Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
γιατί ειναι εντελώς ασύμφορο και από άποψη Total Cost of Ownership
Ζήσε και λίγο ρε φίλε, η ζωή δεν είναι λογιστικά.
γιατί ειναι εντελώς ασύμφορο και από άποψη Total Cost of Ownership
Στην Ελλάδα κοιτάνε το status. Αν πάω στον Καναδά πχ δεν είναι έτσι. Όσο αφορά το αμάξι γιατί μηχανη δεν καβαλώ - κάποτε πχ είχα. Τωρα δεν έχω - και δεν σκέφτομαι να πάρω γιατί ειναι εντελώς ασύμφορο και από άποψη Total Cost of Ownership - ειδικά αν δεν το χρειάζεσαι - αλλά άντε να το εξηγήσεις στη μέση καριόλα. Γενικά καταλαβαίνω απόλυτα όσους πάνε μπουρδέλα...
Διαφωνώ απολύτως με αυτήν την σκεπτική και έχω δεκάδες επιχειρήματα αλλά εννοείται ότι εξαρτάται από το ποια πλευρά το βλεπει ο καθειςΚαι να μην το χρειάζεσαι,πρέπει να έχεις.Έστω κι ένα φθηνό,έστω και αν στο αγόρασε η γιαγιά σου που λέει ο λόγος.Δε νοοείται άντρας 30+ χωρίς μεταφορικό μέσο
Μα ακριβώς αυτό κάνω: Ζω. Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο σε μέρος όπου πάω όπου θέλω με ένα σωρό μέσα και όταν βγαίνω θα πιω και θα πάρω ταξι και θα τη γυρίσω τη γκόμενα πχ στο σπίτι με το ταξί - και όταν πάω εκδρομή μαζί της θα ενοικιάσω αμάξι για 5 μέρες και θα πάμε Γιάννενα πχ,Ζήσε και λίγο ρε φίλε, η ζωή δεν είναι λογιστικά.
Διαφωνώ απολύτως με αυτήν την σκεπτική και έχω δεκάδες επιχειρήματα αλλά εννοείται ότι εξαρτάται από το ποια πλευρά το βλεπει ο καθεις
Μα ακριβώς αυτό κάνω: Ζω. Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο σε μέρος όπου πάω όπου θέλω με ένα σωρό μέσα και όταν βγαίνω θα πιω και θα πάρω ταξι και θα τη γυρίσω τη γκόμενα πχ στο σπίτι με το ταξί - και όταν πάω εκδρομή μαζί της θα ενοικιάσω αμάξι για 5 μέρες και θα πάμε Γιάννενα πχ,
Είναι ένα καλό τεστ για να δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποια με θέλει και ποια απλώς θέλει να περάσει καλά. Εννοείται ότι σχεδόν καμία δεν θα το δεχτεί. Και εννοείται ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά το να λες αυτό που λέω εγώ είναι ένα καλό κόσκινο.Εγώ συμφωνώ μαζί σου,αλλά πόσες πιστεύεις θα δεχτούν να τις γυρνάς με ταξί και μμμ;
δηλαδή αν θες να πας βόλτα το βράδυ, χωρίς να πιεις, θα πάρεις λεωφορείο; θα στηθείς στην ουρά με 40 βαθμούς καύσωνα ή -5 το χειμώνα;Μα ακριβώς αυτό κάνω: Ζω. Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο σε μέρος όπου πάω όπου θέλω με ένα σωρό μέσα και όταν βγαίνω θα πιω και θα πάρω ταξι και θα τη γυρίσω τη γκόμενα πχ στο σπίτι με το ταξί - και όταν πάω εκδρομή μαζί της θα ενοικιάσω αμάξι για 5 μέρες και θα πάμε Γιάννενα πχ,
Είναι ένα καλό τεστ για να δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποια με θέλει και ποια απλώς θέλει να περάσει καλά. Εννοείται ότι σχεδόν καμία δεν θα το δεχτεί. Και εννοείται ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά το να λες αυτό που λέω εγώ είναι ένα καλό κόσκινο.
Για αυτό είμαι στο κατάλληλο σαιτ - για να πηγαίνω στον πληρωμένο έρωτα. Και αμάξι που είχα 15 χρόνια πάλι κάτι μου έλειπε κατά τα λεγόμενά τους ρε συ.Σορυ αλλά έτσι είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στ'άχυρα
Κι ακόμα κι αν κάποια παραβλέψει προς στιγμήν την έλλειψη αυτοκινήτου...κι εσύ φας σκάλωμα μ'αυτήν...μόλις βρει κάποιον με καλό αυτοκίνητο,το πιθανότερο να σε αφήσει εν μια νυκτί...
Δεν είναι έτσι.μαυτη τη λογική βγες σα το λετσο χωρίς φράγκο στην τσέπη για να δεις ποια θέλει.ενα αξιοπρεπές αυτοκίνητο και μια στοιχειώδη εμφάνιση είναι το minimum για να ξεκινήσειςΕίναι ένα καλό τεστ για να δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποια με θέλει και ποια απλώς θέλει να περάσει καλά. Εννοείται ότι σχεδόν καμία δεν θα το δεχτεί. Και εννοείται ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά το να λες αυτό που λέω εγώ είναι ένα καλό κόσκινο.
Συνήθως δεν θα πάω βόλτα αδερφέ μου. Αυτό είναι μια αλήθεια. Ή θα πάω περπατητός ή με σταθερή τροχιά. Γενικά περπατάω πολύ. Έχω μια κοινωνικότητα πολύ ιδιαίτερη. Με λες και SIGMA - απλά πλέον με τις γκόμενες δεν "σκάω". Με αυτά που βλέπω γύρω μου ας κρατώ ένα γερό "κόσκινο" καλύτερα παρά να "επενδύσω" σε κάποια και μετά να είμαι στα πατώματα...δηλαδή αν θες να πας βόλτα το βράδυ, χωρίς να πιεις, θα πάρεις λεωφορείο; θα στηθείς στην ουρά με 40 βαθμούς καύσωνα ή -5 το χειμώνα;
Δίκιο έχεις εν γένει. Δεν αρκεί αμάξι αδερφέ μου Χρειάζεται και σπίτι (δεν έχω). Δεν αρκεί σπίτι - χρειάζεται και εργασία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ με statius και άλλα τέτοια. Δεν θα μπω σε αυτό το κυνήγι - και ούτε παραιτημένος το παίζω. Γουσταρω τη ζωή μου και δεν λεχω κλαψει λεφτα σε καριόλεςΔεν είναι έτσι.μαυτη τη λογική βγες σα το λετσο χωρίς φράγκο στην τσέπη για να δεις ποια θέλει.ενα αξιοπρεπές αυτοκίνητο και μια στοιχειώδη εμφάνιση είναι το minimum για να ξεκινήσεις
Εκεί ανήκω και εγώ - αν και το τελευταίο διάστημα τα έχω αραιώσει πολύ τα στουντιο γιατι η ποιότητα έχει πέσει κοντα στις 4 φορές σε σχέση με πριν 8 χρόνιαΔε νομίζω ότι οι πελάτες των στούντιο και των μπουρδέλων είναι μόνο τελειωμένοι παρακμιακοί κακάσχημοι ξεδοντιάρηδες. Πλέον η πελατεία αποτελείται από μια χαρά άντρες, οι οποίοι δεν πάνε απλά για το γούστο τους αλλά για να καλύψουν τη βιολογική τους ανάγκη.
Το θέμα, το μεγάλο ΘΕΜΑ είναι κάποιος να ξέρει να κουμαντάρει τα συναισθήματά του για τις γυναίκες - αλλά και γενικώς. Αν το κάνεις όλα πάνε σουπερ και δεν θα γαμήσεις τη ζωή σου. Αν δεν το ελέγξεις θα βρεθείς με διατροφές και διαζύγια στη κεφάλα σου - ή θα έχεις σπαταλήσει πχ 7χίλιαρο σε εκδρομουλες σε μια καριόλα μέτρια που αύριο θα σε αντικαταστήσει με τον επόμενο μαλάκα.πλέον αν είσαι νέος όλο προβλήματα έχεις, ναι καλύτερα ΣΙΓΟΥΡΑ μετά τα 40 και ναι ίσως στα 50 να ναι το πικ! Εύχομαι όλοι που στε εκεί κοντά να στε όντως καλά από θέμα χρήμα-σεξ
Ισχύει αλλά να έχεις και οικονομική επιφάνεια . Γιατί η σχέση Σεξ-Χρήμα πάνε μαζίEχουμε μια ταση οσο μεγαλωνουμε, να "μεταβαλλουμε" την αποψη μας για την ιδανικη ηλικια, αλλά κακα τα ψεματα, η καλυτερη ηλικια ειναι 35-45
Για αυτό είμαι στο κατάλληλο σαιτ - για να πηγαίνω στον πληρωμένο έρωτα. Και αμάξι που είχα 15 χρόνια πάλι κάτι μου έλειπε κατά τα λεγόμενά τους ρε συ.
εγώ δεν το παίζω έξυπνος καθόλου, έπαθα, έμαθα πολλά πολλά λεφτά δεν έχω, άρα δεν έχω περιθώρια για λάθηΤο θέμα, το μεγάλο ΘΕΜΑ είναι κάποιος να ξέρει να κουμαντάρει τα συναισθήματά του για τις γυναίκες - αλλά και γενικώς. Αν το κάνεις όλα πάνε σουπερ και δεν θα γαμήσεις τη ζωή σου. Αν δεν το ελέγξεις θα βρεθείς με διατροφές και διαζύγια στη κεφάλα σου - ή θα έχεις σπαταλήσει πχ 7χίλιαρο σε εκδρομουλες σε μια καριόλα μέτρια που αύριο θα σε αντικαταστήσει με τον επόμενο μαλάκα.
Όσες φορές βρέθηκα στο κατώφλι του Πυρφορισμού ένας περίεργος άγγελος, ένα περίεργο τοίχος με προστάτεψε. Δεν το παίζω έξυπνος. Πολλές φορές παραλίγο να μετατραπώ σε βορρά για κάθε "έξυπνη" γκόμενα που θα ήθελε να περάσει καλά...
To ξέρω ότι δεν γίνεται - δίκιο έχεις σε αυτό.Και μόνο με πληρωμένο δε γίνεται όμως...