Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.166
- Πόντοι
- 456
Όχι οι ΟΠΥΓια μια περίοδο όλοι οι νεοσύλεκτοι παρουσιάζονταν Τρίπολη για λόγους εξοικονόμησης
Όχι οι ΟΠΥΓια μια περίοδο όλοι οι νεοσύλεκτοι παρουσιάζονταν Τρίπολη για λόγους εξοικονόμησης
τύπε δεν έχει γυρίσει κάποιος πίσω για να καταγραφεί επίσημαΠρέπει άμεσα να δοθεί απάντηση όμως, αν έχουν παρτουζωσει ποτε την πενταγιώ. Έχει άμεση σχέση με το θέμα
Οι ΟΥΚαδες αν θελανε να κανουν τον μαγκα, προφανως θα επρεπε να κανουν ντου σε κανενα φυλακιο στα τουρκικα παραλια.Μουρμούρες, και ΟΥΚάδες που λουφάρανε, πριν κάνουνε νυχτερινά ντού στη σκοπιά στον Αη-Νικόλα... έ-ρε τι μου θύμισες... σκοπιά στον Αη-Νικόλα, με το μακρύκαννο το 38άρι, λουφαγμένος στο φυλάκιο γιατί είχε πέσει σύρμα οτι κάνουνε νυχτερινά ντου τα ΟΥΚ, που τελικά ΔΕΝ το γλύτωσα
Στο ΣΔΑΜ, θα τους έριχνα χαλαρά, και όχι στα πόδια. Εκεί στο Β φυλάκιο, στο σκοτάδι, δεν είχαμε πολλές ευγένειες.Οι ΟΥΚαδες αν θελανε να κανουν τον μαγκα, προφανως θα επρεπε να κανουν ντου σε κανενα φυλακιο στα τουρκικα παραλια.
Αυτα τα "γυμνασια" των ΟΥΚαδων δεν τα καταλαβα ποτέ
Δηλαδη αν τους εριχνες μια στα ποδια τι θα γινοταν, θα πηγαινανε αυτοι στο ορος Πατατα?
ΜπούρδεςΣτο ΣΔΑΜ, θα τους έριχνα χαλαρά, και όχι στα πόδια. Εκεί στο Β φυλάκιο, στο σκοτάδι, δεν είχαμε πολλές ευγένειες.
Αλλά, στ κέντρα, οι γεμιστήρες (και οι σφαίρες στα περίστροφα) ήταν ραμμένοι. Και, αυτό, το ξέρανε οι ΟΥΚαδες.
Πάντως, πέρα απο το σπαστικό της υπόθεσης, ήταν και λιγάκι εκπαίδευση, πρώτον για εμάς, για να είμαστε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοι, και για τα ΟΥΚ, για να τελειοποιούν τακτικές εφόδου σε σκοπούς.
Δεν είναι και απόλυτο... τεσπα, την "εκδίκησή" μου, την πήρα πάνω σε μια δοιμιρία ΛΟΚατζήδες, που είχαμε πάρει στο Νέαρχο για αποβατική άσκηση... πέσαμε σε μποφόρ, και είχανε πιάσει όλοι μαζί την κουπαστή και ξερνάγανε εν χορώ. Και, αν αυτό δεν ήταν αρκετό, σαν δίοπος (δεκανέας), έβαζα φωνή όποτε κάνανε κόντρες στα push-ups και χέζονταν πάνω τουςΜπούρδες
Kαι φυσικα ο αντρας που γ@μει και δερνει απο 0 ευρω μεχρι οσα ευρω γουσταρει, και οποια φυλη γουσταρει..Ποιος είναι πιο μάγκας;
Εσύ και εγώ που πληρώνουμε για να γαμησουμε, ή αυτή που έχει το θάρρος της γνώμης της και μπαίνει
σε ένα αντροκρατουμενο φόρουμ και λέει ότι γαμηθηκε με έναν Τούρκο, Πακιστανό;
Kαι φυσικα ο αντρας που γ@μει και δερνει απο 0 ευρω μεχρι οσα ευρω γουσταρει, και οποια φυλη γουσταρει..
ενω η γυναικα στηνει ξοβεργα και αν της κατσει.. ;)
Καποια κοπελα μου ειχε πει καποτε οτι εσεις οι ανδρες επιλεγεται κανοντας κινηση σε οποια γυναικα θελεται, ενω οι κοπελες επιλεγουν απο αυτους που εχουν προσφερθει
Δεν παίζει να στήσει γυναίκα ξόβεργα και να ΜΗΝ της κάτσει. Απλά, δεν παίζει. Πρέπει, είτε να έχει καβαλήσει κάργα το καλάμι, και να θέλει να της κάτσει αποκλειστικά ο κλώνος του Μπράντ Πιτ, με τα λεφτά του Γκέϊτς, ή να είναι τόσο χάλια εμφανισιακά που ούτε ο καθρέφτης της δεν την αντέχει και σπάει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι μαθηματικά σίγουρο, οτι αν μια γυναίκα στήσει ξόβεργα... θα της κάτσειKαι φυσικα ο αντρας που γ@μει και δερνει απο 0 ευρω μεχρι οσα ευρω γουσταρει, και οποια φυλη γουσταρει..
ενω η γυναικα στηνει ξοβεργα και αν της κατσει.. ;)
Δεν παίζει να στήσει γυναίκα ξόβεργα και να ΜΗΝ της κάτσει. Απλά, δεν παίζει. Πρέπει, είτε να έχει καβαλήσει κάργα το καλάμι, και να θέλει να της κάτσει αποκλειστικά ο κλώνος του Μπράντ Πιτ, με τα λεφτά του Γκέϊτς, ή να είναι τόσο χάλια εμφανισιακά που ούτε ο καθρέφτης της δεν την αντέχει και σπάει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι μαθηματικά σίγουρο, οτι αν μια γυναίκα στήσει ξόβεργα... θα της κάτσει
Και δηλαδή, εσύ πιστεύεις οτι μια γυναίκα θα ομολογύσε εύκολα το οτι στήνει ξόβεργες; Μα, αν το κάνει, αυτομάτως χάνει το δικάιωμα να το παίξει αδύναμη και ευάλωτη. Άσε που δεν έχει καν λόγο να το πεί... Πάρε την πενταγιώτισσα για παράδειγμα. Δεν θα σου πω οτι έστησε ξόβεργες στο θρεντ... αλλά, άσχετα αν έστησε ή όχι, κάμποσοι δοκιμάσανε στην ψύχρα την τύχη τους.μα εχουν γραφτει αραδες ολοκληρες, οτι δεν στηνουν ξοβεργα. Εξερεση η πενταγιο. Αλλα και αυτη θα γινεται αλλη μια ελλεινης εντος των ελληνικων χωριων
ρε τυπε, εγω που δεν ειμαι ο μπραντ πιτ αλλα ουτε ο ωνασης, στις ξοβεργεςΔεν παίζει να στήσει γυναίκα ξόβεργα και να ΜΗΝ της κάτσει. Απλά, δεν παίζει. Πρέπει, είτε να έχει καβαλήσει κάργα το καλάμι, και να θέλει να της κάτσει αποκλειστικά ο κλώνος του Μπράντ Πιτ, με τα λεφτά του Γκέϊτς, ή να είναι τόσο χάλια εμφανισιακά που ούτε ο καθρέφτης της δεν την αντέχει και σπάει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι μαθηματικά σίγουρο, οτι αν μια γυναίκα στήσει ξόβεργα... θα της κάτσει
όχι μονο εριξε... αλλα εριξε κ πολύ γελιο με πολλους εδώ μεσα...Και δηλαδή, εσύ πιστεύεις οτι μια γυναίκα θα ομολογύσε εύκολα το οτι στήνει ξόβεργες; Μα, αν το κάνει, αυτομάτως χάνει το δικάιωμα να το παίξει αδύναμη και ευάλωτη. Άσε που δεν έχει καν λόγο να το πεί... Πάρε την πενταγιώτισσα για παράδειγμα. Δεν θα σου πω οτι έστησε ξόβεργες στο θρεντ... αλλά, άσχετα αν έστησε ή όχι, κάμποσοι δοκιμάσανε στην ψύχρα την τύχη τους.
φιλε εγω με την εμπειρια μου κ πιστεψε με δεν είναι μικρη εχω μαθει ένα πραγμα ...ρε τυπε, εγω που δεν ειμαι ο μπραντ πιτ αλλα ουτε ο ωνασης, στις ξοβεργες
που μου εστηναν, εριχνα ενα μπέκο και αν.. και μετα αντε γεια
μωρέ καλά έκανες, αλλά το ένα δεν αναιρέι το άλλορε τυπε, εγω που δεν ειμαι ο μπραντ πιτ αλλα ουτε ο ωνασης, στις ξοβεργες
που μου εστηναν, εριχνα ενα μπέκο και αν.. και μετα αντε γεια
Μισό... Π2 λές το λόφο, και Π1 την ενδιάμεση πύλη ΚΕΠΑΛ/ΚΕΚΑΝ; Γιατί και σ'εμένα, στο λόφο το περίπτερο είχαμε ακόμα, με την τρύπα στο πίσω τοιχάκι για να βλέπεις όταν είσαι μέσαπι και π2,τοτε δεν ειχαν τσιμεντενια σκοπια,.Ειχαν εκεινο το περιπτερο στην ακρη του γκρεμου.Υπηρχε μονο ενα μαγνητικο τηλ,και φυλαγαμε με μι.Σφαιρες ειχαμε ομως.Εγω τους ειχα δει στην τυχη.Πηγα να κατουρησω,και αυτοι ανεβαινανε απο το γκρεμο!Οταν ειδοποιησα τους αλλους,νομιζαν οτι τους εκανα πλακα!Δεσανε δυο σκοπους εκεινο το βραδυ...
φιλε ειχα μαζεψει τοτε ένα αδεσποτο κ με ακολουθουσε παιχτηκε τετοια φαση κ μολις πλησιασαν την σκοπια ο ενας βρεθηκε με ένα σκυλο να του γαζωνει τον κωλο ο άλλο με κοντακι στα μουτρα από τοτε δεν εχω κυνηγισει ποτε μα ποτε αδεσποτο αλλα οσο μπορω τα μαζευωπι και π2,τοτε δεν ειχαν τσιμεντενια σκοπια,.Ειχαν εκεινο το περιπτερο στην ακρη του γκρεμου.Υπηρχε μονο ενα μαγνητικο τηλ,και φυλαγαμε με μι.Σφαιρες ειχαμε ομως.Εγω τους ειχα δει στην τυχη.Πηγα να κατουρησω,και αυτοι ανεβαινανε απο το γκρεμο!Οταν ειδοποιησα τους αλλους,νομιζαν οτι τους εκανα πλακα!Δεσανε δυο σκοπους εκεινο το βραδυ...
σωστα τα λές. Εγω μιλάω για την εσωτερική, στο ξωκλήσι του Αη Νικόλα στο ΚΕΚΑΝ, στο πέρασμα μεταξύ ΚΕΠΑΛ και ΚΕΚΑΝ. Εκεί υπήρχε τιμής ένεκεν φυλάκιο, και ένα ακόμα στο λόφο. Καθαρά εσωτερικές σκοπιές, για τους νέους/εκπαιδευόμενους ΟΠΥ θα υποθέσωοπως τα θυμαμαι θα στα πω!π2,πυλη σχιστου με εσωτερικο τσιμεντενιο.αν ξαναβγαινες σχιστο,ηταν πι,και μετα εμπαινες πυλη thomson, πυλη μυκ, πυλη δνε,και αν την περναγες πηγαινες φ3 για περαμα!