Γιατί ρε τυπε την απαξίωνεις έτσι ,αφού έχει εμπειρίες με Αλβανούς , Πακιστανός :S κτλπΑν περιμεναμε να γαμησουμε την 5γιωτισα απ'την αγγλια τη καναμε λεμε.
Να ναι καλα ο glamourας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Αλλοδαποί Απο γυναίκα O Aλβανος και Εγω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 94K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Παπουλι εγώ δεν την κράζω ,πώς ξέρεις όμως ότι είναι μόνη , μπορεί να έχει παρέα ;)Και αν δεν έχει θα της στείλουμε τον Αλεχ που τον συμπαθή..ωραια,η κοπελα εχει εμπειριες,και εγω πρωτος δεν συμφωνω.Τι να κανουμε τωρα,να τη σκοτωσουμε,ειναι μονη της σε μια ξενη χωρα,και εδω ειμαστε 100 μαλακες και την κραζουμε!Λεει μια καλησπερα,και αρχιζει το κραξιμο ημαρτον!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Kαλησπερα ΠαυλίναKαλησπερα παιδακια!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Εδω ειμαι τύπεΟ Άλεξ που είναι
Ειχα εναν πελατη στο τηλεφωνο
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
ωραια,η κοπελα εχει εμπειριες,και εγω πρωτος δεν συμφωνω.Τι να κανουμε τωρα,να τη σκοτωσουμε,ειναι μονη της σε μια ξενη χωρα,και εδω ειμαστε 100 μαλακες και την κραζουμε!Λεει μια καλησπερα,και αρχιζει το κραξιμο ημαρτον!
γτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
δε θα ηθελα να με παρομοιασετε σα μια μαρθα βουρτση που η μοιρα την εστειλε στο εξωτερικο κ δεν εχει επιλογη απτο να παει με ξενους.
Ας καταλαβετε επιτελους οτι ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια, ο ανθρωπος μετραει! Αν μη τι αλλο εγω παω επειδη αναπτυσσονται αμφοτερα συναισθηματα κ οχι γτ πληρωνω ή με πληρωνουν. Επισης οι αντρες που συσχετιζομαι, εχουν επιπεδο, μορφωση και καλη καρδια!
Εν αντιθεσει αυτοι που κραζουν πληρωνουν κι απο πανω για κακες υπηρεσιες με αλλοδαπα κοριτσια και μετα το παιζουν εθνοσωτηρες! Περαστικα!
Μπράβο Παυλίνα , έβαλες μια τάξη σε αυτό το χάος!!γτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
δε θα ηθελα να με παρομοιασετε σα μια μαρθα βουρτση που η μοιρα την εστειλε στο εξωτερικο κ δεν εχει επιλογη απτο να παει με ξενους.
Ας καταλαβετε επιτελους οτι ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια, ο ανθρωπος μετραει! Αν μη τι αλλο εγω παω επειδη αναπτυσσονται αμφοτερα συναισθηματα κ οχι γτ πληρωνω ή με πληρωνουν. Επισης οι αντρες που συσχετιζομαι, εχουν επιπεδο, μορφωση και καλη καρδια!
Εν αντιθεσει αυτοι που κραζουν πληρωνουν κι απο πανω για κακες υπηρεσιες με αλλοδαπα κοριτσια και μετα το παιζουν εθνοσωτηρες! Περαστικα!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Στα ειπε ολα η Σαρανταρα τις προαλλες, μην επανερχομαστεγτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
Και αυτο το "ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια" ειναι μια μπουρδα και μισή
ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
εγώ θέλω τρίκωλες τύπεTριβυζες και δίμουνες τύπε
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Στα ειπε ολα η Σαρανταρα τις προαλλες, μην επανερχομαστε
Και αυτο το "ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια" ειναι μια μπουρδα και μισή
ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια
με τετοιες αποψεις μονο μπαζωνεις! βρε ουστ!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
με τετοιες αποψεις μονο μπαζωνεις! βρε ουστ!
Ετσι ελεγε και μια γνωστη μου, οτι ο Αιγυπτιος ηταν πολυ καλο παιδι, με ηθος, πιστός, γενναιοδωρος.
Σε ενα χρονο δεν την αφηνε να βγει εξω, να συναντησει τ' αδελφια της, την εντυνε μεχρι τον αστραγαλο και η σφαλιαρα επεφτε συννεφο
Ευτυχως καποια στιγμη ο πατερας της τον τουλουμιασε στο ξυλο και τελειωσαν οι προοδευτικοτητες
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
δεξιά κι αριστερά, ίδια είναι τ'αφεντικά :SΣτα ειπε ολα η Σαρανταρα τις προαλλες, μην επανερχομαστε
ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Εκτος αν εννοει οτι ελληνες και ξενοι, ολα τα γουρουνια ιδια μουρη εχουνεδεξιά κι αριστερά, ίδια είναι τ'αφεντικά :S
Ναι αλλά η Παυλίνα δεν κάνει σχέσεις από τι κατάλαβα κάνει μόνο σεξ με αγνώστους!!Ετσι ελεγε και μια γνωστη μου, οτι ο Αιγυπτιος ηταν πολυ καλο παιδι, με ηθος, πιστός, γενναιοδωρος.
Σε ενα χρονο δεν την αφηνε να βγει εξω, να συναντησει τ' αδελφια της, την εντυνε μεχρι τον αστραγαλο και η σφαλιαρα επεφτε συννεφο
Ευτυχως καποια στιγμη ο πατερας της τον τουλουμιασε στο ξυλο και τελειωσαν οι προοδευτικοτητες
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.190
- Πόντοι
- 606
σιγουρα τυπε.Ναι αλλά η Παυλίνα δεν κάνει σχέσεις από τι κατάλαβα κάνει μόνο σεξ με αγνώστους!!
με το ενα χερι κανει σεξ και με το αλλο γραφει στο δελα.κομ..
Όχι ρε τυπε ,και με τι θα διασκεδάζουμε μετα :Sας κλεισει καποιος το θρεντ πριν η πυρφοριαση σπασει ιστορικο ρεκορ..
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
ελεος τα μαλλακια μ!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
η σαρανταρα ποια ειναι Alex?Ωραια?
Έχειι ανεβάσει πολύ το επίπεδοσιγουρα τυπε.
με το ενα χερι κανει σεξ και με το αλλο γραφει στο δελα.κομ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 32K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου