Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Για σχέση/πήδημα ναι, για γάμο πολύ πιο δύσκολα

Και ο άντρας όμως αν ρίξει τα στάνταρ βρίσκει χοντρούλες, Ματίνες Μανταρινάκη, κλπ
Mια χαρά είναι η κυρια Μανταρινάκη παρακαλώ...και στρωμένη δουλειά έχει,και αισθηματιας είναι,και ευαισθητουλα είναι και διοπτροφορο μωρό είναι.
Την παντρεύομαι χθες...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Mια χαρά είναι η κυρια Μανταρινάκη παρακαλώ...και στρωμένη δουλειά έχει,και αισθηματιας είναι,και ευαισθητουλα είναι και διοπτροφορο μωρό είναι.
Την παντρεύομαι χθες...

Και παρθένα :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
:wink:
Και κουλτουριαρα...συριζαια αλλά θα την τουμπαρω και φυσικά ο γάμος θα γίνει θρησκευτικός αλλιώς θα με βλέπει μόνο στα διαλείμματα της τρισενδοξης πορνό- καριέρας μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Για σχέση/πήδημα ναι, για γάμο πολύ πιο δύσκολα

Και ο άντρας όμως αν ρίξει τα στάνταρ βρίσκει χοντρούλες, Ματίνες Μανταρινάκη, κλπ
Η κυρία Μανταρινάκη δεν πρέπει να μπαίνει στην ίδια πρόταση με τις χοντρές και τα τριμπαζα που μοστραρει ο μέσος μαλακας νεοέλληνας.
Απέχει παρασάγγας από την πλεμποκρατια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
957
Πόντοι
96
:wink:
Και κουλτουριαρα...συριζαια αλλά θα την τουμπαρω και φυσικά ο γάμος θα γίνει θρησκευτικός αλλιώς θα με βλέπει μόνο στα διαλείμματα της τρισενδοξης πορνό- καριέρας μου.

Θα χεις και τα τυχερά στις χαρμάνες της Ελένης :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.235
Πόντοι
606
Εγώ παντως πηρα ένα βολταρεν για τη μέση, περασε κάπως αλλά μου γαμησε το στομάχι :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
980
Πόντοι
86
Ειμαι κατω των 50 αλλα δεν απεχω και τραγικα απο εκει.στη δουλεια ειχα 2 50αρηδες,50 με 55.τους πειραζα για γκομενες μουνια κτλ.με ειχα πρηξει ,και τους ακουγα να μιλανε και μεταξυ τους,αμετρητες φορες για τα προβληματα υγειας.ο ενας με συχνοουρια,ο αλλος με χαπια για υπνο και ψυχολογικα(συνταγογραφουμενα) κτλ.να μην αναλυω ολα τα θεματα τους.ορεξη να βγουν εξω ποτε,επαιρναν αδεια διακοπες και εμεναν σπιτι.δεν ξερω εμενα λιγο με τρομαζει το 55+

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
O σωστός ο άνδρας αλλά κυρίως ένας άνω των 35 που έχει πετύχει κάτι στην ζωή του ΟΦΕΙΛΕΙ να μην ντύνεται σαν καγκουρας με σπορτεξ και φορμες δηλαδή όπως η μέση ελλεινιδα.
Πενηντάρης που κυκλοφορεί με ελλεινιδιστικο στυλακι είναι απλά μια κινητή αποτυχία ...την είδαν όλοι Στηβ Τζομπς και κυκλοφορούν σαν σαβούρες...ας βγάλουν το πρώτο τους δισεκατομμύριο και μετά ας κυκλοφορούν όπως θέλουν αλλιώς ας κρατήσουν την άκομψη, καραντινοπρεπη ,μίζερη και αντιτουριστική παρουσία τους στο σπιτι.Δεν είναι για έξω....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Ειμαι κατω των 50 αλλα δεν απεχω και τραγικα απο εκει.στη δουλεια ειχα 2 50αρηδες,50 με 55.τους πειραζα για γκομενες μουνια κτλ.με ειχα πρηξει ,και τους ακουγα να μιλανε και μεταξυ τους,αμετρητες φορες για τα προβληματα υγειας.ο ενας με συχνοουρια,ο αλλος με χαπια για υπνο και ψυχολογικα(συνταγογραφουμενα) κτλ.να μην αναλυω ολα τα θεματα τους.ορεξη να βγουν εξω ποτε,επαιρναν αδεια διακοπες και εμεναν σπιτι.δεν ξερω εμενα λιγο με τρομαζει το 55+
Αυτοί είναι παραιτημενοι και παρατημένη απο την ζωή.
Μην μιλάς μαζί τους παρά μόνο για απολύτως απαραίτητα υπηρεσιακά θέματα.
Μην τους αφήνεις να σου μαυρίζουν την ψυχή.
Τα μέλη μας οφείλουν να κάνουν την διαφορά ωσάν φωτεινοί φάροι μέσα στο σκότος της καθημερινότητος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.285
Πόντοι
6.946
Ενας φίλος μου, πριν 3 χρόνια έφυγε με ότι χρήματα είχε για μόνιμη εγκατάσταση στο Βιετνάμ. Αφού χάθηκαν τα ίχνη του για μεγάλο διάστημα, κι εμείς νομίζαμε ότι ειναι πνιγμένος στα μουνιά, τελικά ειδοποιήθηκαν οι κόρες του ότι βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τα έξοδα μετακομιδής του στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ, ούτε μάθαμε τι έγινε.
Συμβαίνει συχνά με τουρίστες που δεν έχουν ιδέα που πάνε και τι κάνουν, καμία καθοδήγηση, βοήθεια αν χρειαστούν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
957
Πόντοι
96
Ειμαι κατω των 50 αλλα δεν απεχω και τραγικα απο εκει.στη δουλεια ειχα 2 50αρηδες,50 με 55.

Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα υπαλληλικίου/υποταγής/σκλαβιάς/όρκου υποταγής εις τους ανωτέρους "προθύμως και άνευ αντιλογίας" προτού καν να έχεις δει τους νταβατζήδες σου, που τους ρίχνει τη διάθεση

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.472
Πόντοι
3.846
Εχεις καποιο συγκεκριμενο target group που στοχευεις;
Ή ηλικιακο ή με άλλα χαρακτηριστικα;
Ή απλα να σου αρεσει καποια, κι ας ειναι πχ και μεγαλυτερη;
Παιδιά ευχαριστώ για τη στήριξη. Ομολογώ ότι με επηρρέασαν οι πολλές απορρίψεις από γυναίκες.

ΓΕνικά είμαι ανοιχτός στις επιλογές, δεν είμαι σαβουρογάμης αλλά θέματα όπως ηλικία δε με επηρρεάζουν.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι:
- Δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες
- Το tinder έχει πεθάνει λόγω αριθμητικών δεδομένων (έχει αναλυθεί το θέμα στο αντίστοιχο νήμα)
- Στα ταξίδια γνωριζω αλλά εγώ θέλω κάτι σταθερό όχι γκόμενα 20 μέρες το χρόνο
- Δεν έχω φίλους που να γκομενίζουν
- Όποτε πάω για ποτό μόνος μου δε μου δίνει σημασία ούτε το γκαρσόνι. Γενικά η γυναίκα αν σε δει να βγαίνεις μόνος σου, σε έχει ακυρώσει για πλάκα.

Για μένα αυτό που ισχύει για τις γυναίκες (κατά αναλογία και για άντρες) >40 είναι το εξής:

Υπάρχουν 2 κατηγορίες:

1. Χωρισμένες (συνήθως με παιδί) - ή θα θέλουν μόνο γαμήσι όποτε βολέψει οπότε ψάχνουν κυρίως για παιδαράδες ή θα ψάχνουν για σύντροφο να τις στηρίξει. Εκεί θα βρεις και καλές περιπτώσεις που ξέρουν τι θέλουν και δε χάνουν το χρόνο τους. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η κατηγορία βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα.

2. Ελεύθερες
2.1 Είναι ελεύθερες επειδή δεν τις πλησιάζει κανείς. Είτε λόγω εμφάνισης ,είτε λόγω ψυχώσεων, χαρακτήρα είτε και συνδυασμός
2.2. Υπερβολικά εκλεκτικές. Με τη λογική "σιγά το γκόμενο, θα βρω καλύτερο" καταντούν συνήθως στα 50 να κάνουν παρέα με γάτες και σκύλους.

Δεν αποκλείω να βρεθεί κάτι στα επόμενα χρόνια αλλά δεν έχω πλέον την όρεξη να ασχολούμαι με tinder και μηνύματα μήπως και ενδιαφέρεται η άλλη. Αν δε θέλει, το κόβω αμέσως. Αν θέλει και το παίζει δύσκολη, άντε γεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.294
Πόντοι
5.506
Τα ίδια κ από μένα.

Στα 46 μου δεν υπάρχει μουνι στον ορίζοντα ούτε επι χρημασι...που φέτος το 2024 μ βγήκαν κάποιες καλές φάσεις με κοπέλες από δω μέσα,με έκδοση μιλάω πάντα,οι πιο πολλές όμως που πλήρωσα ήτανε χειρότερα από απάτη.

Οι έξοδοι ποτέ δεν με έλκυαν και πλέον βγαίνω κάνα πρωινό για καφέ μονάχα.

Σκοτάδι σχεδόν ποτέ δεν είμαι έξω παρά μόνο για δουλειά.

Τρέχω,πηγαίνω ταξιδάκια - ταξιδαρες,ανεβαίνει η δουλειά μου αρκετά και την ακολουθώ,έχω κάποια πολύ παλιά φιλαράκια που πίνουμε κάνα καφέ ή πάμε ταξίδια και ως εκεί.

Αν και δεν θέλω να το λέω αλλά η πραγματικότητα είναι πως το τρένο έφυγε και για μένα.

Οποία κοπέλα - σχέση γνώρισα τα τελευταία χρόνια με κοίταζε στην τσέπη κυρίως και της έδειξα την άδεια όχι την δίπλα που την κρατώ γεμάτη.
Κανένα τρένο δεν έχει φύγε τύπε μου, απλά όλοι ταξιδεύουμε με διαφορετικό, άλλη διαδρομή και άλλες στάσεις. Το θέμα είναι οποίο ταξίδι και να κανείς να το γουστάρεις εσύ και όχι να το κανείς "επειδή το κάνουν και οι άλλοι".

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
@Nubic για στατιστικους λογους η ερωτηση, εργαζεσαι στον τεχνικο κλαδο;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.650
Πόντοι
1.706
Τυπε μηπως ειναι παντρεμενοι που τους εχουν ρουφηξει ολη την ενεργεια και διαθεση για ζωη?
Κι εγω καπου εκει ειμαι κ το μονο που θα συζητας μαζι μου ειναι :
Ταξιδια 50%
Γυναικες25%
Γαστρονομία25%

Το τελευταιο τριμηνο εχω κανει 40.000χλμ αεροπορικως κ οδικως

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.650
Πόντοι
1.706
Παιδιά ευχαριστώ για τη στήριξη. Ομολογώ ότι με επηρρέασαν οι πολλές απορρίψεις από γυναίκες.

ΓΕνικά είμαι ανοιχτός στις επιλογές, δεν είμαι σαβουρογάμης αλλά θέματα όπως ηλικία δε με επηρρεάζουν.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι:
- Δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες
- Το tinder έχει πεθάνει λόγω αριθμητικών δεδομένων (έχει αναλυθεί το θέμα στο αντίστοιχο νήμα)
- Στα ταξίδια γνωριζω αλλά εγώ θέλω κάτι σταθερό όχι γκόμενα 20 μέρες το χρόνο
- Δεν έχω φίλους που να γκομενίζουν
- Όποτε πάω για ποτό μόνος μου δε μου δίνει σημασία ούτε το γκαρσόνι. Γενικά η γυναίκα αν σε δει να βγαίνεις μόνος σου, σε έχει ακυρώσει για πλάκα.

Για μένα αυτό που ισχύει για τις γυναίκες (κατά αναλογία και για άντρες) >40 είναι το εξής:

Υπάρχουν 2 κατηγορίες:

1. Χωρισμένες (συνήθως με παιδί) - ή θα θέλουν μόνο γαμήσι όποτε βολέψει οπότε ψάχνουν κυρίως για παιδαράδες ή θα ψάχνουν για σύντροφο να τις στηρίξει. Εκεί θα βρεις και καλές περιπτώσεις που ξέρουν τι θέλουν και δε χάνουν το χρόνο τους. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η κατηγορία βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα.

2. Ελεύθερες
2.1 Είναι ελεύθερες επειδή δεν τις πλησιάζει κανείς. Είτε λόγω εμφάνισης ,είτε λόγω ψυχώσεων, χαρακτήρα είτε και συνδυασμός
2.2. Υπερβολικά εκλεκτικές. Με τη λογική "σιγά το γκόμενο, θα βρω καλύτερο" καταντούν συνήθως στα 50 να κάνουν παρέα με γάτες και σκύλους.

Δεν αποκλείω να βρεθεί κάτι στα επόμενα χρόνια αλλά δεν έχω πλέον την όρεξη να ασχολούμαι με tinder και μηνύματα μήπως και ενδιαφέρεται η άλλη. Αν δε θέλει, το κόβω αμέσως. Αν θέλει και το παίζει δύσκολη, άντε γεια.
Ειναι δυσκολο το γκομενοσεξουαλικο στην ελλαδα.
Πιστευα πως με την κρίση του 08 θα στρωσουν οι μαλακισμενες αλλα μπα.
Πλεον δεν ελπιζω.
Δεν φταις εσυ.
Φταινε οι αγαπουληδες/λευκοι ιπποτες , το διαδικτυο και οι εφαρμογες που εχουν εκτοξευσει το τουπέ και την αυτοπεποιθηση της καθε κοτας και η κακη νοοτροπία που παντα ειχαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom