P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
την πρωτη την εχαψες παντως! λες κ στα 28 μ εχω τετοιο δερμα εγω! Παρολα αυτα θεα η κοπελα!!
Ρε συ,απο τη μια,μου λεει,γιατι δεν ξερω τη σαρανταρα,και απο την αλλη οτι ειμαι κλωνος,γιατι "εχω εντονη δραστηριοτητα".Το bou,εχει τα κανονικα μου στοιχεια,και ανα πασα στιγμη ξερει τι ειμαι και ποιος ειμαι.Ακομα και να εχει κανει λαθος ο τυπος,δημιουργει προβλημα!Θα ηθελες να σε κατηγορουσα οτι εισαι κλωνος?
"Το εχαψα" δεν ειναι ακριβως η φραση που θα χρησιμοποιουσα
την πρωτη την εχαψες παντως! λες κ στα 28 μ εχω τετοιο δερμα εγω! Παρολα αυτα θεα η κοπελα!!
"Το εχαψα" δεν ειναι ακριβως η φραση που θα χρησιμοποιουσα
"Τρομοκρατηθηκα" θα ηταν πιο σωστο
Δεν απαντωπαντως κ π τρομοκρατηθηκες οπως λες παλι θα με γαμουσες αν ημουν εγω
Δεν απαντω
Συνομηλικη σου ειναι απο ό,τι βλεπωλες κ στα 28 μ εχω τετοιο δερμα εγω!
Συνομηλικη σου ειναι απο ό,τι βλεπω
Με δουλευεις? Αρχισες να μικραινεις τωρα? Ανοιξη του 1991 δεν εισαι γεννημενη?ε οχι κ συνομιλικη εγω ακομα δεν εχω ξεπερασει τα 27! ειδα μετα οτι ειναι 29 αν κ τη περασα για σαρανταρα καλη ωρα!
Με δουλευεις? Αρχισες να μικραινεις τωρα? Ανοιξη του 1991 δεν εισαι γεννημενη?
Τι σύμπτωση, κι εγω το ιδιο...ακομα δεν εχω ξεπερασει συναισθηματικα τα 27 λολ
Τι σύμπτωση, κι εγω το ιδιο...
Μηπως ειμαι και περισσοτερα φοβαμαιλολλλλ εχεις μεινει 20 χρονια πισω τυπε!
Μηπως ειμαι και περισσοτερα φοβαμαι
Τι ερωτηση ειναι αυτη? Ειπαμε ειμαι 20 χρονια μεγαλυτερος σουποσο χρ εισαι?
Ωωωωω... τρίβυζες, όπως το Total Recall;
η υγρασια φαινεται;
οχι... οχι δεν ειναι αυτο που νομιζετε!
ειναι τηλεοπτικη εκπομπη σε καναλι της αγγλιας - κατι σε ραντεβου στα τυφλα- αλλα με γυμνους. Ο παικτης καλειται να διαλλεξει ταιρι αφου δει ενα ενα ολα τα αποκρυφα αφου σχολιασει λεπτομερως ολα τα αποκρυφα - το προσωπο το δειχνουν στο τελος- . Μολις τη διαλλεξει γδυνεται κι αυτος - με κοντινα πλανα σε οτι... κινειται... και μετα ντυνονται και βγαινουν ραντεβου.
το καλυτερο ηταν που παικτρια σχολιαζε ποσο απογοητευτηκε απο το ραντεβου της γιατι ο τυπος που διαλλεξε δε φορουσε ωραια παπουτσια!!!!!