Η κατάσταση στην χώρα από καιρου εις καιρόν ήταν η ίδια.Απο την σχολική ηλικία και πιο μετά οι καλοί μαθητές ήταν αόρατοι από τις γκόμενες και ειδικά τις καλές.Αυτες προτιμούσαν τα αλάνια και είτε παντρεύονταν μαζί τους και μετα κατέληγαν χωρισμένες ή διαθέσιμες για εμπειρίες διότι το αλάνι είναι πλέον των 800 ευρώ μισθό και δεν μπορεί να παρέχει την ζωή αλα ίνστα στην κύρια.Ειτε ήταν πιο έξυπνες και καβατζωναν πλούσιο βουτυροπαιδο.Δεν άλλαξε τίποτε από τότε απλά ο μπρουκλης των 90s οδηγούσε saab aero και είχε και jeep wrangler στο γκαραζ και ο 25 χρόνος μπρουκλης του τώρα οδηγεί Porsche Taycan και ακριβά υβριδικα.Ο κοινός παρονομαστής των γυναικών δεν άλλαξε.Κοιταγαν να περνάνε πάντοτε καλά,να έχουν και το αλάνι νεότερες και τον πλούσιο για σοβαρή σχέση για αποκατάσταση.(Και να τσιμπολογουν πουτσες αφού δέσουν τον γάιδαρο τους).Οι άντρες πολύ σπανιότερα δρούσαν έτσι.Πολυ λίγοι σαν προικοθήρες και οι περισσότεροι έβρισκαν την Μαριγουλα της γειτονιάς να κάνουν οικογένεια.Εγω ξεχώρισα λίγο από το κοπάδι,γιατί δεν συμβιβάστηκα.Δεν είχα ούτε τα λεφτά να γίνω μπρουκλης ούτε να πάρω την Μαριγουλα γιατί δεν μου αρκούσε.Επελεξα συνειδητά να είμαι μοναχικός λύκος και να δοκιμάζω νέες εμπειρίες.Δεν μπορώ λόγω ηλικίας να γευτώ σχέση 25χρονης αλλά παίζω από 35 έως 55 συν, χωρισμένες με παιδί,παντρεμένες, χήρες απογοητευμένες γκόμενες κτλ
Τις πλαθω μια κατά φαντασία σχέση και φυσικά παίζω παράλληλα και όσο κρατήσει γιατί ξέρω ότι με το γυναικείο τους μυαλό ότι μεταπηδούν από πουτσα σε πουτσα όταν βρουν κάτι καλύτερο ή κι αν βαρεθουν.Δεν περιμένω να βρεθώ μόνος για να δω τι θα κάνω.Αν φτάσω εκεί είναι τέλμα. Δεν πιστεύω στα λόγια τους,ακόμη και σε διθυραμβικά,τις αντιμετωπίζω σαν ήδη έχουν κι αυτές και κάτι άλλο παράλληλα,σαν να ξέρω ότι ο χρόνος τελειώνει μαζί τους.Φυσικα δεν υπάρχει σοβαρή προοπτική,το έχω δεχτεί πλέον και δρω εντελώς καιροσκοπικά και για την πάρτη μου.Δεν ήμουν πάντα έτσι,απλά όσο τις ζούσα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό τελικά αξίζουν.Φυσικα μιλάω για γυναίκες και ξένες και Ελληνίδες,δεν αλλάζει κάτι.