Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 737
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.107
Πόντοι
3.846
Καταλαβαίνω που το πας. Μη μπαίνεις σε αυτή τη λογική. Ο καθένας θέλει αυτό που του λείπει.

Είναι σαν το ανέκδοτο "Τι κοινό έχει ο ελεύθερος με τον παντρεμένο; - Ο καθένας νομίζει ότι ο άλλος γαμάει περισσότερο".
Όποτε βρίσκομαι με φίλους παντρεμένους μου λένε "μια χαρά είσαι ,τι τον θες το γάμο;" Όταν τους λέω "πως θα σας φαινόταν να μπαίνετε σπίτι και να μη σας χαιρετάει κανείς, να μην έχετε κανέναν να συζητήσετε για το πως περάσατε τη μέρα σας, να μην έχετε κάποιον να πάτε κάπου μαζί τις γιορτές" αμέσως αλλάζουν κουβέντα.

Επίσης αν νομίζεις ότι αν μείνεις ελεύθερος θα γαμάς συνέχεια άλλη ,επειδή έτσι ζούσες στα 35 σου, σου έχω άσχημα νέα.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.952
Πόντοι
441
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ. Ακούγεται δηθενιά αλλά δεν είναι. Έκανα 3-4 χρόνια προσπάθειες μέσω tinder έχω βγει περίπου 20 πρώτα ραντεβού ,μόνο με μία υπήρξε συνέχεια αλλά μου έκανε ghosting και δεν προχώρησε. Στο tinder έχω καταφύγει επειδή δεν έχω γνωριμίες, όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι με μικρά παιδιά ,οι λίγες γυναίκες που ξέρω είναι όλες σε σχέση ,απο το εργασιακό μου περιβάλλον δεν κάνω γνωριμίες, να γραφτώ σε χορό ή ισπανικά για να γνωρίσω γυναίκες ούτε για πλάκα στην ηλικία μου. Συν το γεγονός ότι όταν λες 47 δεν έχω παντρευτεί ποτέ, η απόρριψη έρχεται αυτόματα (εγώ δεν ήμουν ποτέ και κανένας γόης έτσι και αλλιώς).
Επίσης έχω απορρίψει το γεγονός να πάω με μία γυναίκα αντίστοιχο ναυάγιο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ σχέση όπως οι άλλοι.

Άρα το αποδέχτηκα ότι αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Έπαιξαι και έχασα.

Με μπέρδεψες είναι η αλήθεια, από τη μία αναφέρεις πως δεν έχεις κάνει σχέση και από την άλλη πως η τελευταία σου (σχέση) που ήταν και η πιο σταθερή την είχες κάνει με αλλοδαπή.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψε και ο SadMan, οι περισσότεροι μετανιώνουμε για όσα δεν κάναμε. Μην κάθεσαι και αυτομαστιγώνεσαι πάντως, δεν οδηγεί πουθενά. Μπορεί να σκέφτεσαι ''τι ωραία που θα ήταν αν είχα παιδιά'', όμως για σκέψου να έβγαιναν κακοί χαρακτήρες ή με προβλήματα υγείας.

Ο μέσος άντρας είναι σχεδόν αόρατος για τη μέση γυναίκα. Εγώ για παράδειγμα μπορώ να κάνω σχέση αλλά επειδή δεν διαθέτω αρκετά λεφτά ή υψηλό στάτους, οι γκόμενες που θα βρω είναι χαμηλού επιπέδου (είτε ηλίθιες είτε χοντρές κλπ). Για να χαρείς πραγματικά μια σχέση πρέπει η άλλη να σε ελκύει σεξουαλικά, να είναι έξυπνη, να μπορείς να την παρουσιάσεις στον περίγυρο σου, να έχει ενδιαφέροντα κλπ. Αλλά μία που τα συνδυάζει όλα αυτά δεν θα πάει με κάποιον μέτριο. Θα έχει στάνταρς.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να της προσφέρω τη ζωή που θέλει αλλά ούτε και θέλω ένα μπάζο δίπλα μου για να λέω απλώς ότι έχω σχέση, προτιμώ να είμαι μόνος μου.

Υ.Γ. Σκέψου πολύ σοβαρά την απόκτηση κατοικιδίου, ειδικά σκύλου.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
33
Like
991
Πόντοι
311
Ναι είμαστε. Στα 45 μου (47 τώρα) το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να κάνω σχέση ποτέ. Ακούγεται δηθενιά αλλά δεν είναι. Έκανα 3-4 χρόνια προσπάθειες μέσω tinder έχω βγει περίπου 20 πρώτα ραντεβού ,μόνο με μία υπήρξε συνέχεια αλλά μου έκανε ghosting και δεν προχώρησε. Στο tinder έχω καταφύγει επειδή δεν έχω γνωριμίες, όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι με μικρά παιδιά ,οι λίγες γυναίκες που ξέρω είναι όλες σε σχέση ,απο το εργασιακό μου περιβάλλον δεν κάνω γνωριμίες, να γραφτώ σε χορό ή ισπανικά για να γνωρίσω γυναίκες ούτε για πλάκα στην ηλικία μου. Συν το γεγονός ότι όταν λες 47 δεν έχω παντρευτεί ποτέ, η απόρριψη έρχεται αυτόματα (εγώ δεν ήμουν ποτέ και κανένας γόης έτσι και αλλιώς).
Επίσης έχω απορρίψει το γεγονός να πάω με μία γυναίκα αντίστοιχο ναυάγιο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω και εγώ σχέση όπως οι άλλοι.

Άρα το αποδέχτηκα ότι αυτή θα είναι η ζωή μου και θα προσπαθήσω να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Έπαιξαι και έχασα.
Φυσικά και δεν έχασες. Αρκεί να συνεχίσεις να παίζεις.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.763
Πόντοι
606

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Αυτό είναι το θέμα

Οι παντρεμένοι λένε να ήμασταν ελεύθεροι,οι ελεύθεροι λένε να ήμασταν παντρεμένοι

Ότι και να κάνεις,το μετανιώνεις στο τέλος
Είμαι 40+ χρόνια παντρεμένος. Για να μπορώ να απαντήσω πρέπει να κάτσω άλλα 40 ελευθερος, ώστε να μπορώ να κρίνω αντικειμενικά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.040
Πόντοι
6.056
Όποτε βρίσκομαι με φίλους παντρεμένους μου λένε "μια χαρά είσαι ,τι τον θες το γάμο;" Όταν τους λέω "πως θα σας φαινόταν να μπαίνετε σπίτι και να μη σας χαιρετάει κανείς, να μην έχετε κανέναν να συζητήσετε για το πως περάσατε τη μέρα σας, να μην έχετε κάποιον να πάτε κάπου μαζί τις γιορτές" αμέσως αλλάζουν κουβέντα.

Επίσης αν νομίζεις ότι αν μείνεις ελεύθερος θα γαμάς συνέχεια άλλη ,επειδή έτσι ζούσες στα 35 σου, σου έχω άσχημα νέα.

Για μένα,αν έχεις κάποια για γαμήσια και για παρέα σε εκδρομές,εξόδους κλπ είσαι οκ σε μεγάλο βαθμό.

Δεσμεύσεις και συγκατοικήσεις τα φοβάμαι,μακάρι να γυρνούσαμε πχ απο διακοπές και ο καθένας να έμενε σπίτι του.Άντε να μέναμε μια-δυο μέρες τη βδομάδα μαζί.Η συγκατοίκηση και το να είστε μαζί όλή μέρα,τα σκοτώνει όλα.Εκτός πια...κι αν βρεις καμια μουνάρα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.430
Πόντοι
216
Για κάποιον λόγο, σήμερα και ειδικά στην Ελλάδα, το μοναδικό μοντέλο γάμου είναι το να μπαστακώνεται υποχρεωτικά ο άντρας μόνιμα στο σπίτι και να μη μπορεί να ζήσει στιγμή μόνος. Να τρώει στη μάπα με το καλημέρα και για πάντα γυναίκα, πεθερικά, μωρά, κουνιάδια, κ.ο.κ.

Αυτό δεν ίσχυε παντού και πάντα (βλέπε πολεμιστές, ναυτικοί και πολλά άλλα επαγγέλματα που έλειπαν ΜΟΝΙΜΑ από το σπίτι και όλοι ήταν μια χαρά) και δεν ισχύει ούτε και σήμερα, βοά ο τόπος από single mothers σε πολλές χώρες, τις περισσότερες φορές με τις ευλογίες των γυναικών.

Πολλοί άντρες ζούνε πρακτικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ εντός γάμου και έχοντας κάνει παιδιά.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.140
Πόντοι
1.056
Για κάποιον λόγο, σήμερα και ειδικά στην Ελλάδα, το μοναδικό μοντέλο γάμου είναι το να μπαστακώνεται υποχρεωτικά ο άντρας μόνιμα στο σπίτι και να μη μπορεί να ζήσει στιγμή μόνος. Να τρώει στη μάπα με το καλημέρα και για πάντα γυναίκα, πεθερικά, μωρά, κουνιάδια, κ.ο.κ.

Και Ιταλία,Ισπανία, έτσι είναι...
Μάλιστα πολλοί κεντροβορεοευρωπαίοι το ζηλεύουν, γιατί έχουν μόνο την εικόνα του μεγάλου τραπεζιού με τα φαγητά και την καλή διάθεση, αλλά όχι την πεθερά να μένει από πάνω-κάτω-δίπλα σου και να μπουκάρει με το κλειδί της σπίτι σου ή τα αδέρφια να πλακώνονται για τα περουσιακά:2funny:

Όσο για το θέμα...
Ο 50άρης είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη...50 χρονών και καλό είναι να έχει ζήσει σε όλες τις φάσεις της ζωής του τη ζωή του γεμάτα, για να μην καταντήσει κλόουν με midlife crisis,με κανά περουκίνι και καμιά Harley..

Ας μην αναπαράγουμε τις μαλακίες που πίστεψαν οι γκόμενες, ότι π.χ.τα 40 είναι τα νέα 30 και μετά κατάντησαν με ψυχοφάρμακα και τρεις γάτες...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.683
Πόντοι
1.056
Τα ίδια κ από μένα.

Στα 46 μου δεν υπάρχει μουνι στον ορίζοντα ούτε επι χρημασι...που φέτος το 2024 μ βγήκαν κάποιες καλές φάσεις με κοπέλες από δω μέσα,με έκδοση μιλάω πάντα,οι πιο πολλές όμως που πλήρωσα ήτανε χειρότερα από απάτη.

Οι έξοδοι ποτέ δεν με έλκυαν και πλέον βγαίνω κάνα πρωινό για καφέ μονάχα.

Σκοτάδι σχεδόν ποτέ δεν είμαι έξω παρά μόνο για δουλειά.

Τρέχω,πηγαίνω ταξιδάκια - ταξιδαρες,ανεβαίνει η δουλειά μου αρκετά και την ακολουθώ,έχω κάποια πολύ παλιά φιλαράκια που πίνουμε κάνα καφέ ή πάμε ταξίδια και ως εκεί.

Αν και δεν θέλω να το λέω αλλά η πραγματικότητα είναι πως το τρένο έφυγε και για μένα.

Οποία κοπέλα - σχέση γνώρισα τα τελευταία χρόνια με κοίταζε στην τσέπη κυρίως και της έδειξα την άδεια όχι την δίπλα που την κρατώ γεμάτη.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
33
Like
991
Πόντοι
311
Group therapy ψυχαναλυσης χρειάζεται εδώ μέσα. Κρίμα τόσος πόνος

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Eισαι 47 και ελευθερος να κανεις οτι θες.

(Ας ημουν 47 και ελευθερος και ας ημουν και με ενα ματι)
Η καλυτερη ηλικια για να κανεις σοβαρη σχεση..

Μην πτοηστε ρε..

Τελευταία τροποποίηση:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.763
Πόντοι
606

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.785
Πόντοι
12.056
Περνάει η μέση με το γκρουπ θεραπι? :think:
Να ακολουθησεις αυτον εδω στο ινστα και να κανεις μερικες ασκησεις που δειχνει, κανουν θαυματα στην μεση :coffee:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.763
Πόντοι
606
Να ακολουθησεις αυτον εδω στο ινστα και να κανεις μερικες ασκησεις που δειχνει, κανουν θαυματα στην μεση :coffee:

Δεν έχω ινστα :dunno:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.763
Πόντοι
606

Stories