voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς;
Τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας ("εκπέμπω την εκπομπή" - τι είσαι ραδιοφωνικός πομπός και εκπέμπεις; "Ο ΟΗΕ εκατεδίκασε").
Την προφορά του στα Αγγλικά;;
Ο τρόπος που προφέρει την λέξη "blogs";
Τα επιχειρήματα; Την ευγένεια; Την φυσική εξυπνάδα;
"Χθες, την ώρα που είχα επιστρέψει από τας θερινάς μου διακοπάς εν Μυκόνω, και έχω μόλις επιστρέψει κατάκοπος μετά την επιστροφή με το καράβι εις την οικίαν μου, με έπιασε μία τρομακτική φαγούρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πράγμα έπαθα. Με έτρωγε η πλάτη μου, το στήθος μου, τα χέρια μου, δεν λέω τι άλλο: προφανώς καταλαβαίνετε. Και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί με έπιασε αυτή η φοβερή φαγούρα. Λοιπόν ακούστε γιατί ήταν η φαγούρα, το έμαθα σήμερα το πρωί.
Η Επιτροπή δικαιωμάτων και κατά του ρατσισμού του ΟΗΕ εκαταδίκασε λέει την Ελλάδα για τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο παλαιό Εφετείο στην Σωκράτους, για τις κινήσεις των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα και την αθώωση του Κώστα Πλεύρη από το Εφετείο Αθηνών, για το βιβλίο του "Εβραίοι όλη η αλήθεια".
Νομίζω ότι μετά από αυτή την καταδίκη από την Επιτροπή δικαιωμάτων κατά του ρατσισμού του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τίποτα στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Εγώ απορώ πως δεν έχουμε γυρίσει όλοι από τις παραλίες και πως δεν έχουμε επιστρέψει όλοι παραχρήμα εις τας πόλεις, πως η Κυβέρνηση δεν έχει κηρύξει κατάσταση Εθνικού Συναγερμού. Μα καταλαβαίνετε τι σας λέω; Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατεδίκασε την Ελλάδα για αυτές της τις πράξεις. Είναι φοβερό!
Επί της ουσίας: δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν... δεν λέω τον επιθετικό προσδιορισμό, βάλτε το εσεις, για το τι κάνουμε στην Πατρίδα μας.
Η Πατρίδα μας είναι δικιά μας και δεν δίνουμε λογαριασμό στον κάθε κουφιοκεφαλάκια που πληρώνεται από τον Soros και από όλους τους άλλους. Για να τελειώνουμε.
Κι επειδή άκουσα ότι κάτι Σουηδούς εκεί που πεταχτήκανε και κάτι Δανούς και διαμαρτυρηθήκαν στο Παϊκό Κοινοβούλιο ή Ελλάδα λέει είναι σκληρή με τους μετανάστες και δεν δίνει άσυλο. Λοιπόν εγώ θα καταθέσω επίσημη πρόταση, το είπα ήδη στον Ευρωβουλευτή μας τον Θάνο τον Πλεύρη και την ετοιμάζουμε και θα την καταθέσουμε και εγγράφως εις το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να τελειώνουμε, γιατί έχουμε αποκτήσει φωνή και εκεί, λοιπόν: Όποια χώρα διαφωνεί με το τι κάνει η Ελλάς για να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο θέμα, εμείς θα βρούμε τρόπο μέσω Ελλήνων εφοπλιστών να μαζέψουμε όλους τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τα κέντρα υποδοχής και να τους πάμε στην Σουηδία, στην Δανία και σ' όποιον άλλο επιθυμεί, στον ΟΗΕ και στην Νέα Υόρκη.
Επειδή εδώ οι μετανάστες κακοπερνούν, και αντιλαμβανόμαστε πόσο άσχημα περνούν εδώ, θα τους πάρουμε με τα πλοία, ιδίοις εξόδοις, εμείς μόνοι μας θα τα βάλουμε τα λεφτά, και θα τους παμε στην Δανία και τη Σουηδία εφόσον τους δέχονται, να τους περιθάλψουν εκεί, οι κύριοι Σουηδοί που μας το παίζουν έξυπνοι , από τη Βόρεια Ευρώπη. Λοιπόν, να τελειώνουν οι ανοησίες. Η Ελλάς έχει μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα χθεσινό γουρούνι.
Κατά Περικλή Γιαννόπουλο εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ, ο οποίος έλεγε το περίφημο, στο περίφημο βιβλίο του, την έκφραση: "σιγά μην δώσουμε εμείς, οι απόγονοι Ελλήνων και Βυζαντινών Αυτοκρατόρων λογαριασμό στα χθεσινά γουρούνια". Εννοώντας τους Ευρωπαίους, οι οποίοι μέχρι πριν από πεντακόσια χρόνια, ως γνωστόν, εκοιμούντο εις στάβλους και έτρωγαν τα ίδια ακριβώς τρόφιμα τα οποία έτρωγαν και οι χοίροι στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Άντε γιατί μέχρι εδώ."
(από τον )
Αλλά το καλλίτερο βέβαια είναι ότι ναι, είναι αλήθεια, έκανε διακοπές στην Μύκονο.
Μπουχαχααχαχαχαχαχαχα, στην Μύκονο.