Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 737
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Δεν έχω κανένα σοσιαλ :dunno:
Εχεις το μπου. Κυριακη αυριο συνερχεται η ολομελεια της ιατρικης επιστημονικης επιτροπης, θεσε το προβλημα σου και θα σε κανουν καλα μεχρι την Δευτερα το πρωι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Ευτυχώς ή δυστυχώς,και εφόσον έχεις τα βασικά κάπως τακτοποιημένα (σπίτι,φαγητό,εισόδημα),το μουνί είναι σοβαρός παράγων αυξομείωσης της αντρικής ψυχολογίας

Κι επειδή σίγουρα κάποιους τους χτυπάει και η μελαγχολία λόγω των ημερών,αναρωτιέμαι ποσοι,αν είχαν καμια γκόμενα να πάνε κάπου για τις γιορτές,θα'ταν νταουνιασμένοι

Και για να το συνδέσω και με άλλο νήμα,πολλοί έχουν και το χρήμα να πάνε κάπου,αλλά αν δεν έχουν την γκόμενα είναι μια η άλλη

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.107
Πόντοι
3.846
Με μπέρδεψες είναι η αλήθεια, από τη μία αναφέρεις πως δεν έχεις κάνει σχέση και από την άλλη πως η τελευταία σου (σχέση) που ήταν και η πιο σταθερή την είχες κάνει με αλλοδαπή.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψε και ο SadMan, οι περισσότεροι μετανιώνουμε για όσα δεν κάναμε. Μην κάθεσαι και αυτομαστιγώνεσαι πάντως, δεν οδηγεί πουθενά. Μπορεί να σκέφτεσαι ''τι ωραία που θα ήταν αν είχα παιδιά'', όμως για σκέψου να έβγαιναν κακοί χαρακτήρες ή με προβλήματα υγείας.

Ο μέσος άντρας είναι σχεδόν αόρατος για τη μέση γυναίκα. Εγώ για παράδειγμα μπορώ να κάνω σχέση αλλά επειδή δεν διαθέτω αρκετά λεφτά ή υψηλό στάτους, οι γκόμενες που θα βρω είναι χαμηλού επιπέδου (είτε ηλίθιες είτε χοντρές κλπ). Για να χαρείς πραγματικά μια σχέση πρέπει η άλλη να σε ελκύει σεξουαλικά, να είναι έξυπνη, να μπορείς να την παρουσιάσεις στον περίγυρο σου, να έχει ενδιαφέροντα κλπ. Αλλά μία που τα συνδυάζει όλα αυτά δεν θα πάει με κάποιον μέτριο. Θα έχει στάνταρς.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να της προσφέρω τη ζωή που θέλει αλλά ούτε και θέλω ένα μπάζο δίπλα μου για να λέω απλώς ότι έχω σχέση, προτιμώ να είμαι μόνος μου.

Υ.Γ. Σκέψου πολύ σοβαρά την απόκτηση κατοικιδίου, ειδικά σκύλου.
Όχι ρε παίκτη δεν το κατάλαβες καλά. Εννοώ ότι στα 45 σταμάτησα να προσπαθω επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έβγαινε τίποτα.
Η τελευταία μου σχέση έληξε πριν περίπου 5 χρόνια. Από τότε το πάλεψα για 4 χρονια περίπου και μετά το παράτησα.

Παίκτες ευχαριστώ για την υποστήριξη. Όπως βλέπετε μοναξιά υπάρχει και μάλιστα πολύ και σοβαρή. Και για μένα δεν είναι θέμα καν του "γιατί δεν παντρεύτηκες, δεν έκανες παιδιά;" Υπάρχουν παντρεμένα ζευγάρια χωρίς παιδιά ,ειδικά οι νεότεροι δε θέλουν παιδιά.
Ούτε που με θλίβει αν τώρα στις γιορτές δεν εμφανίζομαι με γκόμενα στα τραπέζια, στον πούτσο μου ,ήμουν με ένα ζευγάρι φίλων προχτές ούτε βλέμμα δεν αντάλλαζαν μάλλον το πάνε για διαζύγιο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η προοπτική να βγάλω την υπόλοιπη ζωή μου μόνος σε ένα σπίτι. Ότι μια μέρα θα πεθάνω και θα με βρουν οι γείτονες από τη βρώμα της αποσύνθεσης δύο εβδομάδες μετά. Βέβαια και να βρεις σχέση πρέπει να την κρατήσεις, αλλά και την ελευθερία της μοναξιάς τι να την κάνεις όταν δεν έχεις προοπτικές;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.650
Πόντοι
206
Όχι ρε παίκτη δεν το κατάλαβες καλά. Εννοώ ότι στα 45 σταμάτησα να προσπαθω επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έβγαινε τίποτα.
Η τελευταία μου σχέση έληξε πριν περίπου 5 χρόνια. Από τότε το πάλεψα για 4 χρονια περίπου και μετά το παράτησα.

Παίκτες ευχαριστώ για την υποστήριξη. Όπως βλέπετε μοναξιά υπάρχει και μάλιστα πολύ και σοβαρή. Και για μένα δεν είναι θέμα καν του "γιατί δεν παντρεύτηκες, δεν έκανες παιδιά;" Υπάρχουν παντρεμένα ζευγάρια χωρίς παιδιά ,ειδικά οι νεότεροι δε θέλουν παιδιά.
Ούτε που με θλίβει αν τώρα στις γιορτές δεν εμφανίζομαι με γκόμενα στα τραπέζια, στον πούτσο μου ,ήμουν με ένα ζευγάρι φίλων προχτές ούτε βλέμμα δεν αντάλλαζαν μάλλον το πάνε για διαζύγιο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η προοπτική να βγάλω την υπόλοιπη ζωή μου μόνος σε ένα σπίτι. Ότι μια μέρα θα πεθάνω και θα με βρουν οι γείτονες από τη βρώμα της αποσύνθεσης δύο εβδομάδες μετά. Βέβαια και να βρεις σχέση πρέπει να την κρατήσεις, αλλά και την ελευθερία της μοναξιάς τι να την κάνεις όταν δεν έχεις προοπτικές;
Αυτό το θέμα της μοναξιάς είναι κάτι που απασχολεί πολλούς ανθρώπους στην ηλικία μας. Νομίζω ότι είναι πανευρωπαικό το φαινόμενο όχι μόνο ελληνικό καθώς το δημογραφικό πρόβλημα υπάρχει σε όλη την Ευρώπη.
Θεωρώ χωρίς να είμαι προφήτης, ότι πριν φτάσουμε στην ηλικία που θα δυσκολευόμαστε να αυτοεξυπηρετούμαστε, κάποια λαμπρό μυαλό θα βρει τη λύση για εμάς, είτε μέσω τεχνολογίας πχ ρομπότ με τεχνιτή νοημοσύνη, είτε συλλογικοτήτων όπως πχ τα ΚΑΠΗ που είναι πιο ρεαλιστική λύση. Παρεμπιπτόντως τα ΚΑΠΗ έπρεπε να υπάρχουν ακόμα, τι συνέβη με αυτά;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Μπατζετ 5.000€
Επενδυσε 2 ταξιδια φιλιπινες ,την δευτερη με επιστροφη μαζι με φιλιπινεζα εφοσον εχεις κανει εκει πολιτικο γάμο.
Τιπ: χωρις χαωδη διαφορά ηλικιας.

Συνταξη 800€plus
Πηγαινε να ζησεις μονιμα φιλιπινες ,να ξανανοιωσεις ,κι οταν δεν μπορεις πια ,εχουν αυτοι ηδη προγραματα για συνταξιουχους.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Μπατζετ 5.000€
Επενδυσε 2 ταξιδια φιλιπινες ,την δευτερη με επιστροφη μαζι με φιλιπινεζα εφοσον εχεις κανει εκει πολιτικο γάμο.
Τιπ: χωρις χαωδη διαφορά ηλικιας.

Συνταξη 800€plus
Πηγαινε να ζησεις μονιμα φιλιπινες ,να ξανανοιωσεις ,κι οταν δεν μπορεις πια ,εχουν αυτοι ηδη προγραματα για συνταξιουχους.
!
Screenshot_20241228-202817.png

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.952
Πόντοι
441

Είναι πολύ γνωστό φαινόμενο οι passbros, δυτικοί δηλαδή που ταξιδεύουν σε υπανάπτυκες χώρες (κυρίως Ν.Α. Ασίας) για να βρουν καλές και πιστές γυναίκες.
Τα βασικά προβλήματα βέβαια είναι δύο:
1) Οι περισσότερες από αυτές δεν βλέπονται.
2) Οι αξιόλογες γυναίκες είναι ελάχιστες και στην πλειονότητα τους θα σε βλέπουν ως ένα πορτοφόλι που θα τις σώσει από την ένδεια της χώρας τους.

Ουσιαστικά gold-digging είναι, όμως αν δεν σου κάθονται οι γυναίκες της χώρας σου τότε καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αυτό. Αν έμπαινα ποτέ σε αυτή τη θέση πάντως, και εγώ γυναίκα από Φιλιππίνες θα έψαχνα, για Λ.Α. ούτε λόγος (τεράστιες πουτάνες) ενώ οι Αφρικανές μου φαίνονται εντελώς απωθητικές και κτηνώδεις.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.582
Πόντοι
456
Στις ηλικίες άνω των 40 υπάρχει μεγάλη μοναξιά και στις γυναίκες, άλλο που τη ξεγελάνε στα social ή με σκυλιά και γατιά. Όσες ήξερα που είδαν τα 40 να έρχονται και είχαν μια κάποια οικονομική άνεση και έμειναν στο ράφι βρήκαν δότη για παιδί. Οι υπόλοιπες είναι να τις κλαίνε και οι ρέγγες.

Σε κάποια φάση δοκίμασα να βγω με γυναίκες άνω των 40 και μεγαλύτερες μου όχι με σκοπό σχέσεις και τέτοια αλλά για να γνωριστώ με νεώτερες φίλες τους και να διευρύνω λίγο τον κύκλο μου τέλος πάντων. Διαπίστωσα πως οι πιο πολλές είναι τελείως μόνες ή νόμιζαν πως τους την έπεφτα και από πάνω. Ούτε λόγος για κανένα κονέ βέβαια. Από θέμα συμπεριφοράς θα έλεγα πως έχουν πολλά απωθημένα.

Αν η μοναξιά βαράει κόκκινα η εύκολη λύση είναι να βρεις γυναίκα μεγαλύτερη σου, άλλωστε και αυτές αυτό θέλουν, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα πέσεις σε λούμπα και θα βαράς το κεφάλι σου.
Επίσης σαν συναίσθημα θα έλεγα πως είναι όπως όταν από μικρός έχεις άχτι τις μερσεντές και στα 40 επειδή πάλι δεν βγαίνεις, παίρνεις μια μερσεντές μεταχειρισμένη 20ετίας για να σου φύγει το απωθημένο.

Δεν βγάζω όλες τις 40αρες πέρα βρέχει υπάρχουν και κάποιες καλές, δυσεύρετες βέβαια, αλλά γενικά και δύσκολες περιπτώσεις είναι και πάντα θα έχεις μέσα σου ένα απωθημένο για νεώτερη όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και για να αποκτήσεις ενδεχομένως παιδιά.

Οπότε θα έλεγα για όσους τους παίρνει και μπορούν να κοιτάνε για νεώτερες και για συντροφικότητες και τέτοια υπάρχει χρόνος και στα 60 και στα 70, ζωή να χουμε.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Είναι πολύ γνωστό φαινόμενο οι passbros, δυτικοί δηλαδή που ταξιδεύουν σε υπανάπτυκες χώρες (κυρίως Ν.Α. Ασίας) για να βρουν καλές και πιστές γυναίκες.
Τα βασικά προβλήματα βέβαια είναι δύο:
1) Οι περισσότερες από αυτές δεν βλέπονται.
2) Οι αξιόλογες γυναίκες είναι ελάχιστες και στην πλειονότητα τους θα σε βλέπουν ως ένα πορτοφόλι που θα τις σώσει από την ένδεια της χώρας τους.

Ουσιαστικά gold-digging είναι, όμως αν δεν σου κάθονται οι γυναίκες της χώρας σου τότε καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αυτό. Αν έμπαινα ποτέ σε αυτή τη θέση πάντως, και εγώ γυναίκα από Φιλιππίνες θα έψαχνα, για Λ.Α. ούτε λόγος (τεράστιες πουτάνες) ενώ οι Αφρικανές μου φαίνονται εντελώς απωθητικές και κτηνώδεις.
Εχεις παει φιλιπινες τυπε?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.952
Πόντοι
441
Οπότε θα έλεγα για όσους τους παίρνει και μπορούν να κοιτάνε για νεώτερες και για συντροφικότητες και τέτοια υπάρχει χρόνος και στα 60 και στα 70, ζωή να χουμε.

Το πρόβλημα είναι πως οι νεότερες δεν γυρνάνε να κοιτάξουν άντρες που τους θεωρούν μέτριους. Σωστά βέβαια γράφεις ''για όσους τους παίρνει''. Με μισθό γύρω στα 900 ευρώ που έχω εγώ (και πολλοί άλλοι) είναι αρκετά σκούρα τα πράγματα έχοντας φτάσει τα 31. Αυτό το καρκίνωμα των socials εμφύτευσε στην κάθε πατσαβουρίτσα όνειρα για μεγάλη ζωή.

Κάτι άσχετο - σχετικό. Η μοναξιά για τους άντρες είναι πολύ χειρότερη απ'ότι στις γυναίκες. Αυτές προτιμούν να μείνουν στο ράφι και με τις γάτες τους παρά να πάρουν κάποιον που τον θεωρούν χαμηλής αξίας. Και εάν το κάνουν, θα του μετατρέψουν τη ζωή σε κόλαση.

Εχεις παει φιλιπινες τυπε?

Όχι, έχω δει/διαβάσει εμπειρίες άλλων που το έκαναν, όπως επίσης συζητήσει με αρκετούς από αυτούς.
Πρόσεξε με, συμφωνώ πως μια χωριατοπούλα Φιλιππινέζα είναι 10 φορές πιο ηθική απ' ότι η μέση δυτική, όμως εσύ είσαι ένας ξένος που θα επισκεφτεί τα αρπακτικά των πόλεων. Δεν νομίζω να έχεις τις άκρες για να δικτυωθείς με τον ''πραγματικό'' λαό.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.241
Πόντοι
1.446
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ.
Πολύ απαισιόδοξος ακούγεσαι ρε παίκτη, ξέρω διάφορους (κυρίως χωρισμένους) που ξεκίνησαν νέες σχέσεις στην ηλικία σου (πάνω κάτω) με γυναίκες που δεν είναι καθόλου ναυάγια. Δεν είσαι 80 χρονών, καλλιεργημένος φαίνεσαι από το πώς γράφεις, δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπεις τόσο αδύνατο.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Στις ηλικίες άνω των 40 υπάρχει μεγάλη μοναξιά και στις γυναίκες, άλλο που τη ξεγελάνε στα social ή με σκυλιά και γατιά.

Θα πω αυτό που λεω πάντα,η γυναίκα ΜΟΝΟ απο επιλογή μένει μόνη.Ή απο υπερβολικά στάνταρ που δεν τα ριχνει ο κοσμος να χαλάσει

Αν δεν θέλει να είναι μόνη ή ρίξει τα στάνταρ της,θα βρει άντρα/άντρες πολλούς,και εννοείται ΚΑΙ εμφανισιμους

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.282
Πόντοι
1.446
50ρηδες και έχετε πετσικάρει ; Είμαι 60στα 61 ,έχω αδυνατίσει εδώ και δύο χρόνια, με καλή φυσική κατάσταση και προτίμηση στις τρανς
Κάθε πρωί γυμνάζομαι , τρώω σωστά και ότι γουστάρω (γλυκά, πίτσες κλπ) .Τα γόνατα μου είναι οκ μόνο κάτι τενοντίτιδες αλλά οκ 60 είμαι δεν είμαι 20 .
Όσο αντέξω...
Μην κλαιγεστε για τα 50 , στα 60 τι θα κάνετε ;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
ξέρω διάφορους (κυρίως χωρισμένους) που ξεκίνησαν νέες σχέσεις στην ηλικία σου (πάνω κάτω) με γυναίκες που δεν είναι καθόλου ναυάγια.

Άλλο οι χωρισμένοι,άλλο οι ανύπαντροι

Τους χωρισμένους τους έχουν πιο πάνω απ'τους ανύπαντρους οι γυναίκες

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.485
Πόντοι
4.646

Φίλε μου΄εχεις σκεφτεί να απευθυνθείς σε γραφείο συνοικεσιων? Κι ας μην παντρευτείς στο τέλος!Ενας φίλος μου έτσι γλύτωσε, ζει αρμονικότατα με μια συνομίληκή του, τον προσέχει, του φτιάχνει ωραία φαγητά, και έχουν ο ένας τον άλλον!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Το πρόβλημα είναι πως οι νεότερες δεν γυρνάνε να κοιτάξουν άντρες που τους θεωρούν μέτριους. Σωστά βέβαια γράφεις ''για όσους τους παίρνει''. Με μισθό γύρω στα 900 ευρώ που έχω εγώ (και πολλοί άλλοι) είναι αρκετά σκούρα τα πράγματα έχοντας φτάσει τα 31. Αυτό το καρκίνωμα των socials εμφύτευσε στην κάθε πατσαβουρίτσα όνειρα για μεγάλη ζωή.

Κάτι άσχετο - σχετικό. Η μοναξιά για τους άντρες είναι πολύ χειρότερη απ'ότι στις γυναίκες. Αυτές προτιμούν να μείνουν στο ράφι και με τις γάτες τους παρά να πάρουν κάποιον που τον θεωρούν χαμηλής αξίας. Και εάν το κάνουν, θα του μετατρέψουν τη ζωή σε κόλαση.

Όχι, έχω δει/διαβάσει εμπειρίες άλλων που το έκαναν, όπως επίσης συζητήσει με αρκετούς από αυτούς.
Πρόσεξε με, συμφωνώ πως μια χωριατοπούλα Φιλιππινέζα είναι 10 φορές πιο ηθική απ' ότι η μέση δυτική, όμως εσύ είσαι ένας ξένος που θα επισκεφτεί τα αρπακτικά των πόλεων. Δεν νομίζω να έχεις τις άκρες για να δικτυωθείς με τον ''πραγματικό'' λαό.
Λοιπον,
επειδη εχω αποψη λογω ταξιδιου μου πριν 3 χρονια (δεν θα μιλησω εκ μερος γνωστων μου):
1- με ζητουμενο την αυντροφικοτητα για καποιον που ειναι μονος του και τον εχει παρει η κατω βολτα ψυχολογικα ,ενα πενταροεξαρι μια χαρα μας πεφτει (βαζω και τον εαυτό μου μεσα)

2- καποιος πχ στα 55 του ε δεν ειναι και ο μπραντ πητ για να ψαχνει εφανισιμη. Το πενταροεξαρι σαρανταρα μια χαρα ειναι ,έτσι αποφευγει και κακοτοπιες οπως κερατωματα ,εγκαταλειψη για καποιον αλλον.

3- ποια γυναικα στον πλανητη δεν το εχει λίγο το gold digging. Απο εμπειρια μου οι πιο σεξυ κοιταζαν το χρήμα. Περασα πολυ καλα ομως με κοριτσακια της διπλανης πορτας που έβγαλα με το σπαθι μου και μαλιστα χωρις λεφτα παρα μονο με ενα κερασμα.

4- μετανοιωσα που με καποιες δεν κρατησα επαφη. Κοπελες της διπλανης πορτας ,ομορφουλες, γλυκουλες ,θηλυκες, απλες, εργαζόμενες σε νορμαλ εργασιες, ....αλλα εγώ το επαιζα ο σκοτωνω ...δλδ γαμαω και φευγω και σβήνω και τα τηλεφωνα ..... Λαθος μου

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.485
Πόντοι
4.646
Ενας φίλος μου, πριν 3 χρόνια έφυγε με ότι χρήματα είχε για μόνιμη εγκατάσταση στο Βιετνάμ. Αφού χάθηκαν τα ίχνη του για μεγάλο διάστημα, κι εμείς νομίζαμε ότι ειναι πνιγμένος στα μουνιά, τελικά ειδοποιήθηκαν οι κόρες του ότι βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τα έξοδα μετακομιδής του στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ, ούτε μάθαμε τι έγινε.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.430
Πόντοι
216
Θα πω αυτό που λεω πάντα,η γυναίκα ΜΟΝΟ απο επιλογή μένει μόνη.Ή απο υπερβολικά στάνταρ που δεν τα ριχνει ο κοσμος να χαλάσει

Αν δεν θέλει να είναι μόνη ή ρίξει τα στάνταρ της,θα βρει άντρα/άντρες πολλούς,και εννοείται ΚΑΙ εμφανισιμους

Για σχέση/πήδημα ναι, για γάμο πολύ πιο δύσκολα

Και ο άντρας όμως αν ρίξει τα στάνταρ βρίσκει χοντρούλες, Ματίνες Μανταρινάκη, κλπ

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
973
Πόντοι
96
Άλλο οι χωρισμένοι,άλλο οι ανύπαντροι

Τους χωρισμένους τους έχουν πιο πάνω απ'τους ανύπαντρους οι γυναίκες
Αυτό είναι σωστό. Στα πενήντα όταν συστήνεσαι σαν χωρισμένος έχεις άλλον αέρα , αν κάνεις το λάθος και πεις ότι είσαι μόνος και δεν παντρεύτηκες πήγες στον κουβά κατευθείαν, ούτε για σου, δεν θα σε αφήσουν να πεις οι Ελλεϊνίδες! Δεν είναι θέμα αν θα πεις ψέματα ή όχι, αλλά επιβίωσης στο παιχνίδι της γνωριμίας!:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom