Εδώ ο άλλος λέει χαλαρά - και μη σου πω το λέει και με χαρά ακόμη - ότι στη Σαουδική Αραβία και το Ιράν ακόμα εκτελούν τους γκέυ αλλά για σένα είναι απλά Πέμπτη και 15αύγουστος.
Δεν κάθισες να τον βάλεις στην θέση του, κάθισες απλά να κοιτάξεις μια ανθυπολεπτομέρεια του Post μιάς και το θέμα δεν είναι η Apple αλλά όπως λέω και στον τίτλο: ο διασυρμός ενός ήρωα πολέμου και η κατ' ουσίαν κρατική δολοφονία του από την χώρα την οποία έσωσε.
Κάνεις το λάθος που κάνουν όλοι οι φανατικοί: Συνδέεις τελείως άσχετα γεγονότα φτάνοντας σε κάτι συνειρμούς του τύπου "Το μπουζούκι είναι όργανο, όργανο κι ο χωροφύλακας, άρα ο χωροφύλακας είνα μπουζούκι".
- Και ο Ιωαννίδης που είναι η αιτία και χάθηκε το 1/3 της Κύπρου γκέι ήταν και αυτός. Άρα οι γκέι είναι κακοί; Όποιος είναι γκέι, θα γίνει μια μέρα δικτάτορας και θα καταστρέψει μία χώρα;
- Ο Τούρινγκ ήταν καλός (ο καλύτερος ας πούμε) σε αυτό που έκανε επειδή ήταν γκέι; Αν ήταν στρέιτ θα ήταν λιγότερο καλός; Έχει κάποια σχέση η σεξουαλική προτίμηση του ανθρώπου με το δείκτη νοημοσύνης του; Είναι δηλαδή οι γκέι γενετικά ανώτεροι; Είναι η ομοφυλοφιλία γενετικό χαρακτηριστικό;
- Ο Τούρινγκ είναι αδικημένος από την ιστορία; Αν ήμουν πρωθυπουργός της Αγγλίας εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος, θα έκανα εξαίρεση του νόμου για τον Τούρινγκ και θα του έδινα και σύνταξη αντιστασιακού. Δυστυχώς οι Άγγλοι κυβερνώντες δεν ήθελαν να γίνει εξαίρεση και ο Τούρινγκ ήθελε με την αυτοκτονία του να δώσει ένα μήνυμα, να γίνει μάρτυρας. Πιστεύεις όμως ότι τον Τούρινγκ τον έχει αδικήσει η ιστορία; Τον σέβεται λιγότερο η μαθηματική κοινότητα ή η κοινότητα της πληροφορικής; Τον σέβονται λιγότερο οι Άγγλοι;
Σε τελικά ανάλυση παίκτη, ο Τούρινγκ ήταν ένας επιστήμονας με τεράστια συμβολή στη νίκη των Συμμάχων, ένας ήρωας πολέμου και ας μην πολέμησε που έτυχε να είναι και ομοφυλόφιλος.
Όπως αντίστοιχα ένα τσόλι που τσιμπουκώνει άντρες για λεφτά, έτυχε να είναι ομοφυλόφιλος αλλά δεν πρόκειται να γίνει επιστήμονας.
Για αυτό μη συνδέεις άσχετα γεγονότα.