Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.274
Πόντοι
6.946
Σημερα ακουσα σε διπλανο τραπεζι κατι μικρες 19 ετων να λενε ποσο αηδιαστικοι ειναι οι 50+ που τους την πεφτουν στα social και γενικα. Ενα παιδι στη παρεα ειπε ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο με μια να του απανταει και εμεις εχουμε δικαιωμα να αηδιαζουμε.. Οποτε οι 50+ με εξαιρεση εναν στους 100χιλ. Μονο επι πληρωμη.
Δεν πειράζει, θα τις γαμάμε επί πληρωμή (όχι ακόμα 50 χρονών, αλλά να είμαστε καλά, και στα 70++ να γαμάμε 19άρες ) .

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
265
Πόντοι
26
Δεν πειράζει, θα τις γαμάμε επί πληρωμή (όχι ακόμα 50 χρονών, αλλά να είμαστε καλά, και στα 70++ να γαμάμε 19άρες ) .
Ενας πενηντάρης μπορει να εχει γκομενα μια πιτσιρικα π.χ 25 ετών?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.274
Πόντοι
6.946

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
582
Πόντοι
81
λογικά η κόρη του έχει βρει έναν σουγκαρ νταντυ, και ο τύπος έχει φρικαρει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.379
Πόντοι
3.656

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.533
Πόντοι
206
Ωραίο νήμα ξεθαψατε. Μοιάζει με άλλα κοινωνικού περιεχομένου. Είχα γράψει παλιότερα ότι δεν έχω πλέον εργασιακό και άρα οικονομικό άγχος και κυρίως δεν έχω το άγχος του ζευγαρώματος ή της αποκτησης ταιριού. Έχω απομυθοποιήσει το θέμα γυναίκα και αν καταλήξω ανύπαντρος, θα έχω πάντα καβάτζες από παρέες, και περιβάλλοντα με κοινωνικότητα. Είμαστε πολλοί ομοιοπαθείς.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.438
Πόντοι
3.846
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ. Ακούγεται δηθενιά αλλά δεν είναι. Έκανα 3-4 χρόνια προσπάθειες μέσω tinder έχω βγει περίπου 20 πρώτα ραντεβού ,μόνο με μία υπήρξε συνέχεια αλλά μου έκανε ghosting και δεν προχώρησε. Στο tinder έχω καταφύγει επειδή δεν έχω γνωριμίες, όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι με μικρά παιδιά ,οι λίγες γυναίκες που ξέρω είναι όλες σε σχέση ,απο το εργασιακό μου περιβάλλον δεν κάνω γνωριμίες, να γραφτώ σε χορό ή ισπανικά για να γνωρίσω γυναίκες ούτε για πλάκα στην ηλικία μου. Συν το γεγονός ότι όταν λες 47 δεν έχω παντρευτεί ποτέ, η απόρριψη έρχεται αυτόματα (εγώ δεν ήμουν ποτέ και κανένας γόης έτσι και αλλιώς).
Επίσης έχω απορρίψει το γεγονός να πάω με μία γυναίκα αντίστοιχο ναυάγιο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ σχέση όπως οι άλλοι.

Άρα το αποδέχτηκα ότι αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Έπαιξαι και έχασα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.235
Πόντοι
27.261
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ. Ακούγεται δηθενιά αλλά δεν είναι. Έκανα 3-4 χρόνια προσπάθειες μέσω tinder έχω βγει περίπου 20 πρώτα ραντεβού ,μόνο με μία υπήρξε συνέχεια αλλά μου έκανε ghosting και δεν προχώρησε. Στο tinder έχω καταφύγει επειδή δεν έχω γνωριμίες, όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι με μικρά παιδιά ,οι λίγες γυναίκες που ξέρω είναι όλες σε σχέση ,απο το εργασιακό μου περιβάλλον δεν κάνω γνωριμίες, να γραφτώ σε χορό ή ισπανικά για να γνωρίσω γυναίκες ούτε για πλάκα στην ηλικία μου. Συν το γεγονός ότι όταν λες 47 δεν έχω παντρευτεί ποτέ, η απόρριψη έρχεται αυτόματα (εγώ δεν ήμουν ποτέ και κανένας γόης έτσι και αλλιώς).
Επίσης έχω απορρίψει το γεγονός να πάω με μία γυναίκα αντίστοιχο ναυάγιο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ σχέση όπως οι άλλοι.

Άρα το αποδέχτηκα ότι αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Έπαιξαι και έχασα.
όσο ζεις, ποτέ δε χάνεις :mati:
.
τα άλλα γνωστά κλισέ είναι πολυπαιγμένα.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.533
Πόντοι
206
αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα.
Ομοίως και εδώ. Το "έπαιξα και έχασα" αν και ηττοπαθής έκφραση, στην ουσία για εμένα είναι κερδίσαμε χάνοντας. Κερδίσαμε χάνοντας τοξικές συμπεριφορές από συντρόφους οι οποίες μετά τα πρώτα μέλια μετατρέπονται σε εξουθενωττικές μέγαιρες.
Θα ζήσουμε πολλά χρόνια και καλά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.379
Πόντοι
3.656

Γιατί δεν ψάχνεσαι για καμια αλλοδαπή;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.533
Πόντοι
206
Ομοίως και εδώ. Το "έπαιξα και έχασα" αν και ηττοπαθής έκφραση, στην ουσία για εμένα είναι κερδίσαμε χάνοντας. Κερδίσαμε χάνοντας τοξικές συμπεριφορές από συντρόφους οι οποίες μετά τα πρώτα μέλια μετατρέπονται σε άλλους ανθρώπους από αυτούς που γνωρίσαμε.
Θα ζήσουμε πολλά χρόνια και καλά
Παραθέτω τον εαυτό μου αλλάζοντας μια φράση. Είναι περίπλοκο το ζήτημα του να βρεις ποιος φταίει σε σχέση γάμο.
Πάντως κατάλαβα για εμένα ότι έστριβα του αρραβώνος είτε επειδή δεν ήθελα να μπλέξω, είτε επειδή η δύστυχη κοπέλα που ενδιαφερόταν, μια χαρά κατά τα άλλα δεν ήταν του γουστου μου. Επέλεξα ή με επέλεξε μια ζωή χωρίς τις συμβασεις του έγγαμου βίου

• Like
Αντιδράσεις: riding

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
883
Πόντοι
96

Θέλουν κουβέντα αυτά που έγραψες και δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά. Για αρχή μόνο, ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ , θα λες ότι είσαι διαζευγμένος ! :thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.699
Πόντοι
19.795

Μηπως ολα αυτα που τα βλεπεις σαν μειονεκτηματα, καποιος αλλος, θα τα εβλεπε σαν πλεονεκτηματα;:confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.438
Πόντοι
3.846
Γιατί δεν ψάχνεσαι για καμια αλλοδαπή;
η τελευταία μου σχέση ,που ήταν και η πιο σταθερή, ήταν με Ρωσίδα κάτοικο Ελλάδας. Το πάλεψα και μέσω tinder με αλλοδαπές όπου γενικότερα έχω δει πολύ μεγαλύτερη προκοπή ,αλλά και από εκεί μας τελείωσε.

Ρε παίκτη το να λες ότι είσαι διαζευγμένος είναι πολύ low. Δεν παίζει να κάνω τον καραγκιόζη για να γαμήσω. Παλιότερα έκανα και μαλακίες. Τώρα προτιμώ μόνος και με αξιοπρέπεια.

Μηπως ολα αυτα που τα βλεπεις σαν μειονεκτηματα, καποιος αλλος, θα τα εβλεπε σαν πλεονεκτηματα;:confused:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ποιο είναι το πλεονέκτημα;

• Like
Αντιδράσεις: riding

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.699
Πόντοι
19.795
η τελευταία μου σχέση ,που ήταν και η πιο σταθερή, ήταν με Ρωσίδα κάτοικο Ελλάδας. Το πάλεψα και μέσω tinder με αλλοδαπές όπου γενικότερα έχω δει πολύ μεγαλύτερη προκοπή ,αλλά και από εκεί μας τελείωσε.

Ρε παίκτη το να λες ότι είσαι διαζευγμένος είναι πολύ low. Δεν παίζει να κάνω τον καραγκιόζη για να γαμήσω. Παλιότερα έκανα και μαλακίες. Τώρα προτιμώ μόνος και με αξιοπρέπεια.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ποιο είναι το πλεονέκτημα;
Eισαι 47 και ελευθερος να κανεις οτι θες.

(Ας ημουν 47 και ελευθερος και ας ημουν και με ενα ματι)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Eισαι 47 και ελευθερος να κανεις οτι θες.

(Ας ημουν 47 και ελευθερος και ας ημουν και με ενα ματι)

Αυτό είναι το θέμα

Οι παντρεμένοι λένε να ήμασταν ελεύθεροι,οι ελεύθεροι λένε να ήμασταν παντρεμένοι

Ότι και να κάνεις,το μετανιώνεις στο τέλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom