γτ δε συμφωνειτε? εγω δεν εχω αποψη για τις εργαζομενες κοπελες που πατε και που ως επι των πλειστων δεν ειναι ελληνιδες!
δε θα ηθελα να με παρομοιασετε σα μια μαρθα βουρτση που η μοιρα την εστειλε στο εξωτερικο κ δεν εχει επιλογη απτο να παει με ξενους.
Ας καταλαβετε επιτελους οτι ειτε ελληνας ειτε ξενος δεν εχει σημασια, ο ανθρωπος μετραει! Αν μη τι αλλο εγω παω επειδη αναπτυσσονται αμφοτερα συναισθηματα κ οχι γτ πληρωνω ή με πληρωνουν. Επισης οι αντρες που συσχετιζομαι, εχουν επιπεδο, μορφωση και καλη καρδια!
Εν αντιθεσει αυτοι που κραζουν πληρωνουν κι απο πανω για κακες υπηρεσιες με αλλοδαπα κοριτσια και μετα το παιζουν εθνοσωτηρες! Περαστικα!
εχουν επιπεδο και μορφωση?
ο σκοπιανος ξερει οτι μεγαλεξανδρος δηλωνε ελληνας βασιλιας των ΕΛΛΗΝΩΝ μακεδονων "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΣΤΟΛΕΥΣΑΝ ΝΙΚΗΝ"
πολυ μορφωση πεφτει στους βουλγαροκομιτατζιδες, κανενα κειμενο αρχαιων πραγματικων μακεδονων εχουν διαβασει στην ζωη τους?
ο τουρκος και αυτος εχει επιπεδο? αναγνωριζει οτι η σφαγη 1.500.000 ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απο τους 3 μυρια ελληνες κατοικους της μικρας ασιας ειναι προμελετημενο σχεδιο γενοκτονιας ή μιλαει για παραπλευρες απωλειες σε καιρο πολεμου?