enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άμεση σύλληψη και στο πειθαρχείο μέχρι νεωτέρας!Εντολή εγκατάλειψης σκάφους... αναλάβαμε αυτόκλητοι οπλονόμοι εγώ και ο Παππούλης
Άμεση σύλληψη και στο πειθαρχείο μέχρι νεωτέρας!Εντολή εγκατάλειψης σκάφους... αναλάβαμε αυτόκλητοι οπλονόμοι εγώ και ο Παππούλης
Όχι ρε τύπε... ο Alex και η Πενταγιώτισσα είναι VIP... έχουν και μια κάποια ασυλία, πως να το κάνουμεΆμεση σύλληψη και στο πειθαρχείο μέχρι νεωτέρας!
Σιγά μην είναι ο Άκης και η Σταμάτη!Όχι ρε τύπε... ο Alex και η Πενταγιώτισσα είναι VIP... έχουν και μια κάποια ασυλία, πως να το κάνουμε
Πενταγιο ,σου την δείχνω και τρομάζεις, σου την βάζω και πονάς , σου την βγάζω και υγρό έχει αφήσει,μα στο τελος σε έχει ωφελήσει ,τι είναι;
Εσύ κάτι άλλο θα ήθελες να ήτανη ενεση!
σε τα μας ρε αυτα?
Ενω εσυ δεν αμπελοφιλοσοφεις καθολου δηλαδηκαλα με αμπελοφιλοσοφιες κ γω λεω οτι θελω
Έχεις ψυχολογικά;
Λαθος
Και μετά από αυτό πλέον Κύριε Αλεχ το κορίτσι σε γουστάρει με τρέλα!!
Εγω ξερω τι την κανει να δισταζειΚαι μετά από αυτό πλέον Κύριε Αλεχ το κορίτσι σε γουστάρει με τρέλα!!
Αν θελεις τη γνωμη μου, κατα κανονα μεγαλυτεροι καριοληδες απο τους πελατες των δικηγορων δεν υπαρχουννα μην πιστευετε ποτε τον δικηγορο σας,γιατι ειναι σιγουρα καριολης!
Εγω ξερω τι την κανει να δισταζει
Η διαφορα ηλικιας
Το σεβομαι
Γιατί μωρέ κι εσύ τώρα; Στρωμένη δουλειά έχει, αρχοντάνθρωπος ακούγεται... που ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει αν τον δείςτυπε πιο πιθανο ειναι να σκασει ενα δυναμιτακι στο χερι μ παρα να κανω κατι μαζι σ.
Καποια στιγμη πρεπει να αντιληφθεις οτι καταντας γραφικη να λες καθε μερα το ιδιο πραγματυπε πιο πιθανο ειναι να σκασει ενα δυναμιτακι στο χερι μ παρα να κανω κατι μαζι σ.
Ξερεις τύπε, οι "καθετες" αρνησεις χωρις προφανη αιτια ειναι παντοτε εξαιρετικα υποπτεςΓιατί μωρέ κι εσύ τώρα; Στρωμένη δουλειά έχει, αρχοντάνθρωπος ακούγεται... που ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει αν τον δείς
Ξερεις τύπε, οι "καθετες" αρνησεις χωρις προφανη αιτια ειναι παντοτε εξαιρετικα υποπτες
Επιτρεψε μου να γνωριζω καλυτερα...Ειναι στην διακριτικη σας ευχερεια,να μην υπερασπιστειτε καποιους!Εσεις διαλεγετε λοιπον τους πελατες σας.Πολιτες που βρισκονται σε αναγκη,εξαιτιας των αδικιων,του συστηματος(γιατι αλλιως δεν θα ειχατε δουλεια),τους λετε και καριοληδες....