20άρα.
Και εδώ που τα λέμε σπάνια.
ΤΟ 95% από τις σημερινές μουνάρες, θα είναι σαν γαμώ το κερατό τους σε 20 χρόνια.
Είσαι λάθος.
Έχει και παιδάκια το φόρουμ; Να αρπάξω τη μαγκούρα μου αμα είναι, να τα βάλω σε τάξηKαλησπερα παιδακια!
Έχει και παιδάκια το φόρουμ; Να αρπάξω τη μαγκούρα μου αμα είναι, να τα βάλω σε τάξη
Καλησπέρα Μαντάμ Μαρία, σήμερα με ποιόν γαμηθηκες , μήπως ήταν Κινέζος;Kαλησπερα παιδακια!
Καλησπέρα Μαντάμ Μαρία, σήμερα με ποιόν γαμηθηκες , μήπως ήταν Κινέζος;
Καλησπέρα Μαντάμ Μαρία, σήμερα με ποιόν γαμηθηκες , μήπως ήταν Κινέζος;
Βαζε ιδεες να δουμε συντομα thread "Ο Κινεζος και Εγω"
Α/Α... ανέλαβα χρέη θρεντοφύλακαΟ Άλεξ που είναι
Δε θα γαμήσετε, τύποι...