Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Γυναίκες που είναι στα αλήθεια σεξ μασινς, δεν το λένε ποτέ. Λένε ότι είχαν ... 2-3 σχέσεις μέχρι τα ... 40 !!!
Αυτές που το λένε, είναι κάτι αγάμητες, που τις γαμάνε μόνο τυφλοί .

Σό σιμπλ !!!!!!

οι γυναικουλες τα κανουν ολα αυτα που λες..οι κατινιτσες .οι αληθινες ακομπλεξαριστες γυναικες δεν εχουν αναγκη να κρυφτουνε πισω απο το δαχτυλο τους

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Kαι φυσικα ο αντρας που γ@μει και δερνει απο 0 ευρω μεχρι οσα ευρω γουσταρει, και οποια φυλη γουσταρει..
ενω η γυναικα στηνει ξοβεργα και αν της κατσει..  ;)

αι γεναικαι εχουν (πάντα) το πάνω χερι λέμε !

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ειδικά όταν κρατάνε με αυτό παντόφλα ή μπλάστη

χεχεχε! ΕΙΔΙΚΑ τότε!

[size=8pt]παντως, περα απο την πλάκα η "δυναμη" των γυναικων δεν ειναι ποτέ (ή μάλλον πολύ πολύ σπάνια) στην μυική δύναμη και επιβολή! με πλάστη ή χωρίς άμα τα πάρεις στην κράνα την κάνεις μια χαρά καλά!
Η δύναμη τους ειναι στην υποχθόνια αναμέτρηση, στην καθημερινή, την συνεχή, τον μαραθώνιο ζωής. Εκει το αρσενικό είναι παντα (ή μάλλον πολύ πολύ σίγουρα) προδιαγεγραμμένο οτι θα υποστεί την ήττα του![/size]

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
χεχεχε! ΕΙΔΙΚΑ τότε!

[size=8pt]παντως, περα απο την πλάκα η "δυναμη" των γυναικων δεν ειναι ποτέ (ή μάλλον πολύ πολύ σπάνια) στην μυική δύναμη και επιβολή! με πλάστη ή χωρίς άμα τα πάρεις στην κράνα την κάνεις μια χαρά καλά!
Η δύναμη τους ειναι στην υποχθόνια αναμέτρηση, στην καθημερινή, την συνεχή, τον μαραθώνιο ζωής. Εκει το αρσενικό είναι παντα (ή μάλλον πολύ πολύ σίγουρα) προδιαγεγραμμένο οτι θα υποστεί την ήττα του![/size]
Μου αρέσει το fineprint... λες και διαβάζω τις υποσημειώσεις συμβολαίου

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
τελικα τι θα γινει με αυτο το νημα?το μονο που καταλαβα,ειναι το "δε θα γαμησεις τυπε"
Ε, καλά, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. Μπορεί και να γαμήσεις. Δες το σαν το δικό μας, το "Υράβα στον οπλονόμο, και πές του να σου δώσει μια σακούλα μπουλμεδάκια που τα χρειαζόμαστε"

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
πρεπει να βαλεις μια ταξη!Να μπουνε ολοι σε μια σειρα!Να χωριστουμε σε τοιχαρχιες!
Επιστασίες... και, ποιόν να βαλω ΤΠΒ ρε σειρά, που οι μισοί εδω μέσα θα έσφαζαν ευχαρίστως τους άλλους μισούς; Μπα, μάλλον θα το αφήσω άναρχο το σκάφος, και όπου μας βγάλει. Κοίτα να καβατζάρεις μια καλή σωστική πάντως, να προλάβουμε να εγκαταλείψουμε, μόλις πέσουμε σε ξέρα

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλημέρα κοπελιά.

Πρώτον. Ελάχιστοι εδώ μέσα εχουν πρόβλημα οσον αφορά τις σχέσεις με αλοδαπές. Σου γράφει ενας "θιασώτης" της συγκεκριμένης πρακτικής  :grin:

Ησουν πράγματι πολύ τυχερή. Τουλάχιστον πολύ πιο τυχερή απο τη μακαρίτισα τη τοπαλούδη, η απο πολαπλες περιπτώσεις γυναικών που αντρες της συγκεκριμένης εθνικότητας θεωρούν απόλυτη μαγκιά να τις βγάζουν στο κλαρί. Για τις ανάγκες του "έρωτά" τους πάντα !!! :grin:

Αυτο που κρατάω από την περιγραφή σου είναι η αρχική εντύπωσή σου για το σεξ που έτσι ακριβώς μου έχει μεταφερθεί και απο τη πλειοψηφία των γυναικών που είχαν το "θαρος" να το συζητήσουν μαζί μου.

Αυτό που περιέγραψες ηταν η αρχή της σεξουαλικής ζωής σου. Ο ερωτας  στον οποίο αναφέρεσαι στο κείμενό σου είναι κάτι θεμελιωδώς δισφορετικό και πολυ πιο πολύπλοκο.

Keep walking !!! :hi:

YΓ. Ο μηχανισμός που καμει τη καλογρια sex machine, δουλεύει και αντίστροφα. Κράτησέ το !! :grin:

Αγαπητε, για να αρχισει η σεξουαλικη μου ζωη πρεπει να εχεθ συνδεθει με το πιο πολυπλοκο κομματι της ερωτικης ηδονης, του ερωτα, του συναισθηματος, της δεσμευσης και γιαυτο οπερ κ εγενετο οταν εγενετο. Ειδαλως θα ημουν ακομη παρθενα. Στα 17 μ ημουν πολυ ρομαντικη, ηθελα ο πρωτος μ  να ειναι κ ο τελευταιος μ..συντομα ομως προσγειωθηκα στη πραγματικοτητα! Που αν μη τι αλλο ηταν πολυ καλυτερη! :)

thanks for the tip.. however..η ερωτικη διαθεση της γυναικας που τη καθιστα σεξ μασιν η οχι ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με αυτη του συντροφου της και τουμπαλιν!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εμενα παλι, δεν μου απαντησε ποτέ.

[size=7pt](ισως γιατι δεν τηνε ρωτησα ποτέ βεβαια...)[/size]

δε το παιζω celebrity απανταω οταν ερωτουμαι..δεν απανταω ομως οταν απευθυνεσαι σε αλλον με σκοπο να το διαβασω εγω :)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Τελικά εσείς οι δύο, είστε φτιαγμένοι ο ένας για την άλλην... τώρα, γιατί ακριβώς πράγμα είστε φτιαγμένοι ο ένας για την άλλην, όρκο δεν παίρνω. Είτε για επικό sex, είτε για Ρωμαϊκή αρένα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Ποιος εδωσε εντολη, τι πραγμα να εγκαταλειψουμε και ποιος θα επιβαλει την τιμωρια?
Εντολή εγκατάλειψης σκάφους... αναλάβαμε αυτόκλητοι οπλονόμοι εγώ και ο Παππούλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom