H λασπολογία και ο ταμπελισμός πάντα σε πρώτο πλάνο όταν μιλάς με κουκούδια!
Γι αυτό και η αφνίδια όπως τη λες,εμφάνισή μου.
Το επίπεδό σας πάντα μου προκαλλούσε...φαγούρα!βαρέθηκα να μαλώνω χωρίς λόγο!Αλλά σας διάβαζα και μου ανέβηκε το αίμα!
Χωρίς επιχειρήματα, με την πλάτη στον τοίχο (αφού το μόνο που έχετε να μας επιδείξετε σε ελληνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ήταν τρομοκρατία, δολοφονίες, βασανισμούς, εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπιας κτλ κτλ, που αν καθίσει κάποιος και γράφει τι πρεσβεύετε θα γεμίσει σελίδες).
Έτσι, το μόνο που σας μένει είναι η επίθεση σε προσωπικό επίπεδο!
Απ΄το "τι πετάγεσαι" και όλα τα συναφή τα δικά σου, μέχρι.....ορθογραφικά λάθη αλλά και ευθέως υπονοούμενα για ομοφυλοφιλισμό και τέτοιες αηδίες!
Κύριοι, αν η αριστερή σας ιδεολογία σας έχει αφήσει πλήρως εκτεθεμένους, δεν φταίμε εμείς (που επιλέξαμε να έχουμε μια εντελώς αντίθετη με σας ιδεολογία), να ανεχόμαστε τις βρισιές σας!
Έλεος! Πολλοί από σας έχετε ταξιδέψει σ΄ όλο τον κόσμο (ναι ξέρω, εκτός πολυνησίας!).
Έτσι βρίζετε και κει?
Έτσι μιλάτε όταν δεν έχετε επιχειρήματα να στηρίξετε τις απόψεις σας???
Κι όσον αφορά τη λύπηση (για να το κλείσουμε επιτέλους), πλάκα πήγα να κάνω! Δεν υπάρχει λόγος φιλονικίας! Αλλά ήταν τόσα πολλά τα νεύρα σου που αδυνατούσες να καταλάβεις! (κι ύστερα ήθελες να καταλάβεις για το ευρωσύνταγμα!!!)
Φιλάκια και σε σας συντρόφια αριστεροί
(ανδρίκια φιλάκια! όχι πούστικα!)
σεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Απλά ζείτε σε πλάνη,
και κάνετε κακό και στους υπόλοιπους!