Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και το omorfopedo ρε συ μου έχει λείψει πολύ,θα κάνεις κάτι;!Αρχηγε δεν ειμαι η κατσαριδα λεμε...
Και το omorfopedo ρε συ μου έχει λείψει πολύ,θα κάνεις κάτι;!Αρχηγε δεν ειμαι η κατσαριδα λεμε...
supermouse, κανονικά αυτό θα ήταν σχιζοφρένεια
Μονο που εκεί οι προσωπικότητες ΔΕΝ επικοινωνούν η μια με την άλλη. Υπάρχουν παράλληλα
Εδώ έχουμε μια πιο απλή περίπτωση, η οποια όμως σίγουρα έχει ενδιαφέρον
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Απόλυτο RESPECT από εμενα σε μένα
Του βαζεις ιδεες τωρα...Και το omorfopedo ρε συ μου έχει λείψει πολύ,θα κάνεις κάτι;!
Και το omorfopedo ρε συ μου έχει λείψει πολύ,θα κάνεις κάτι;!
Και απο μενα ενα απολυτο respect...στον γιατρο του Κατσαριδα.supermouse, κανονικά αυτό θα ήταν σχιζοφρένεια
Μονο που εκεί οι προσωπικότητες ΔΕΝ επικοινωνούν η μια με την άλλη. Υπάρχουν παράλληλα
Εδώ έχουμε μια πιο απλή περίπτωση, η οποια όμως σίγουρα έχει ενδιαφέρον
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Απόλυτο RESPECT από εμενα σε μένα
Ειλικρινα τωρα...ολο αυτο το σκηνικο μηπως ειναι ενα ειδος ψυχοθεραπειας για σενα?
Εαν ειναι ετσι παει καλα...να σου ριχνουμε ολοι μαζι μια Χριστοπαναγια καθε μερα,να σε βοηθησουμε ρε αδερφε.
μα που είναι ο venom one?
Λέτε τα IP να συμφωνούν?
ΑΠΌΛΥΤΟ respect από εμενα σε μένα και για μένα
Πολυαγαπημένε Λιράρχη και Άρχοντα των Αποκαλύψεων των ΑΣΥΔΟΤΩΝ Εργολάβων Τρίκαρδε ! ! !
Η πολυαγαπημένη σου κλώνος πήρε αρκετούς ψήφους ως Εργολάβος ! ! !
Που να μαθαίναμε και εμείς οι πτωχοί πλήν τίμιοι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ Αγοραστές και Φίλοι των Εργολάβων ΟΤΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ! ! !
Με προφανή στόχο να τα κάνουν ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ! ! !
Ειλικρινα τωρα...ολο αυτο το σκηνικο μηπως ειναι ενα ειδος ψυχοθεραπειας για σενα?
Εαν ειναι ετσι παει καλα...να σου ριχνουμε ολοι μαζι μια Χριστοπαναγια καθε μερα,να σε βοηθησουμε ρε αδερφε.
Αντε τσεκαρε το....
μα που είναι ο venom one?
Λέτε τα IP να συμφωνούν?
θέμα χρόνου
Σωστα τα λες.... (μονο μην με μπερδεψεις με τον Sir το Alex Ferguson)
Αλλα δεν παω μονο για σεξ παω και για Muay Thai..
Οσο για το ΣΕΞ..
Εχω βαρεθει να γαμαω ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ του ανατολικου ΜΠΛΟΚ και ειπα να αλαξω
λιγο το φαι... γιατι ξερεις και το ΠΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Να αλαζει ντην ΤΡΟΦΗ.....
Το ιδιο ισχυει και για τον ΛΕΩΝ-ΡΑΦΜΑΝ..
Εσυ αμα εχεις ΑΓΑΜΙΕΣ και Κομπλεξ δεν φταιει για ολα ΛΕΩΝ-ΡΑΦΜΑΝ
Ξεκομπλεξαρισου και κουνα τα κολομερια σου να δεις πως ειναι παραεξω απο το Ελλαδισταν
και μετα μπορουμε να μιλησουμε περισοτερο...
Φιλουρες
Το προβλημα με το νικ σου ειναι οτι δεν ανηκει σε αρρωστακι...εαν,ας πουμε,ησουν ενα ειδος κατσαριδας θα ειχες κανει τρελλο σουξε εντος μιας εβδομαδας το πολυ:βριζοντας και ποσταροντας μαλακιες.Φιλαράκο,
εγώ ποστάρω για το ραφι/κατσαριδα για να ανέβω στην κλιμακα του μπουρδελα !
Γιατί με τις μακροσκελείς μου αναλύσεις, με βλέπω να κλείνω το χρόνο και να είμαι ακόμη νέοπας στο site !!!
Σιγά μην περιμένει πλάτες από μένα ο Άρης για να δικαιωθεί...
Με λατρεύω,μου αρέσω΄,είμαι φανταστικος!!!
τωρα κακως απανταω γιατι σου απαντησε σωστα ο Enforcer... ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ PAYBOOK ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΟΥΡ.
Πηγαινε στην Ταυλανδη να πουλησεις μουρη στις Ταυλανδες με 30 Ευρω και να τους λες οτι εισαι απογονος του Λεωνιδα ( παλι καλα που δεν ξερουν τον Ψησταριες Λεωνιδα που νομιζω δικος σας ειναι και αυτος...