Με μπέρδεψες είναι η αλήθεια, από τη μία αναφέρεις πως δεν έχεις κάνει σχέση και από την άλλη πως η τελευταία σου (σχέση) που ήταν και η πιο σταθερή την είχες κάνει με αλλοδαπή.
Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψε και ο SadMan, οι περισσότεροι μετανιώνουμε για όσα δεν κάναμε. Μην κάθεσαι και αυτομαστιγώνεσαι πάντως, δεν οδηγεί πουθενά. Μπορεί να σκέφτεσαι ''τι ωραία που θα ήταν αν είχα παιδιά'', όμως για σκέψου να έβγαιναν κακοί χαρακτήρες ή με προβλήματα υγείας.
Ο μέσος άντρας είναι σχεδόν αόρατος για τη μέση γυναίκα. Εγώ για παράδειγμα μπορώ να κάνω σχέση αλλά επειδή δεν διαθέτω αρκετά λεφτά ή υψηλό στάτους, οι γκόμενες που θα βρω είναι χαμηλού επιπέδου (είτε ηλίθιες είτε χοντρές κλπ). Για να χαρείς πραγματικά μια σχέση πρέπει η άλλη να σε ελκύει σεξουαλικά, να είναι έξυπνη, να μπορείς να την παρουσιάσεις στον περίγυρο σου, να έχει ενδιαφέροντα κλπ. Αλλά μία που τα συνδυάζει όλα αυτά δεν θα πάει με κάποιον μέτριο. Θα έχει στάνταρς.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να της προσφέρω τη ζωή που θέλει αλλά ούτε και θέλω ένα μπάζο δίπλα μου για να λέω απλώς ότι έχω σχέση, προτιμώ να είμαι μόνος μου.
Υ.Γ. Σκέψου πολύ σοβαρά την απόκτηση κατοικιδίου, ειδικά σκύλου.