Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
εχουμε κοινωνικοπολιτικο χασμα προτιμω να κοιμηθω με το τελευταιο μεταναστη που εχει αγνη καρδια κ ονειρα
παρα με ενα παρασιτο του συστηματος με φαλλοκρατικες πεποιθησεις!

Σταματα γιατι βουρκωσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
το παιρνεις προσωπικα,αυτο ειναι λαθος.Σιγουρα γνωριζεις για τα εγκληματα των συναδελφων σου.
Ειναι κατι αναλογο με τους πολιτικους και τους ψηφοφορους τους
Κραζουμε ολοι τους πολιτικους, αλλά ξεχναμε να κραξουμε τους ψηφοφορους που ειναι χειροτεροι απο τους πολιτικους

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

η εικονα που εχεις στο προφιλ σ τι κρεας ειναι? χοιρινο?

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
τα μόνα παράσιτα είναι κάτι χοντρές που τρώνε επιπλέον και το φαΐ του υπόλοιπου κόσμου

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
5ΥΟ,και εγω διαφωνω με τον Αλεχ σε πολιτικα θεματα,αλλα τον εκτιμω απεριοριστα,σαν ανθρωπο!Νομιζω οτι τον αδικεις!Απο την αλλη μερια,αδικεις τον εαυτο σου,γινεσαι ρατσιστρια,και κοντοφθαλμη!Ο open minded ανθρωποι,ακουνε ολα τα ειδη μουσικης,συναναστρεφονται με ολους τους ανθρωπους,και μετα απο παρα μα παρα πολα χρονια,κατασταλαζουν.Πως θα σου φαινοταν,αν εγω ελεγα,δεν παω με μαυρες,με παχουλες,με ρωσιδες,με ξανθες !

Αγαπητε μου επιτρεψε μου να εχω μια σφαιρικη αποψη γιαυτον μιας κ ειμαι στο φορουμ απτο 2016  κ εχω μιλησει μαζι του κ σε πμ. Οπως βλεπεις του μιλαω κ κανω κ χιουμορ κ τον πειραζω εννιοτε αλλα για να κανω ερωτα μαζι του πρεπει να εχει καποια στανταρτς σε επιπεδο χαρακτηρα κ αποψεων π δεν εχει. κατα την αποψη μ ειμαστε η μερα με τη νυχτα γιαυτο κ δε μπορω να τον δω ερωτικα. εδω στη παρεα ομως δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τ αρκει να μη μ τη μπαινει κ να μη πεταει αυτα τα απαραδεκτα π πεταει κατα καιρους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αγαπητε μου επιτρεψε μου να εχω μια σφαιρικη αποψη γιαυτον μιας κ ειμαι στο φορουμ απτο 2016  κ εχω μιλησει μαζι του κ σε πμ. Οπως βλεπεις του μιλαω κ κανω κ χιουμορ κ τον πειραζω εννιοτε αλλα για να κανω ερωτα μαζι του πρεπει να εχει καποια στανταρτς σε επιπεδο χαρακτηρα κ αποψεων π δεν εχει. κατα την αποψη μ ειμαστε η μερα με τη νυχτα γιαυτο κ δε μπορω να τον δω ερωτικα. εδω στη παρεα ομως δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τ αρκει να μη μ τη μπαινει κ να μη πεταει αυτα τα απαραδεκτα π πεταει κατα καιρους!
Ε τωρα ειπα να μην μιλησω, αλλά θα μιλησω

Οταν ειχαμε συμφωνησει να βρεθουμε (άλλο αν η συνεννοηση εγινε κουφετο), ειχα αλλο χαρακτηρα????

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ε τωρα ειπα να μην μιλησω, αλλά θα μιλησω

Οταν ειχαμε συμφωνησει να βρεθουμε (άλλο αν η συνεννοηση εγινε κουφετο), ειχα αλλο χαρακτηρα????

τον ιδιο ειχες γιαυτο κ σε τρολαρα

Επισκέπτης
τον ιδιο ειχες γιαυτο κ σε τρολαρα

Κοιτα ο Alex ειναι λιγο μαλακας, αλλα ειναι καλα παιδι (νταξ παιδι δεν ειναι αλλα λεμε) μην τον απαξιωνεις. Εγω πιστευω οτι στην παρεα εκτος net θα ειναι ωραιος. Για σκεψου την προταση που σου εκανα να βρεθουμε ολοι τον Αυγουστο στο χωριο μου μπορει να τα βρητε. Θα ερυεθ και ο pussy vagon κι αν δεν σου κανεις κανεις μας, εχει και Αλβανους

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

χαχαχ εχω το χρυσο μουνι κ δε το ξερω?!

Επισκέπτης
alex τρως πορτα και απο χαμηλων ηθων γκομενακι?
που ειναι οι επαγγελματικες τεχνικες πειθους, επιρροης και διαπραγματευσης?  :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
alex τρως πορτα και απο χαμηλων ηθων γκομενακι?
που ειναι οι επαγγελματικες τεχνικες πειθους, επιρροης και διαπραγματευσης?  :cheesy:
Ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και για τους δυο μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom