Εχεις καποιο συγκεκριμενο target group που στοχευεις;
Ή ηλικιακο ή με άλλα χαρακτηριστικα;
Ή απλα να σου αρεσει καποια, κι ας ειναι πχ και μεγαλυτερη;
Παιδιά ευχαριστώ για τη στήριξη. Ομολογώ ότι με επηρρέασαν οι πολλές απορρίψεις από γυναίκες.
ΓΕνικά είμαι ανοιχτός στις επιλογές, δεν είμαι σαβουρογάμης αλλά θέματα όπως ηλικία δε με επηρρεάζουν.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι:
- Δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες
- Το tinder έχει πεθάνει λόγω αριθμητικών δεδομένων (έχει αναλυθεί το θέμα στο αντίστοιχο νήμα)
- Στα ταξίδια γνωριζω αλλά εγώ θέλω κάτι σταθερό όχι γκόμενα 20 μέρες το χρόνο
- Δεν έχω φίλους που να γκομενίζουν
- Όποτε πάω για ποτό μόνος μου δε μου δίνει σημασία ούτε το γκαρσόνι. Γενικά η γυναίκα αν σε δει να βγαίνεις μόνος σου, σε έχει ακυρώσει για πλάκα.
Για μένα αυτό που ισχύει για τις γυναίκες (κατά αναλογία και για άντρες) >40 είναι το εξής:
Υπάρχουν 2 κατηγορίες:
1. Χωρισμένες (συνήθως με παιδί) - ή θα θέλουν μόνο γαμήσι όποτε βολέψει οπότε ψάχνουν κυρίως για παιδαράδες ή θα ψάχνουν για σύντροφο να τις στηρίξει. Εκεί θα βρεις και καλές περιπτώσεις που ξέρουν τι θέλουν και δε χάνουν το χρόνο τους. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η κατηγορία βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα.
2. Ελεύθερες
2.1 Είναι ελεύθερες επειδή δεν τις πλησιάζει κανείς. Είτε λόγω εμφάνισης ,είτε λόγω ψυχώσεων, χαρακτήρα είτε και συνδυασμός
2.2. Υπερβολικά εκλεκτικές. Με τη λογική "σιγά το γκόμενο, θα βρω καλύτερο" καταντούν συνήθως στα 50 να κάνουν παρέα με γάτες και σκύλους.
Δεν αποκλείω να βρεθεί κάτι στα επόμενα χρόνια αλλά δεν έχω πλέον την όρεξη να ασχολούμαι με tinder και μηνύματα μήπως και ενδιαφέρεται η άλλη. Αν δε θέλει, το κόβω αμέσως. Αν θέλει και το παίζει δύσκολη, άντε γεια.