Νέα

Νυμφομανείς γκόμενες της περιοχής σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
αντε ρε ψυχακιδες!παρακαλω τουσ mod να σβησουν το θεμα μου!δεν υαπαρχει λογος!τα χουν γαμισει ολα εδωμεσα!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλλον φιλε μου δεν καταλαβενεις τι σημενει νυμφομανεις!νυμφομανεις ειναι αυτες που δεν χορτενουν με τιποτα το σεξ!κανουνε γενικα οργια χωρις πληρωμη,και θελουν παντα να ευχαριστησουν τον αλλο και τον εαυτο τουσ!δεν σημενει οτι θελουν γαμο!
Ρε ακουσε με που σου λεω, σχετικα ειναι ολα....

Σεξ ,σεξ,σεξ, και μετα τον κλείσαμε τον γαμπρο....

490058

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενοω χωρις λεφτα φιλε μου!εμενα παντος μου εχει τυχει 2 φορες και ειχε τρελο γελιο!για καποια περιπτερου εξω απο καποιο στρατοπεδο ειχα ακουσει παλι!νομιζο εξω απο το πευκο αλλα δεν ξερω περετερο πληροφοριες!
αν ενοεις τη ΒΥΖΑΡΟΥ στο ας το πούμε περίπτερο έξω από το κέντρο δεν είχα ακούσει τίποτα όταν ήμουν εκεί πρι 11 περίπου χρονιά το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ειχαι τρεις ΚΑΒΑΛΕΣ τη μάνα και τι μια κόρη με μεγάλα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και την αλλη κόρη με τον υπέροχο πάτο !!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
γαμικουλα της κακιάς  ωρας, θα ηθελες να μαθεις την γνώμη μου για την θειά σου?
υποδειξεις για το τι θα κανει ο καθενας κανεις? ρε ουστ   :uglystupid:

Πες μου που να σου στείλω 15 ευρω να πας να γαμήσεις κι εσυ....  :s&m_3:

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
τυπε δεν ειδα τιποτα
σημερα μεσα στην καλτσα δικιε μου
την εβαλα χθες πανω απο το τζακι
μπορει να υπαρχει αλλα θα με εκλασε  :2funny:
δεν θα εισουν καλο παιδι φαινεται την χρονια που περασε για αυτο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
ενοω χωρις λεφτα φιλε μου!εμενα παντος μου εχει τυχει 2 φορες και ειχε τρελο γελιο!για καποια περιπτερου εξω απο καποιο στρατοπεδο ειχα ακουσει παλι!νομιζο εξω απο το πευκο αλλα δεν ξερω περετερο πληροφοριες!

Όλοι όσοι έχουμε πάει φαντάροι έχουμε ακούσει για κάποια περιπτερού έξω από κάποιο στρατόπεδο, αλλά κανένας δεν την είδε ποτέ.

Αστικός μύθος που διαδίδεται από γενιά σε γενιά!...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

ΓΙΑ ΤΗΝ θεια την ξανθια με τα μεγαλα βυζια λες πριν παρουσιαστω ενας παλιο ΑΜ ηταν με λεει να παω στο περιπτερο να του παρω κατι τσιγαρα και να δω και την θεια που γαμιεται αβερτα αλλα τι να πω αυτα συνηθως ειναι ραδιο αρβυλες ποτε κανεις δεν ξερει  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom