Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Αν περιμεναμε να γαμησουμε την 5γιωτισα απ'την αγγλια τη καναμε λεμε.

Να ναι καλα ο glamourας :2funny:
Γιατί ρε τυπε την απαξίωνεις έτσι ,αφού έχει εμπειρίες με Αλβανούς , Πακιστανός  :S κτλπ

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
ωραια,η κοπελα εχει εμπειριες,και εγω πρωτος δεν συμφωνω.Τι να κανουμε τωρα,να τη σκοτωσουμε,ειναι μονη της σε μια ξενη χωρα,και εδω ειμαστε 100 μαλακες και την κραζουμε!Λεει μια καλησπερα,και αρχιζει το κραξιμο ημαρτον!
Παπουλι εγώ δεν την κράζω ,πώς ξέρεις όμως ότι είναι μόνη , μπορεί να έχει παρέα ;)Και αν δεν έχει θα της στείλουμε τον Αλεχ που τον συμπαθή..

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ωραια,η κοπελα εχει εμπειριες,και εγω πρωτος δεν συμφωνω.Τι να κανουμε τωρα,να τη σκοτωσουμε,ειναι μονη της σε μια ξενη χωρα,και εδω ειμαστε 100 μαλακες και την κραζουμε!Λεει μια καλησπερα,και αρχιζει το κραξιμο ημαρτον!

γτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
δε θα ηθελα να με παρομοιασετε σα μια μαρθα βουρτση που η μοιρα την εστειλε στο εξωτερικο κ δεν εχει επιλογη απτο να παει με ξενους.
Ας καταλαβετε επιτελους οτι ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια, ο ανθρωπος μετραει! Αν μη τι αλλο εγω παω επειδη αναπτυσσονται αμφοτερα συναισθηματα κ οχι γτ πληρωνω ή με πληρωνουν. Επισης οι αντρες που συσχετιζομαι, εχουν επιπεδο, μορφωση και καλη καρδια!

Εν αντιθεσει αυτοι που κραζουν πληρωνουν κι απο πανω για κακες υπηρεσιες με αλλοδαπα κοριτσια και μετα το παιζουν εθνοσωτηρες! Περαστικα!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
γτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
δε θα ηθελα να με παρομοιασετε σα μια μαρθα βουρτση που η μοιρα την εστειλε στο εξωτερικο κ δεν εχει επιλογη απτο να παει με ξενους.
Ας καταλαβετε επιτελους οτι ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια, ο ανθρωπος μετραει! Αν μη τι αλλο εγω παω επειδη αναπτυσσονται αμφοτερα συναισθηματα κ οχι γτ πληρωνω ή με πληρωνουν. Επισης οι αντρες που συσχετιζομαι, εχουν επιπεδο, μορφωση και καλη καρδια!

Εν αντιθεσει αυτοι που κραζουν πληρωνουν κι απο πανω για κακες υπηρεσιες με αλλοδαπα κοριτσια και μετα το παιζουν εθνοσωτηρες! Περαστικα!
Μπράβο Παυλίνα , έβαλες μια τάξη σε αυτό το χάος!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Στα ειπε ολα η Σαρανταρα τις προαλλες, μην επανερχομαστε

Και αυτο το "ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια" ειναι μια μπουρδα και μισή
ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Και αυτο το "ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια" ειναι μια μπουρδα και μισή
ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια

με τετοιες αποψεις μονο μπαζωνεις! βρε ουστ!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Άντε άρχισαν τα όργανα , τελικά αυτός ο έρωτας Αλεχ -Παυλινα μεγαλώνει!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
με τετοιες αποψεις μονο μπαζωνεις! βρε ουστ!

Ετσι ελεγε και μια γνωστη μου, οτι ο Αιγυπτιος ηταν πολυ καλο παιδι, με ηθος, πιστός, γενναιοδωρος.

Σε ενα χρονο δεν την αφηνε να βγει εξω, να συναντησει τ' αδελφια της, την εντυνε μεχρι τον αστραγαλο και η σφαλιαρα επεφτε συννεφο

Ευτυχως καποια στιγμη ο πατερας της τον τουλουμιασε στο ξυλο και τελειωσαν οι προοδευτικοτητες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.190
Πόντοι
606
ας κλεισει καποιος το θρεντ πριν η πυρφοριαση σπασει ιστορικο ρεκορ..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια
δεξιά κι αριστερά, ίδια είναι τ'αφεντικά  :S

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ετσι ελεγε και μια γνωστη μου, οτι ο Αιγυπτιος ηταν πολυ καλο παιδι, με ηθος, πιστός, γενναιοδωρος.

Σε ενα χρονο δεν την αφηνε να βγει εξω, να συναντησει τ' αδελφια της, την εντυνε μεχρι τον αστραγαλο και η σφαλιαρα επεφτε συννεφο

Ευτυχως καποια στιγμη ο πατερας της τον τουλουμιασε στο ξυλο και τελειωσαν οι προοδευτικοτητες
Ναι αλλά η Παυλίνα δεν κάνει σχέσεις από τι κατάλαβα κάνει μόνο σεξ με αγνώστους!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.190
Πόντοι
606
Ναι αλλά η Παυλίνα δεν κάνει σχέσεις από τι κατάλαβα κάνει μόνο σεξ με αγνώστους!!
σιγουρα τυπε.
με το ενα χερι κανει σεξ και με το αλλο γραφει στο δελα.κομ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom