Επισκέπτης
Ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και για τους δυο μας
Ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και για τους δυο μας
κοτζαμ παράθεση με το όνομά σου, δεν την είδες κι εσύ; Εντάξει ο παππούλης δικαιολογήται, παππούλης είναι δεν είδε καλά. Εσύ, τι δικαιολογία έχεις, που με έκανες να κάνω καταδρομική στο ζαμπόν και το ροκφόρ νυχτιάτικα;εχω ονομα
κοτζαμ παράθεση με το όνομά σου, δεν την είδες κι εσύ; Εντάξει ο παππούλης δικαιολογήται, παππούλης είναι δεν είδε καλά. Εσύ, τι δικαιολογία έχεις, που με έκανες να κάνω καταδρομική στο ζαμπόν και το ροκφόρ νυχτιάτικα;
Κι εσυ ροκφορ τρως τύπε τωρα? Απιστευτο. Ποιο παιρνεις? Εγω προτιμω το Καστελοκοτζαμ παράθεση με το όνομά σου, δεν την είδες κι εσύ; Εντάξει ο παππούλης δικαιολογήται, παππούλης είναι δεν είδε καλά. Εσύ, τι δικαιολογία έχεις, που με έκανες να κάνω καταδρομική στο ζαμπόν και το ροκφόρ νυχτιάτικα;
Ορίστε, εχουμε πιο πολλα κοινα απο οσα νομιζειςαγαπω ροκφορ!!!
με το ζαμπον στο στόμα σαν το σκυλί περίμενες και savoir vivr? Πάλι καλά που δεν απάντησα "γασδβξκομνψαρλμτγβκλ"αγαπω ροκφορ!!!
δοκιμασε κ με καρπουζι να δεις ποσο παει!
ειπες αυτη
Κλασσικά Castello! Αν το συνδυάσεις κιόλας με προσούτο, ή, στα ΠΟΛ μερακλίδικα, παστουρμά, μιλάμε για επικές καταστάσειςΚι εσυ ροκφορ τρως τύπε τωρα? Απιστευτο. Ποιο παιρνεις? Εγω προτιμω το Καστελο
Παχαινει ομως το γαμημενο...Κλασσικά Castello! Αν το συνδυάσεις κιόλας με προσούτο, ή, στα ΠΟΛ μερακλίδικα, παστουρμά, μιλάμε για επικές καταστάσεις
γαλλική κουζίνα ναύαρχε. Έχουν μια ψύχωση με τα σαλιγγάρια. Ούτε οι κρητικοί στη Σούδα τέτοιο πράμαστο καστελο εχω βρει ενα σαλιγγαρι...
με το ζαμπον στο στόμα σαν το σκυλί περίμενες και savoir vivr? Πάλι καλά που δεν απάντησα "γασδβξκομνψαρλμτγβκλ"
Κοίτα, αν θέλεις κάτι ελαφρύτερο, μην πας με τίποτα σε dirollo. Αν δε σε χαλάει η ξηρή υφή της μυζύθρας, κυκλοφορεί κατα καιρούς κασερομυζήθρα, που είναι και νοστιμότατη, και λιγότερο παχυντική. Το κακό είναι οτι δύσκολα την πετυχαίνωΠαχαινει ομως το γαμημενο...
Δοκιμασα να το αντικαταστησω με ντιρολο λάιτ αλλά καμια σχεση
Ορίστε, εχουμε πιο πολλα κοινα απο οσα νομιζεις
Μην εχεις παρωπιδες
Tα πραγματα ειναι απλα, οπως εμεις βαζουμε γκολ πολυ πιο ευκολα με τις αλλοδαπες (σχεδον σε ολες τις φυλες),
εδω λεει για το πως να γαμησεις (ως τουριστας) στην Αθηνα. Λεει αρκετα σωστα πραγματα για ξενο σαιτ με εμφαση στο οτι οι Ελληνιδες ειναι πολυ δεκτικες με τους ξενους (κατι θα ξερει).και οτι ειναι ανοιχτες σε ανδρες διαφορετικου φυλετικου background. και οιτι ειναι πολυ ανοιχτες στο διαλογο και το φλιρτ απο ξενους. αντιθετα σε αλλες πολεις λεει για παραδειγμα οτι οι caucasians εχουν πολυ καλυτερες πιθανοτητες. βασικα οι ξενοι πηδανε στην Ελλαδα αρκετα ευκολα. Αυτες που σας κανουν τις δυσκολες ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Βασικα θα προτιμουσα να ειχα μεγαλωσει ως ξενος στην Ελλαδα. Ως Ελληνας δε πολυλεει.
δε το παιζω celebrity απανταω οταν ερωτουμαι..δεν απανταω ομως οταν απευθυνεσαι σε αλλον με σκοπο να το διαβασω εγω
όταν σας λενε ότι τεριαζεται τους βγαζεται τρελους ομωςΟρίστε, εχουμε πιο πολλα κοινα απο οσα νομιζεις
Μην εχεις παρωπιδες
αζωρ εεεε κααατιινα σαλαμακιμε το ζαμπον στο στόμα σαν το σκυλί περίμενες και savoir vivr? Πάλι καλά που δεν απάντησα "γασδβξκομνψαρλμτγβκλ"
φιλε τι ξερεις ότι στην περιοχη μου υπαρχουν εκτροφει κ τα πουλανε γαλεια μεχρι κ 6.000 ευρω το κιλο αναλογα το ειδος?γαλλική κουζίνα ναύαρχε. Έχουν μια ψύχωση με τα σαλιγγάρια. Ούτε οι κρητικοί στη Σούδα τέτοιο πράμα
Δεν έχει καμιά σχέση αυτο που λες με το σεξ!!εχουμε κοινωνικοπολιτικο χασμα προτιμω να κοιμηθω με το τελευταιο μεταναστη που εχει αγνη καρδια κ ονειρα
παρα με ενα παρασιτο του συστηματος με φαλλοκρατικες πεποιθησεις!
οι γυναικουλες τα κανουν ολα αυτα που λες..οι κατινιτσες .οι αληθινες ακομπλεξαριστες γυναικες δεν εχουν αναγκη να κρυφτουνε πισω απο το δαχτυλο τους
Εγω ξερω τι την κανει να δισταζει
Η διαφορα ηλικιας
Το σεβομαι