Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 614
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
957
Πόντοι
96
Θα πω αυτό που λεω πάντα,η γυναίκα ΜΟΝΟ απο επιλογή μένει μόνη.Ή απο υπερβολικά στάνταρ που δεν τα ριχνει ο κοσμος να χαλάσει

Αν δεν θέλει να είναι μόνη ή ρίξει τα στάνταρ της,θα βρει άντρα/άντρες πολλούς,και εννοείται ΚΑΙ εμφανισιμους

Για σχέση/πήδημα ναι, για γάμο πολύ πιο δύσκολα

Και ο άντρας όμως αν ρίξει τα στάνταρ βρίσκει χοντρούλες, Ματίνες Μανταρινάκη, κλπ

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
889
Πόντοι
96
Άλλο οι χωρισμένοι,άλλο οι ανύπαντροι

Τους χωρισμένους τους έχουν πιο πάνω απ'τους ανύπαντρους οι γυναίκες
Αυτό είναι σωστό. Στα πενήντα όταν συστήνεσαι σαν χωρισμένος έχεις άλλον αέρα , αν κάνεις το λάθος και πεις ότι είσαι μόνος και δεν παντρεύτηκες πήγες στον κουβά κατευθείαν, ούτε για σου, δεν θα σε αφήσουν να πεις οι Ελλεϊνίδες! Δεν είναι θέμα αν θα πεις ψέματα ή όχι, αλλά επιβίωσης στο παιχνίδι της γνωριμίας!:sunglasses:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.235
Πόντοι
606
Αυτό είναι σωστό. Στα πενήντα όταν συστήνεσαι σαν χωρισμένος έχεις άλλον αέρα , αν κάνεις το λάθος και πεις ότι είσαι μόνος και δεν παντρεύτηκες πήγες στον κουβά κατευθείαν, ούτε για σου, δεν θα σε αφήσουν να πεις οι Ελλεϊνίδες! Δεν είναι θέμα αν θα πεις ψέματα ή όχι, αλλά επιβίωσης στο παιχνίδι της γνωριμίας!:sunglasses:
Σιγά μη κάθομαι να λέω φίδια για τα ψυχολογικά της κάθε κακομοίρας..

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.105
Πόντοι
441
επειδη εχω αποψη λογω ταξιδιου μου πριν 3 χρονια (δεν θα μιλησω εκ μερος γνωστων μου):

Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα τότε:
Έστω ένας Έλληνας, ηλικίας 35-55, με μέτρια εμφάνιση και έναν μισθό γυρώ στα 1000 ευρώ. Δυσκολεύεται στην εγχώρια αναζήτηση συντρόφου και αναγκάζεται να ταξιδέψει στη Μανίλα προς εύρεση ρομαντικής σχέσης.

Πώς πιστεύεις ότι θα πάει αυτό; Για κάποιον που το budget του είναι περιορισμένο, δεν γνωρίζει κανέναν ούτε καν τα μέρη και δεν μπορεί να μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να προβεί σε μεγάλες σπατάλες. Αν χρησιμοποιήσει tinder θα έχει τεράστια πιθανότητα να τύχει σε gold digger.
Πώς λοιπόν μπορεί να αναζητήσει και να βρει μια απλή και καθημερινή κοπέλα; Και πώς θα την πείσει να τη φέρει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας αυτή τη δουλειά και την οικογένεια της;

Η πιθανότητα αποτυχίας είναι τεράστια για εμένα, μιας και υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορεί να πάνε στραβά.
Άλλο να πας εκεί και να πηδάς ντόπιες με μεγαλύτερυ ευκολία απ'ότι στην Ελλάδα και άλλο να βρεις κάποια πραγματικά άξια. Για να μην αναφέρω πως ειδικά οι Φιλιππινέζες την κλάψα και το παραμύθι τα έχουν έτοιμα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.652
Πόντοι
1.706
Ενας φίλος μου, πριν 3 χρόνια έφυγε με ότι χρήματα είχε για μόνιμη εγκατάσταση στο Βιετνάμ. Αφού χάθηκαν τα ίχνη του για μεγάλο διάστημα, κι εμείς νομίζαμε ότι ειναι πνιγμένος στα μουνιά, τελικά ειδοποιήθηκαν οι κόρες του ότι βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τα έξοδα μετακομιδής του στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ, ούτε μάθαμε τι έγινε.
Απειρια σε συνδυασμό με ατυχια.
έχω φιλους που μενουν 18 χρονια ταηλανδη και .....ακομη ζουν (και βασιλευουν)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
889
Πόντοι
96
Ενας φίλος μου, πριν 3 χρόνια έφυγε με ότι χρήματα είχε για μόνιμη εγκατάσταση στο Βιετνάμ. Αφού χάθηκαν τα ίχνη του για μεγάλο διάστημα, κι εμείς νομίζαμε ότι ειναι πνιγμένος στα μουνιά, τελικά ειδοποιήθηκαν οι κόρες του ότι βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τα έξοδα μετακομιδής του στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ, ούτε μάθαμε τι έγινε.
Τουλάχιστον αυτός έκανε παιδιά! Το παράδειγμα που έφερες μπορεί να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας! Ατυχίες και αρρώστιες είναι πιθανά! Μου θύμισες ένα τύπο που ήταν στριπτιζάκιας και πηγαίναμε μαζί τακτικά. Όλες οι χορεύτριες τον ήξεραν και είχε τα τηλέφωνα τους αλλά ποτέ δεν πήγε μαζί τους για γαμήσι, αλλά πήγαινε και έπαιζε μαλακία στις τουαλέτες! Όταν τον ρώτησα γιατί δεν πάει, μου είπε ότι φοβάται μην κολλήσει τίποτα! Μπρρρ!:embarrased:

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
13.623
Πόντοι
3.236
Απειρια σε συνδυασμό με ατυχια.
έχω φιλους που μενουν 18 χρονια ταηλανδη και .....ακομη ζουν (και βασιλευουν)
Ακριβώς φίλε μου. Μας έλεγε ότι τον ελκύει το άγνωστο, ότι εκει δεν ξέρει κανέναν, ότι θα χτίσει τη ζωή του απο το μηδέν. Πήγε κυριολεκτικά αδιάβαστος.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.068
Πόντοι
206
οσο να ναι οταν φτανεις στα 50 ειναι λογικο να εχεις μια καταθλιψη οσο καλη και να ειναι η ζωη σου.Ακομα και να εχεις πολλα λεφτα και μουνί αβερτα ή εστω μια καλη συντροφο-γυναικα,οσο να ναι μονο που ξερεις οτι δεν εισαι πια νέος ειναι ενοχλητικο

anastasioss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Ας μη λησμονούμε πως η ηλικία πέριξ των σαράντα είναι συνυφασμένη με την περιώνυμη, κρίση της μέσης ηλικίας. Επαναξιολογούμε, επαναπροσδιορίζουμε, ωριμάζουμε...
Επιπροσθέτως ωφέλιμο ,θεωρώ είναι να επισημανθεί, πως η σχέση με τον εκάστοτε Άλλο, προϋποθέτει επαρκώς καλή σχέση με τον εαυτό μας...
Και τέλος, οι επιλογές μας ,συχνάκις δεν είναι τόσο ελεύθερες,όσο νομίζουμε.
Ευελπιστώ να μην "βάρυνα" το θέμα .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.652
Πόντοι
1.706
Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα τότε:
Έστω ένας Έλληνας, ηλικίας 35-55, με μέτρια εμφάνιση και έναν μισθό γυρώ στα 1000 ευρώ. Δυσκολεύεται στην εγχώρια αναζήτηση συντρόφου και αναγκάζεται να ταξιδέψει στη Μανίλα προς εύρεση ρομαντικής σχέσης.

Πώς πιστεύεις ότι θα πάει αυτό; Για κάποιον που το budget του είναι περιορισμένο, δεν γνωρίζει κανέναν ούτε καν τα μέρη και δεν μπορεί να μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να προβεί σε μεγάλες σπατάλες. Αν χρησιμοποιήσει tinder θα έχει τεράστια πιθανότητα να τύχει σε gold digger.
Πώς λοιπόν μπορεί να αναζητήσει και να βρει μια απλή και καθημερινή κοπέλα; Και πώς θα την πείσει να τη φέρει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας αυτή τη δουλειά και την οικογένεια της;

Η πιθανότητα αποτυχίας είναι τεράστια για εμένα, μιας και υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορεί να πάνε στραβά.
Άλλο να πας εκεί και να πηδάς ντόπιες με μεγαλύτερυ ευκολία απ'ότι στην Ελλάδα και άλλο να βρεις κάποια πραγματικά άξια. Για να μην αναφέρω πως ειδικά οι Φιλιππινέζες την κλάψα και το παραμύθι τα έχουν έτοιμα.
Εγω πηγα σε ηλικια 50 και ...ενοιωθα George clooney.
Εγω δεν μπορω να εγγυηθω τιποτα γιατι υπαρχουν κι αλλες παραμετροι οπως η ατυχία.
Γνωριζω ομως προσωπικα ακομη και μελη του σαητ που ειναι παντρεμενα με φιλιπινεζα και δηλωνουν ευχαριστημενοι.

Πιστευω πως ναι αν η εμφανιση σου ειναι ανω του 5 .
Αυτα τα λεω εγω που εχω χαμηλο σκορ στο καμακι σε γενικες γραμμες.
Ρομαντικη σχέση θα βρεις αν δεν εχεις ψηλα τον πήχυ (δλδ μουναρες) και μιλας τυπικα αγγλικα.

Τα μερη δεν τα γνωριζει κανενας τουριστας.

Το τιντερ plus σου δινει την δυνατοτητα να γραφεις απο εδω κι ετσι να κανεις προετοιμασια.

Αν δεν βρεξεις κώλο ,ψαρια δεν πιανεις

Τιπ : δεν στελνουμε λεφτα σε καποια που δεν γνωριζουμε για κανεναν λόγο

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
889
Πόντοι
96
Σιγά μη κάθομαι να λέω φίδια για τα ψυχολογικά της κάθε κακομοίρας..
Προσοχή αν θέλεις να ρίξεις Ελλεϊνίδες που κρίνουν από την επιφάνεια και το περιτύλιγμα και όχι από τι είσαι πραγματικά πρέπει να έχεις μαζί σου ένα μεγάλο σάκο από φίδια τουλάχιστον ίδιο σε μέγεθος με αυτό που θα φέρει μαζί της .Έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι εδώ. Φυσικά αν δεν θέλεις να παίξεις είναι πολύ σεβαστό, αλλά θα πληρώσεις και το ανάλογο τίμημα! :(

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.562
Πόντοι
216
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ. Ακούγεται δηθενιά αλλά δεν είναι. Έκανα 3-4 χρόνια προσπάθειες μέσω tinder έχω βγει περίπου 20 πρώτα ραντεβού ,μόνο με μία υπήρξε συνέχεια αλλά μου έκανε ghosting και δεν προχώρησε. Στο tinder έχω καταφύγει επειδή δεν έχω γνωριμίες, όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι με μικρά παιδιά ,οι λίγες γυναίκες που ξέρω είναι όλες σε σχέση ,απο το εργασιακό μου περιβάλλον δεν κάνω γνωριμίες, να γραφτώ σε χορό ή ισπανικά για να γνωρίσω γυναίκες ούτε για πλάκα στην ηλικία μου. Συν το γεγονός ότι όταν λες 47 δεν έχω παντρευτεί ποτέ, η απόρριψη έρχεται αυτόματα (εγώ δεν ήμουν ποτέ και κανένας γόης έτσι και αλλιώς).
Επίσης έχω απορρίψει το γεγονός να πάω με μία γυναίκα αντίστοιχο ναυάγιο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ σχέση όπως οι άλλοι.

Άρα το αποδέχτηκα ότι αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Έπαιξαι και έχασα.

Εχεις καποιο συγκεκριμενο target group που στοχευεις;
Ή ηλικιακο ή με άλλα χαρακτηριστικα;
Ή απλα να σου αρεσει καποια, κι ας ειναι πχ και μεγαλυτερη;

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.543
Πόντοι
456
Θα πω αυτό που λεω πάντα,η γυναίκα ΜΟΝΟ απο επιλογή μένει μόνη.Ή απο υπερβολικά στάνταρ που δεν τα ριχνει ο κοσμος να χαλάσει

Αν δεν θέλει να είναι μόνη ή ρίξει τα στάνταρ της,θα βρει άντρα/άντρες πολλούς,και εννοείται ΚΑΙ εμφανισιμους
Από επιλογή δεκτό και σεβαστό. Στάνταρ λογικό είναι να έχει ειδικά αν θέλει να κάνει και παιδιά.
Εδώ το θέμα μας είναι η ηλικία.
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια μία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνει παιδιά. Ιατρικά κιόλας ορόσημο είναι τα 35.

Αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικό για πολλούς.

Δηλαδή να ακούς μια γυναίκα 40φευγα πως έχει υψηλά στάνταρ λες και είναι 30 μου φαίνεται κωμικό ή τουλάχιστον οξύμωρο να υπάρχουν άντρες που το δέχονται ενώ πρακτικά σε αυτές τις ηλικίες ο άντρας έχει το πάνω χέρι. Εκτός αν είμαστε τόσο μουνόδουλοι ή απελπισμένοι σαν λαός.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.543
Πόντοι
456
οσο να ναι οταν φτανεις στα 50 ειναι λογικο να εχεις μια καταθλιψη οσο καλη και να ειναι η ζωη σου.Ακομα και να εχεις πολλα λεφτα και μουνί αβερτα ή εστω μια καλη συντροφο-γυναικα,οσο να ναι μονο που ξερεις οτι δεν εισαι πια νέος ειναι ενοχλητικο
Μου θυμίζει τον Charlie στις τελευταίες σεζόν του two and a half men αυτό που έγραψες.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
889
Πόντοι
96
Εγω πηγα σε ηλικια 50 και ...ενοιωθα George clooney.
Εγω δεν μπορω να εγγυηθω τιποτα γιατι υπαρχουν κι αλλες παραμετροι οπως η ατυχία.
Γνωριζω ομως προσωπικα ακομη και μελη του σαητ που ειναι παντρεμενα με φιλιπινεζα και δηλωνουν ευχαριστημενοι.

Πιστευω πως ναι αν η εμφανιση σου ειναι ανω του 5 .
Αυτα τα λεω εγω που εχω χαμηλο σκορ στο καμακι σε γενικες γραμμες.
Ρομαντικη σχέση θα βρεις αν δεν εχεις ψηλα τον πήχυ (δλδ μουναρες) και μιλας τυπικα αγγλικα.

Τα μερη δεν τα γνωριζει κανενας τουριστας.

Το τιντερ plus σου δινει την δυνατοτητα να γραφεις απο εδω κι ετσι να κανεις προετοιμασια.

Αν δεν βρεξεις κώλο ,ψαρια δεν πιανεις

Τιπ : δεν στελνουμε λεφτα σε καποια που δεν γνωριζουμε για κανεναν λόγο
Χερ, πρέπει να οργανώσουμε εξερευνητική αποστολή στα νησιά ! :wink:

anastasioss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Προσοχή αν θέλεις να ρίξεις Ελλεϊνίδες που κρίνουν από την επιφάνεια και το περιτύλιγμα και όχι από τι είσαι πραγματικά πρέπει να έχεις μαζί σου ένα μεγάλο σάκο από φίδια τουλάχιστον ίδιο σε μέγεθος με αυτό που θα φέρει μαζί της .Έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι εδώ. Φυσικά αν δεν θέλεις να παίξεις είναι πολύ σεβαστό, αλλά θα πληρώσεις και το ανάλογο τίμημα! :(
Σκληρό αλλό αληθινό.
Κάπως έτσι είναι οι όροι του "παιχνιδιού".
Ευτυχώς ,ωστόσο, το "παιχνίδι" δεν είναι ένα. Υπάρχουν και άλλα, με άλλους όρους. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που περισσότερο του ταιριάζει καιβτον γεμίζει ουσιαστικά.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.838
Πόντοι
1.446
Δηλαδή να ακούς μια γυναίκα 40φευγα πως έχει υψηλά στάνταρ λες και είναι 30 μου φαίνεται κωμικό ή τουλάχιστον οξύμωρο να υπάρχουν άντρες που το δέχονται ενώ πρακτικά σε αυτές τις ηλικίες ο άντρας έχει το πάνω χέρι. Εκτός αν είμαστε τόσο μουνόδουλοι ή απελπισμένοι σαν λαός.
Εξαρτάται τι γυναίκα είναι, δεν είναι όλες οι 40άρες το ίδιο. Υπάρχουν γυναίκες με καριέρα που μπορεί πλέον να μη μπορούν ή να μη θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά έχουν ωραία εμφάνιση και βγάζουν καλά χρήματα. Γιατί να ρίξει τα στάνταρ και να κάνει σχέση με έναν άσχημο ή έναν άφραγκο;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.388
Πόντοι
3.656

Έχεις καμια αμφιβολια γι'αυτό;

Επίσης,ο άντρας για να έχει το πάνω χέρι στα 40φευγα, πρέπει να βγάζει και (πολύ) χρήμα.Άμα είναι του χιλιάρικου,κλαφτα.Ειδικα αν μένει και Αθήνα...που μένουν όλες οι καριερίστριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom