Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 680
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.056
Πόντοι
9.297
Πολυ σωστα τα ειπες.
Το ευ ζείν δεν ειναι μόνο γαμήσια.

Το ευ ζείν ειναι ποιοτικη διατροφη, καλο κρασι, οχι απαραιτητα ακριβό.
Ταξιδακια αναψυχης,
Καλη παρέα για ταβερνες
Ψυχικη ηρεμία και γαλήνη
Υγεία
Kυριως πράγματα που δεν είναι υλικά αγαθά αποτελούν το ευ ζην...
Όπως έλεγε ο στίχος ενός τραγουδιού της πρώτης μας νεότητος από το μυθικό συγκρότημα "Therapy?"..."and i could kill fοr a good night sleep"...αν είναι να μην κοιμάσαι για να πας στις Μπαχάμες η για ένα εξοχικό στα Ζαγοροχώρια...γάμα το...!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.056
Πόντοι
9.297
Η κατάσταση στην χώρα από καιρου εις καιρόν ήταν η ίδια.Απο την σχολική ηλικία και πιο μετά οι καλοί μαθητές ήταν αόρατοι από τις γκόμενες και ειδικά τις καλές.Αυτες προτιμούσαν τα αλάνια και είτε παντρεύονταν μαζί τους και μετα κατέληγαν χωρισμένες ή διαθέσιμες για εμπειρίες διότι το αλάνι είναι πλέον των 800 ευρώ μισθό και δεν μπορεί να παρέχει την ζωή αλα ίνστα στην κύρια.Ειτε ήταν πιο έξυπνες και καβατζωναν πλούσιο βουτυροπαιδο.Δεν άλλαξε τίποτε από τότε απλά ο μπρουκλης των 90s οδηγούσε saab aero και είχε και jeep wrangler στο γκαραζ και ο 25 χρόνος μπρουκλης του τώρα οδηγεί Porsche Taycan και ακριβά υβριδικα.Ο κοινός παρονομαστής των γυναικών δεν άλλαξε.Κοιταγαν να περνάνε πάντοτε καλά,να έχουν και το αλάνι νεότερες και τον πλούσιο για σοβαρή σχέση για αποκατάσταση.(Και να τσιμπολογουν πουτσες αφού δέσουν τον γάιδαρο τους).Οι άντρες πολύ σπανιότερα δρούσαν έτσι.Πολυ λίγοι σαν προικοθήρες και οι περισσότεροι έβρισκαν την Μαριγουλα της γειτονιάς να κάνουν οικογένεια.Εγω ξεχώρισα λίγο από το κοπάδι,γιατί δεν συμβιβάστηκα.Δεν είχα ούτε τα λεφτά να γίνω μπρουκλης ούτε να πάρω την Μαριγουλα γιατί δεν μου αρκούσε.Επελεξα συνειδητά να είμαι μοναχικός λύκος και να δοκιμάζω νέες εμπειρίες.Δεν μπορώ λόγω ηλικίας να γευτώ σχέση 25χρονης αλλά παίζω από 35 έως 55 συν, χωρισμένες με παιδί,παντρεμένες, χήρες απογοητευμένες γκόμενες κτλ
Τις πλαθω μια κατά φαντασία σχέση και φυσικά παίζω παράλληλα και όσο κρατήσει γιατί ξέρω ότι με το γυναικείο τους μυαλό ότι μεταπηδούν από πουτσα σε πουτσα όταν βρουν κάτι καλύτερο ή κι αν βαρεθουν.Δεν περιμένω να βρεθώ μόνος για να δω τι θα κάνω.Αν φτάσω εκεί είναι τέλμα. Δεν πιστεύω στα λόγια τους,ακόμη και σε διθυραμβικά,τις αντιμετωπίζω σαν ήδη έχουν κι αυτές και κάτι άλλο παράλληλα,σαν να ξέρω ότι ο χρόνος τελειώνει μαζί τους.Φυσικα δεν υπάρχει σοβαρή προοπτική,το έχω δεχτεί πλέον και δρω εντελώς καιροσκοπικά και για την πάρτη μου.Δεν ήμουν πάντα έτσι,απλά όσο τις ζούσα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό τελικά αξίζουν.Φυσικα μιλάω για γυναίκες και ξένες και Ελληνίδες,δεν αλλάζει κάτι.
Η προοπτική του να ξέρεις ότι έζησες καλά σύμφωνα με τις δυνάμεις σου και όχι την μια μέρα να είσαι στον αφρό και την άλλη να σε κλαίνε οι ρέγγες είναι πολύ προτιμότερη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.412
Πόντοι
3.656
Ειναι δυσκολο το γκομενοσεξουαλικο στην ελλαδα.
Πιστευα πως με την κρίση του 08 θα στρωσουν οι μαλακισμενες αλλα μπα.
Πλεον δεν ελπιζω.
Δεν φταις εσυ.
Φταινε οι αγαπουληδες/λευκοι ιπποτες , το διαδικτυο και οι εφαρμογες που εχουν εκτοξευσει το τουπέ και την αυτοπεποιθηση της καθε κοτας και η κακη νοοτροπία που παντα ειχαν

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι άπειρες ψωλές για ελάχιστο μουνί.Είναι όποιος προλάβει.Όπως τα σκυλιά που τα πετάς φαγητό.Όσα το αρπάξουν θα φάνε,τα άλλα θα μείνουν νηστικά.Αυτό το καταλαβαίνεις μετά τα 30-35 που δεν βρίσκεις διαθέσιμο μουνί ούτε για δείγμα.Ή θα το βρεις μεταχειρισμένο.

Η Ελλάδα είναι ένας αρχιδόκαμπος απ'άκρη σ'άκρη.Για να ξεφύγεις απ'αυτό τον αρχιδόκαμπο,είσαι αναγκασμένος να λύσεις το θέμα μουνιού πριν τα 30.Μετά,θεωρώ ότι μονο με άπειρη τύχη,συγκυρίες,δεν ξέρω τι άλλο,μπορεί να βρεις κάποια που να βλέπεται.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.653
Πόντοι
1.706
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι άπειρες ψωλές για ελάχιστο μουνί.Είναι όποιος προλάβει.Όπως τα σκυλιά που τα πετάς φαγητό.Όσα το αρπάξουν θα φάνε,τα άλλα θα μείνουν νηστικά.Αυτό το καταλαβαίνεις μετά τα 30-35 που δεν βρίσκεις διαθέσιμο μουνί ούτε για δείγμα.Ή θα το βρεις μεταχειρισμένο.

Η Ελλάδα είναι ένας αρχιδόκαμπος απ'άκρη σ'άκρη.Για να ξεφύγεις απ'αυτό τον αρχιδόκαμπο,είσαι αναγκασμένος να λύσεις το θέμα μουνιού πριν τα 30.Μετά,θεωρώ ότι μονο με άπειρη τύχη,συγκυρίες,δεν ξέρω τι άλλο,μπορεί να βρεις κάποια που να βλέπεται.

Οπως δειχνουν τα στατιστικα ,οι γυναικες ειναι περισσοτερες.
Το προβλημα ειναι ο κανονας 80/20 ή 90/10.

Η πίστα ειναι δύσκολη κι εγω προτιμω τα ευκολα με βαθμο δυσκολίας 0.
Γιαυτο ν/α ασια κ λατινικη αμερικη κ γιαννιτσων

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Ναι μεν οι γυναίκες εδώ είναι πιο πολλές αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Συνέχεια λένε θέλουμε άνδρες , βρείτε μας άνδρες, δεν υπάρχουν κτλπ. Όταν όμως τις ρωτήσεις τι θέλουν από τον άνδρα, βγάζουν μια λίστα από 100 προαπαιτούμενα που ούτε η μις κόσμος δεν ζητάει ! Όσο δε μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολες και απαιτητικές γίνονται. Και η ανάγκη για πούτσα ; Αυτή την καλύπτουν με Τουρκαλβανούς , μαύρους , ισλάμ κτλπ. :undecided-old:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
983
Πόντοι
96

Σαμπ το λάθος είναι πως νομίζεις ότι εύρεση γκόμενας => επίλυση όλων των προβλημάτων

Ξέρεις τι απαιτήσεις έχει μία σχέση και τι επίπεδο δυσκολίας έχει; Άσε τα γαμήσια και τα ηλιοβασιλέματα χεράκι-χεράκι. Τα σκατά μιας σχέσης τα έχεις φάει ποτέ;
Θέλεις να αρχίσω να τα απαρριθμώ; Έχει πολλά και σε διάφορα στάδια, ειδικά με τις σύγχρονες γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ 50, εκείνες οι άγιες γυναίκες

Έχω την αίσθηση ότι έχεις ταυτίσει τη γκόμενα ως φακ μπαντι που θα το βάζεις-βγάζεις απ' την τσέπη όταν έχεις γκαύλες, και τις υπόλοιπες ώρες θα κάνεις μποέμικη ζωή.

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ;

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.594
Πόντοι
3.846
Παίκτη τα έχουμε πει:

Όταν μια γυναίκα λέει "οι άντρες δεν την πέφτουν πια" εννοεί "αυτοί που μου την πέφτουν δε μου αρέσουν ,και αυτοί που γουστάρω τα έχουν με άλλες"
οπότε μην τα παίρνεις αυτά στα σοβαρά

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.876
Πόντοι
2.306
Η κατάσταση στην χώρα από καιρου εις καιρόν ήταν η ίδια.Απο την σχολική ηλικία και πιο μετά οι καλοί μαθητές ήταν αόρατοι από τις γκόμενες και ειδικά τις καλές.Αυτες προτιμούσαν τα αλάνια και είτε παντρεύονταν μαζί τους και μετα κατέληγαν χωρισμένες ή διαθέσιμες για εμπειρίες διότι το αλάνι είναι πλέον των 800 ευρώ μισθό και δεν μπορεί να παρέχει την ζωή αλα ίνστα στην κύρια.Ειτε ήταν πιο έξυπνες και καβατζωναν πλούσιο βουτυροπαιδο.Δεν άλλαξε τίποτε από τότε απλά ο μπρουκλης των 90s οδηγούσε saab aero και είχε και jeep wrangler στο γκαραζ και ο 25 χρόνος μπρουκλης του τώρα οδηγεί Porsche Taycan και ακριβά υβριδικα.Ο κοινός παρονομαστής των γυναικών δεν άλλαξε.Κοιταγαν να περνάνε πάντοτε καλά,να έχουν και το αλάνι νεότερες και τον πλούσιο για σοβαρή σχέση για αποκατάσταση.(Και να τσιμπολογουν πουτσες αφού δέσουν τον γάιδαρο τους).Οι άντρες πολύ σπανιότερα δρούσαν έτσι.Πολυ λίγοι σαν προικοθήρες και οι περισσότεροι έβρισκαν την Μαριγουλα της γειτονιάς να κάνουν οικογένεια.Εγω ξεχώρισα λίγο από το κοπάδι,γιατί δεν συμβιβάστηκα.Δεν είχα ούτε τα λεφτά να γίνω μπρουκλης ούτε να πάρω την Μαριγουλα γιατί δεν μου αρκούσε.Επελεξα συνειδητά να είμαι μοναχικός λύκος και να δοκιμάζω νέες εμπειρίες.Δεν μπορώ λόγω ηλικίας να γευτώ σχέση 25χρονης αλλά παίζω από 35 έως 55 συν, χωρισμένες με παιδί,παντρεμένες, χήρες απογοητευμένες γκόμενες κτλ
Τις πλαθω μια κατά φαντασία σχέση και φυσικά παίζω παράλληλα και όσο κρατήσει γιατί ξέρω ότι με το γυναικείο τους μυαλό ότι μεταπηδούν από πουτσα σε πουτσα όταν βρουν κάτι καλύτερο ή κι αν βαρεθουν.Δεν περιμένω να βρεθώ μόνος για να δω τι θα κάνω.Αν φτάσω εκεί είναι τέλμα. Δεν πιστεύω στα λόγια τους,ακόμη και σε διθυραμβικά,τις αντιμετωπίζω σαν ήδη έχουν κι αυτές και κάτι άλλο παράλληλα,σαν να ξέρω ότι ο χρόνος τελειώνει μαζί τους.Φυσικα δεν υπάρχει σοβαρή προοπτική,το έχω δεχτεί πλέον και δρω εντελώς καιροσκοπικά και για την πάρτη μου.Δεν ήμουν πάντα έτσι,απλά όσο τις ζούσα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό τελικά αξίζουν.Φυσικα μιλάω για γυναίκες και ξένες και Ελληνίδες,δεν αλλάζει κάτι.
Ε ρε καταντια…

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
262
Πόντοι
26

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.412
Πόντοι
3.656
Ναι μεν οι γυναίκες εδώ είναι πιο πολλές αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Συνέχεια λένε θέλουμε άνδρες , βρείτε μας άνδρες, δεν υπάρχουν κτλπ. Όταν όμως τις ρωτήσεις τι θέλουν από τον άνδρα, βγάζουν μια λίστα από 100 προαπαιτούμενα που ούτε η μις κόσμος δεν ζητάει ! Όσο δε μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολες και απαιτητικές γίνονται. Και η ανάγκη για πούτσα ; Αυτή την καλύπτουν με Τουρκαλβανούς , μαύρους , ισλάμ κτλπ. :undecided-old:

Που τις ακους να λένε ότι θέλουν άντρες;Εγώ δεν ακούω καμία να το λέει.

Ίσα ίσα,που τον άντρα τον έχουν πιο κάτω απο κινητό,ινσταγκραμ,ψώνια κλπ.Τον θέλουν μονο για να μην τις λένε αγάμητες ή να ζηλεύει καμια φίλη τους.Όχι γιατί τους αρέσει το σεξ ή νιώθουν τίποτα γι'αυτόν.

Ενω οι άντρες αν βρουν γκόμενα,τα παρατάνε όλους και όλα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Για τα προαπαιτούμενα είχε γίνει έρευνα από ένα σεξολογικό ινστιτούτο. Για τις ξένες πούτσες από νταραβέρι με 45αρα που μου έλεγε ότι φίλη της είναι απογοητευμένη με τους Έλληνες , έρχεται σπίτι της ένα καλό παιδί από την Τουρκαλβανία για επισκευές και το σκέπτεται ... Για την δυσκολία , φίλος πήγε σε speedating και γνώρισε μαι καθηγήτρια γυμνασίου χωρισμένη με δύο παιδιά.Τα είπαν καλά, αλλά τον έκοψε. 'Οταν ρώτησε γιατί, του είπε ότι δεν είναι διαζευγμένος και δεν έχει πείρα σε γάμο! :crazy:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.512
Πόντοι
456
Παιδιά ευχαριστώ για τη στήριξη. Ομολογώ ότι με επηρρέασαν οι πολλές απορρίψεις από γυναίκες.

ΓΕνικά είμαι ανοιχτός στις επιλογές, δεν είμαι σαβουρογάμης αλλά θέματα όπως ηλικία δε με επηρρεάζουν.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι:
- Δεν έχω γνωριμίες με γυναίκες
- Το tinder έχει πεθάνει λόγω αριθμητικών δεδομένων (έχει αναλυθεί το θέμα στο αντίστοιχο νήμα)
- Στα ταξίδια γνωριζω αλλά εγώ θέλω κάτι σταθερό όχι γκόμενα 20 μέρες το χρόνο
- Δεν έχω φίλους που να γκομενίζουν
- Όποτε πάω για ποτό μόνος μου δε μου δίνει σημασία ούτε το γκαρσόνι. Γενικά η γυναίκα αν σε δει να βγαίνεις μόνος σου, σε έχει ακυρώσει για πλάκα.

Για μένα αυτό που ισχύει για τις γυναίκες (κατά αναλογία και για άντρες) >40 είναι το εξής:

Υπάρχουν 2 κατηγορίες:

1. Χωρισμένες (συνήθως με παιδί) - ή θα θέλουν μόνο γαμήσι όποτε βολέψει οπότε ψάχνουν κυρίως για παιδαράδες ή θα ψάχνουν για σύντροφο να τις στηρίξει. Εκεί θα βρεις και καλές περιπτώσεις που ξέρουν τι θέλουν και δε χάνουν το χρόνο τους. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η κατηγορία βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα.

2. Ελεύθερες
2.1 Είναι ελεύθερες επειδή δεν τις πλησιάζει κανείς. Είτε λόγω εμφάνισης ,είτε λόγω ψυχώσεων, χαρακτήρα είτε και συνδυασμός
2.2. Υπερβολικά εκλεκτικές. Με τη λογική "σιγά το γκόμενο, θα βρω καλύτερο" καταντούν συνήθως στα 50 να κάνουν παρέα με γάτες και σκύλους.

Δεν αποκλείω να βρεθεί κάτι στα επόμενα χρόνια αλλά δεν έχω πλέον την όρεξη να ασχολούμαι με tinder και μηνύματα μήπως και ενδιαφέρεται η άλλη. Αν δε θέλει, το κόβω αμέσως. Αν θέλει και το παίζει δύσκολη, άντε γεια.
Σωστή ανάλυση παίκτη! Όσον αφορά εμάς τους άντρες, λίγο πολύ μετά τα 40 αρχίζει η πτώση σε όλα τα επίπεδα, με εξάιρεση το επαγγελματικό. Γι αυτό πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Ότι αφήνεις μετά τα 40, με βεβαιότητα στα 50 θα σου βγει. Άρα, προσέχουμε, ζούμε με μυαλό χωρίς πολλές υπερβολές κ ατενίζουμε το μέλλον με σύνεση κ εμπειρία! Καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.512
Πόντοι
456
εννοω απλα οτι δεν εισαι οπως οταν εισαι 20χρονων...ολοι οι ειδικοι το λενε οτι ισχυει απλα μερικοι δεν θελουν να το αποδεχτουν.Δεν ειπα οτι νιωθω γερος
Φυσικά, το 18 με το 35 δεν έχει σχέση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.056
Πόντοι
9.297

Aλλο γυναίκα και άλλο θηλυκό μπαζο που ζυγίζει πιο πολύ από άνδρα και περπατώντας σκουπίζει τον δρόμο με τον κωλο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.622
Πόντοι
456
Βλέπω πολύ κόσμο σοβαρό και σκεπτόμενο, εδώ μέσα.
Εγώ θα έλεγα ότι δε χρειάζεται πολλή σκέψη. Πολλοί λένε ότι είμαστε οι επιλογές μας. Όχι, δεν είναι έτσι. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε ότι όλα είναι δικές μας επιλογές. Επηρεαζόμαστε από 100 διαφορετικούς παράγοντες όταν παίρνουμε αποφάσεις. Κάποιοι επιλέγουν καλά, κάποιοι όχι. Όλοι οι δρόμοι έχουν θετικά και αρνητικά.
Κάνεις ότι σε ευχαριστεί, δε δίνεις λογαριασμό σε κανένα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να διστάσεις. Ας είσαι και 40 και 50 και 60. Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
Το λέω και το ξαναλέω και για τις γυναίκες από μία ηλικία και μετά δεν είναι εύκολα τα πράγματα.
Προτιμώ να είμαι άντρας και μόνος παρά στη θέση οποιαδήποτε γυναίκας.

Όλα είναι θέμα οπτικής. Στο θέμα σχέση οι πιο πολλές γυναίκες όσο καραφεμινίστριες και να είναι πάντα περιμένουν τον άντρα να κάνει την προσπάθεια να τις γνωρίσει όπως και εμείς οι άντρες το θεωρούμε ευνόητο να κυνηγάμε τις γυναίκες. Για αυτό και πολλοί άντρες κατηγορούν τον εαυτό τους που είναι μόνοι ενώ στις γυναίκες φταίνε οι άντρες που δεν προσπαθούν αρκετά.
Σε όλα τα άλλα ισότητα αλλά εκεί παράδοση.

Μα πως να προσπαθήσεις αρκετά και να το παίξεις καζανόβας σε μια γυναίκα που για να τη βρεις ελκυστική πρέπει να έχεις κατεβάσει μισό μπουκάλι τζόνι;
Απλά πράγματα και φαύλος κύκλος.

Σε έναν ιδεατό κόσμο το καλύτερο θα ήταν μαζικό ignore σε γυναίκες από μία ηλικία και πάνω ώστε να μάθουν να κουνάνε και αυτές λίγο το δαχτυλάκι τους.
Ο τροχός έχει ανακαλυφθεί εδώ και αιώνες.

Πχ τι λένε στην ανατολή
Sheng nü
Sheng nü translated as 'leftover women' or 'leftover ladies', are women who remain unmarried in their late twenties and beyond in China

Προσέχουμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά μας και πάντα κάτι θα βρεθεί. Το να σαλιαρίζεις και να παρακαλάς γυναίκες που κανονικά έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο από μια ηλικία και μετά σε κάνει beta στα 50 και στα 60.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.857
Πόντοι
1.446
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ;

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;
Το γάμησες και ψόφησε ρε bro και συ, σχέση με μια γκόμενα θα κάνει, δε θα καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.412
Πόντοι
3.656
Το λέω και το ξαναλέω και για τις γυναίκες από μία ηλικία και μετά δεν είναι εύκολα τα πράγματα.
Προτιμώ να είμαι άντρας και μόνος παρά στη θέση οποιαδήποτε γυναίκας.

Αν θέλουν,πανεύκολα είναι

Πάλι κάνουν πιο εύκολα γνωριμίες

Πάλι βρίσκουν πιο εύκολα σεξ (και τζάμπα)

Άμα θέλουν βρίσκουν και μικρότερους

Τι απ'αυτά μπορεί να κάνει ένας συνομηλικος τους;

Σε έναν ιδεατό κόσμο το καλύτερο θα ήταν μαζικό ignore σε γυναίκες από μία ηλικία και πάνω ώστε να μάθουν να κουνάνε και αυτές λίγο το δαχτυλάκι τους.
Ο τροχός έχει ανακαλυφθεί εδώ και αιώνες.

Προσέχουμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά μας και πάντα κάτι θα βρεθεί. Το να σαλιαρίζεις και να παρακαλάς γυναίκες που κανονικά έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο από μια ηλικία και μετά σε κάνει beta στα 50 και στα 60.

Συμφωνώ μεν,αλλά το ignore μπορεί να σε αφήσει και εκτος παιχνιδιού για χρόνια,ειδικά αν δεν έχεις πηγές γνωριμιών

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
991
Πόντοι
86
Τυπε μηπως ειναι παντρεμενοι που τους εχουν ρουφηξει ολη την ενεργεια και διαθεση για ζωη?
Κι εγω καπου εκει ειμαι κ το μονο που θα συζητας μαζι μου ειναι :
Ταξιδια 50%
Γυναικες25%
Γαστρονομία25%

Το τελευταιο τριμηνο εχω κανει 40.000χλμ αεροπορικως κ οδικως
Ναι ειναι και αυτο που ειπες σωστο. Πολλες φορες το νιωθω και εγω αυτο.οτι δεν εχω χρονο ενεργεια για μενα.οταν ημουν μικρος πχ ειχα χομπι ασχολιες,και μην νομιζεις οτι μιλαω να βγαινω εξω να γυρναω.παλια ειχα χρονο και ενεργεια να κανω απλα πραγματα πχ να δω ταινιες.σημερα δουλεια το ενα το αλλο.νιωθω οτι ζω για αλλους.παλι καλα εχω τις πουτανες σαν παναντολ,με βοηθαν να ζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom