Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
[size=15pt]Συμφωνούμε[/size] αυτή του βουνού... Λήστευε και βίαζε..

Αλλά πες μας για την νεότερη εποχή από τη χούντα και μετά...

Ανιστόρητε Ηλίθιε, πάλι χάνω την ωρα μου μαζί σου :

"...Το ΕΑΜ ιδρύθηκε το Σεπτ 1941 με πρωτοβουλία των κομμουνιστών κι εξελιχθηκε ραγδαία στο μεγαλύτερο απο τα αντιστασιακα κινηματα της κατεχόμενης Ελλάδας.
Οι εκτιμησεις για τους οπαδούς του το 1944 κυμαίνονται απο τις 500.000-2.000.000.
...Το 1944 ο ΕΛΑΣ αριθμούσε περι τα 60.000 μελη...
Όπως και πολλοι αλλοι πρωταγωνιστες στο δραμα της κατεχομενης Ελλαδας, το ΕΑΜ απεβλεπε στη μεταπολεμικη εξουσια. Ανελέητο στη μεταχείρηση των εσωτερικών αντιπάλων , το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ είχε ταυτοχρονα αξιολογη βαση λαϊκης υποστηριξης.
Ανεπτυξε αυτην την υποστηριξη προβαλλοντας το οραμα για ενα καλυτερο μελλον που υπερεβαινε τις δυνατοτητες του παλαιού πολιτικου κατεστημενου.
Αγωνιστηκε να:
- βελτιώσει το εκπαιδευτικό επιπεδο των απομονωμενων ορεινων περιοχων,
- δωσει στους χωρικους μια αισθηση πολιτικης συμμετοχης
- και ιδιως να βελτιώσει τη θεση των γυναικών.

Οι πρωτες ελληνικές εκλογες στις οποιες οι γυναικες ειχαν δικαιωμα ψηφου ήταν αυτες που οργανωθηκαν τον Απριλιο του 1944 για τη συγκροτηση ενος Εθνικου Συμβουλιου στις μεγαλες περιοχες της ορεινης Ελλαδας που μεχρι τοτε ειχαν περιελθει στον ελεγχο του ΕΑΜ."

Richard Clogg - Συνοπτικη Ιστορια της Ελλάδας, Εκδοσεις Κάτοπτρο

Πουθενά δε γράφει ο Εγγλέζος για ληστείες και βιασμούς απο το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, αντίθετα :

"...Μια [size=14pt]εκδικητική δεξιά κυβερνηση [/size]επιβάρυνε την ηδη πολωμενη πολιτική κατασταση. Πριν ακόμη απο τις εκλογες (Μαρτιος 1946), [size=14pt]η καταπιεση της Δεξιάς[/size] είχε οδηγησει τους πρωην ανταρτες του ΕΛΑΣ πισω στα βουνα.
Αυτη η εξελιξη κερδιζε τωρα εδαφος, παρολο που επικρατουσε ακομα συγχυση στους κολπους της κομμουνιστικης ηγεσιας σχετικα με το αν επρεπε να αγωνιστει για την εξουσια με συνταγματικά ή με στρατιωτικα μεσα. " (του ιδιου συγγραφεα)

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Sorry που επεμβαίνω, αλλά πιστεύω ότι ως συνήθως :rolleyes: η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.

Υπήρξε τρελή ανοικοδόμηση (οι εργολάβοι της εποχής είχανε δίπλα στη Φρειδερίκη και τον ήρωά τους τον Καραμανλή), αλλά και μεγάλη φτώχεια - παράλληλα όμως και ελπίδα.

Βέβαια όλα κόπηκαν απότομα με το γύψο που ονειρεύονται οι 2-3 γραφικοί εδώ μέσα (ούτε σεξουαλική απελευθέρωση έγινε, ούτε καν ροκ-εντ-ρολ κίνημα πρόλαβε να υπάρξει).

Ε..οχι και γραφικοι αλλο ενα γυψο θελετε Αριστεριστες - Λαθρομεταναστες
και μετα εγω θα το βουλωσω..

οσο για τη σεξουαλική απελευθέρωση τοσα συντροφια ησασταν ... Τιποτα δεν εγινε ?
:2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εάν είναι έτσι έχω μια απορία......
γιατί οι έλληνες το 60 διάλεξαν τον Παπανδρέου; γιατί έπραξαν το ίδιο το 81;
από την πολλή καλοπέραση;

Και το 58 έδωσαν σχεδόν 25% στην ΕΔΑ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε η Αριστερά τα τελευταία 60 χρόνια.
Επειδή δεν το ξαναπήρε θα μπορούσε κανείς να βγάλει το συμπέρασμα ότι οι οικονομικές συνθήκες βελτιώθηκαν;

Το 81 ο κόσμος απλά είχε κουραστεί από την συνεχή παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση. Και σαφώς ήθελε αλλαγή.
Ακόμη έπρεπε να κλείσουν ορισμένα κεφάλαια του εμφυλίου και της κατοχής. Αυτό καλώς ή κακώς έγινε και ήταν νομίζω μία συνειδητή επιλογή του κόσμου.

Αυτά συμβαίνουν σε δημοκρατίες που σε μεγάλο βαθμό λειτουργούν ομαλά.
Τίποτε δεν είναι τέλειο.
Και στην Ελλάδα σαφώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν.

Αυτοί που τα μηδενίζουν όλα το κάνουν για δύο λόγους:

α) για προσωπικό συμφέρον
β) γιατί είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ανιστόρητε Ηλίθιε, πάλι χάνω την ωρα μου μαζί σου :

"...Το ΕΑΜ ιδρύθηκε το Σεπτ 1941 με πρωτοβουλία των κομμουνιστών κι εξελιχθηκε ραγδαία στο μεγαλύτερο απο τα αντιστασιακα κινηματα της κατεχόμενης Ελλάδας.
Οι εκτιμησεις για τους οπαδούς του το 1944 κυμαίνονται απο τις 500.000-2.000.000.
...Το 1944 ο ΕΛΑΣ αριθμούσε περι τα 60.000 μελη...
Όπως και πολλοι αλλοι πρωταγωνιστες στο δραμα της κατεχομενης Ελλαδας, το ΕΑΜ απεβλεπε στη μεταπολεμικη εξουσια. Ανελέητο στη μεταχείρηση των εσωτερικών αντιπάλων , το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ είχε ταυτοχρονα αξιολογη βαση λαϊκης υποστηριξης.
Ανεπτυξε αυτην την υποστηριξη προβαλλοντας το οραμα για ενα καλυτερο μελλον που υπερεβαινε τις δυνατοτητες του παλαιού πολιτικου κατεστημενου.
Αγωνιστηκε να:
- βελτιώσει το εκπαιδευτικό επιπεδο των απομονωμενων ορεινων περιοχων,
- δωσει στους χωρικους μια αισθηση πολιτικης συμμετοχης
- και ιδιως να βελτιώσει τη θεση των γυναικών.

Οι πρωτες ελληνικές εκλογες στις οποιες οι γυναικες ειχαν δικαιωμα ψηφου ήταν αυτες που οργανωθηκαν τον Απριλιο του 1944 για τη συγκροτηση ενος Εθνικου Συμβουλιου στις μεγαλες περιοχες της ορεινης Ελλαδας που μεχρι τοτε ειχαν περιελθει στον ελεγχο του ΕΑΜ."

Richard Clogg - Συνοπτικη Ιστορια της Ελλάδας, Εκδοσεις Κάτοπτρο

Πουθενά δε γράφει ο Εγγλέζος για ληστείες και βιασμούς απο το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, αντίθετα :

"...Μια [size=14pt]εκδικητική δεξιά κυβερνηση [/size]επιβάρυνε την ηδη πολωμενη πολιτική κατασταση. Πριν ακόμη απο τις εκλογες (Μαρτιος 1946), [size=14pt]η καταπιεση της Δεξιάς[/size] είχε οδηγησει τους πρωην ανταρτες του ΕΛΑΣ πισω στα βουνα.
Αυτη η εξελιξη κερδιζε τωρα εδαφος, παρολο που επικρατουσε ακομα συγχυση στους κολπους της κομμουνιστικης ηγεσιας σχετικα με το αν επρεπε να αγωνιστει για την εξουσια με συνταγματικά ή με στρατιωτικα μεσα. " (του ιδιου συγγραφεα)

[size=15pt]ΤΟΡO: Αφιερωση..[/size]

Κίναιδος, σαδιστής και μέθυσος

Εκτός όμως της λωποδυτικής δράσεως του, ο «Άρης Βελουχιώτης» έχει να επίδειξη και τρία άλλα σοβαρά ελαττώματα, δια τα οποία ομιλούν πολλοί και μάλιστα αρκετοί εκ προσωπικής αντιλήψεως, ως και «σύντροφοι» του και στενοί συνεργάτες του. Ο «Άρης Βελουχιώτης» κατηγορείται ευθέως ως μέθυσος, σαδιστής και ανώμαλος (κίναιδος).

Δια τις ιδιότητες του αυτός γράφει ο Βρετανός λοχαγός Ντένις Χάμσον, εις τις σελίδες 77 και 78 του βιβλίου του «Με τους Έλληνες στο Γοργοπόταμο», τα εξής:

«Η πρώτη μου εντύπωση από τον Άρη - ο οποίος αργότερα θα ήταν τόσο φιλικός μαζί μου όσο δεν ήταν ποτέ με οποιοδήποτε ξένο - ήταν δυσάρεστη. Μέσα σ' εκείνες τις στιγμές κατάλαβα κάπως το ποιόν του - ήταν κάποιος που δεν σεβόταν ανθρώπους, ένας σκληρός, ψυχρός άντρας. Νομίζω πως ήταν ο πιο αδίστακτος άντρας που γνώρισα ποτέ, ο πιο σκληρός, ο πιο ψύχραιμος. Ήταν ένας πρώην δάσκαλος, που είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για ομοφυλοφιλικά αδικήματα... Ένας έξυπνος, ικανός άντρας, χωρίς καρδιά, χωρίς ανθρώπινη συμπόνια, ένας θαυμάσιος ψυχολόγος, ένας φανατικός αρχηγός. Αργότερα, όταν τον γνώρισα καλύτερα, δεν είχα καμία αμφιβολία πως μετά από οινοποσία μαζί μου μιας ολόκληρης μέρας, μέσα στην πιο φιλική ατμόσφαιρα, θα με είχε κυριολεκτικό γδάρει ζωντανό αν νόμιζε πως αυτό τον συνέφερε. Εξακολουθούσε να είναι παιδεραστής και ήταν φανερό, γιατί είχε σχεδόν μυθική φυσιογνωμία - ήταν πολύ γενναίος και πέθανε από βίαιο θάνατο το 1945, όταν ένας οπαδός του τον σκότωσε, αυτόν και το αγόρι σύντροφο του με μια χειροβομβίδα. Τα κεφάλια τους τα είχαν καρφώσει σε πασσάλους και τα είχαν εκθέσει στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας. Ήταν μια ζωηρή και σημαντική φυσιογνωμία σ' αυτή την περίοδο της ελληνικής αντιστασιακής ιστορίας».

Επίσης, ο ίδιος, ο λοχαγός Ντένις Χάμσον, ο οποίος ήταν μέλος της Βρετανικής ομάδος καταδρομέων, η οποία ρίφθηκε δι' αλεξιπτώτων την νύκτα της 30ης Σεπτεμβρίου 1942 εις την Ελλάδα, με αποστολή την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου, εις την σελίδα 98, της αγγλικής εκδόσεως του βιβλίου του «WE FEEL AMONG GREEKS»

δεν διστάζει να υπαινίχθη πως ο «Άρης Βελουχιώτης» ήταν ομοφυλόφιλος:

«Εξακολουθούσε να είναι παιδεραστής και ήταν αξιοσημείωτο ότι είχε πάντοτε ως έμπιστο ακόλουθο έναν όμορφο νεαρό, με ρόδινα μάγουλα».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτοί που τα μηδενίζουν όλα το κάνουν για δύο λόγους:

α) για προσωπικό συμφέρον
β) γιατί είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι

εγώ δλδ που δεν έχω προσωπικό συμφέρον βρήκα την κατηγορία μου.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Η βασική θεματολογία του Ελληνικού κινηματογραφου εκείνης της εποχής είναι η ...πείνα, η φτωχια, η ανεργία, η κοινωνική ανισότητα, η μεταναστευση κοκ

To 198+ ακομα ανακοινωσεις αναζητησης του Ερθθρου Σταυρου ειχαμε !!!

και επισης τα οικονομικα στοιχεια δεν βλεπονται ετσι ξακαρφωτα αλλα συνολικα , δηλαδη μπορει να εχεις ελλειμα αλα αν εχεις  αναπτυξη δικαιολογειται , επισης αν εχεις μεγαλο ελλειμα ειναι λογικο να εχεις μεγαλο πληθωρισμο αρκεςι να εχεις αναπτυξη!!! Η ν. Αφρικη εχει αναπτυξη εχει πλεονανσμα αλλα εχει 40% ανεργια και φτωχεια !!!!

Η ελλαδα το 1986 ειχε επιτοκια δανεισμου 25% κι κατεθεσεων 15%. Εγω πιστευω οτι αν καποιος αντι να αγορασει οικοπεδο εβαζε τα λεφτα στον τοκο τα ιδια και περισσότερα θα ειχε  !!!!

ΥΓ Τενεκες ναι, ξεγανωτος οχι!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
οσο για τη σεξουαλική απελευθέρωση τοσα συντροφια ησασταν ... Τιποτα δεν εγινε ?
:2funny: :2funny: :2funny:
Ελπίζω να είσαι μαζί μας και το χειμώνα κατσαρίδα να μας διασκεδάζεις.

Ούτε καν για αυτοκτονία δεν είσαι ικανός.

[size=20pt]CUNT[/size]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κάτσε τώρα... ανάπτυξη στην οικοδομή υπήρξε...
και ποιό ήταν το αποτέλεσμα;
το έκτρωμα της Αθήνας...

με απλά λόγια ότι και να γίνεται σ αυτή τη χώρα δεκαετίες τώρα ή γίνεται λάθος, ή δημιουργεί ένα σωρό άλλα προβλήματα.......
ενα απλό παράδειγμα....
δημιουργήθηκε η Αττική οδός...
γαμάτη λεωφόρος σε σύγχρονα πρότυπα.....
και το γίνεται στις εξόδους; της πουτάνας. αναιρείται η ίδια η σημαντικότητα του έργου.
Γίνεται το μετρό...
και τι γίνεται στους σταθμούς;
της πουτάνας. σταματάνε στη λεωφόρο και δημιουργούν μποτιλιάρισμα για να αδειάσουν γιατί δεν έγινε πρόβλεψη για χώρους αποβίβασης και στάθμευσης...
Κοινως τα περισσότερα έργα που γίναν, εγιναν χωρίς σοβαρές μελέτες υποδομών και αναιρούν την ίδια την λειτουργικότητά τους.

Και όμως κάνεις λάθος.

Για την Αττική Οδό είχε γίνει η μελέτη Smith και είχαν δεσμευθεί οι χώροι από το 1960.
Για αυτό άλλωστε αν θυμάσαι δεν υπήρχαν κτίσματα (εκτός από αυθαίρετα) πάνω από τους χώρους που πέρασε η Αττική Οδός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και όμως κάνεις λάθος.

Για την Αττική Οδό είχε γίνει η μελέτη Smith και είχαν δεσμευθεί οι χώροι από το 1960.
Για αυτό άλλωστε αν θυμάσαι δεν υπήρχαν κτίσματα (εκτός από αυθαίρετα) πάνω από τους χώρους που πέρασε η Αττική Οδός.

για τους γύρω χώρους τι μελέτη είχε γίνει;
από το 60 δλδ χρησιμοποιήθηκε η ίδια μελέτη;
σκιάχτηκα τώρα......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ.
και η γέφυρα ρίου αντιρρίου από τον Τρικούπη ξεκίνησε......
αλλά η Κορίνθου πατρών είναι ακόμη χωρίς διαχωριστική νησίδα και πληρώνεις και διόδια.....  :headbang:
:dancing:

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειλικρινά όλα αυτά που λες δεν στηρίζονται πουθενά.

Μερικά είναι εξωφρενικά: πχ ότι η ναυτιλία δημιούργησε θέσεις εργασίας.

"Ο αριθμός των συνταξιούχων του ΝΑΤ σήμερα ανέρχεται σε περίπου 65.000 άτομα." Ναυτεμπορική

Αν οι 65.000 σημερινοί συνταξιούχοι ναυτικοί δε σου δίνουν το μεγεθος των θεσεων εργασίας που δημιουργησε η ναυτιλια στην Ελλάδα, τότε I rest my case !
Και που εισαι, στις δεκαετιες 60, 70, 80 οι ναυτικοί ήταν πολυ, παρα πολυ καλυτερα αμοιβόμενοι απο το μεσο Ελληνα εργαζόμενο. Ρωτησε τους κατοικους των νησιών για περισσοτερες λεπτομερειες.

Αλλά στο τέλος μου συγκρίνεις την Ελλάδα με την Γερμανία. Καλά.....
Αυτό κατάλαβες όταν εγώ ζήτησα μία χώρα με παρόμοια δημογραφικά χαρακτηριστικά και παρόμοια πρόσφατη ιστορία;;;

(Και το Βέλγιο και η Ιταλία έχουν πολύ μεγάλο δημόσιο χρέος. Και όπως έχω πει δεν υπάρχει χώρα που το κράτος να μην δανείζεται. Καμία. Ακόμη και η Σαουδική Αραβία. Άμα θέλουμε να δημαγωγούμε το δημόσιο χρέος είναι εύκολος στόχος - όχι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα. Πλην όμως δεν είναι το δημόσιο χρέος η μόνη διάσταση για την οικονομία μίας χώρας).

Η θεση μου δεν ειναι αν καποιος δανειζεται ή οχι, αλλά ΤΙ κανει με αυτα τα λεφτα !

Δες λοιπόν τι εκανε όλη η δυτική Ευρώπη, μετα το ΒΠΠ και δες τι...καταφεραμε κι εμεις συγκρινομενοι με αυτούς πάντα !
Ειμαστε οι ουραγοί σε σχεση με τη δυτική Ευρωπη και συντομα θα ειμαστε πισω ( αν δεν ειμαστε ηδη..) κι απο πολλα πρωην ανατολικα κρατη μελη της ΕΕ...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και το 58 έδωσαν σχεδόν 25% στην ΕΔΑ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε η Αριστερά τα τελευταία 60 χρόνια.
Επειδή δεν το ξαναπήρε θα μπορούσε κανείς να βγάλει το συμπέρασμα ότι οι οικονομικές συνθήκες βελτιώθηκαν;

Το 81....

..... Ο Αντρεας ηταν σαν να λεμε οτι Ο Γιωργος Παπανδρεου ειναι αρχηγος του Συνασπισμου , δημιουργει τον Συριζα με τους αριστερους και αποροφφα το ΠΑΣΟΚ !! Το ΠΑΣΟΚ εκανε τομες στην κοινωνια αλλα στην οικονομια πατωσε και το 1989 και χασε την μεγαλη ευκαιρια  το 1999

Σχεδον ασχετο φωτο απο την μακρινη και υπαναπτυκτη Ινδονησια
Jacarta.jpg

Το κλασσικο συναντα την (υπ)αναπτυξη
Acropolis-FromHondosCentre-Omonia.jpg

Δεν βρεχει στην φτωχογειτονια απλα φταρνιστηκε ο κυριος του ρετιρε
Residential+Twins+-+Aghios+Nikolaos+Acharnon+-+2-From+Lycabettus

αλλες φωτο
καλο θα ηταν στην εποχη του νετ οταν μιλαμε για αναπτυξη να βλεπουμε καμια φωτο καμιας αλλης χωρας γιατι στην Κινα εχουν ουρανοξυστες και εμεις νομιζουμε οτι ζουν στους ορυζώνες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σχεδον ασχετο φωτο απο την μακρινη και υπαναπτυκτη Ινδονησια
Jacarta.jpg

καλο θα ηταν στην εποχη του νετ οταν μιλαμε για αναπτυξη να βλεπουμε καμια φωτο καμιας αλλης χωρας γιατι στην Κινα εχουν ουρανοξυστες και εμεις νομιζουμε οτι ζουν στους ορυζώνες

Είμαστε σοβαροί;;;;;
Βρήκες ως παράδειγμα την ποιά;;;;;
Την Ινδονησία;;;

Για να σου βάλω και εγώ φωτογραφίες από τα slums της Τζακάρτα:
jakarta_slums_indocoup.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.painetworks.com/photos/ha/ha1708.JPG[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.spraguephoto.com/stock/images/4000_4500/4219%20Children%20-%20General%20Indonesia%20Children%20washing%20at%20a%20hand%20pump%20in%20a%20slum%20of%20Jakarta.jpg[/img[/URL]]

Πάρε και μία ολόκληρη σειρά για να έχεις: [URL unfurl="true"]http://commons.wikimedia.org/wiki/Slum_living_Jakarta,_Indonesia[/URL]

Για πες μας ακόμη μια φορά ότι στην Ινδονησία ζούνε καλλίτερα από την Ελλάδα γιατί εκεί έχουν ουρανοξύστες.

Μωρέ ξεγάνωτος, ξεγάνωτος.

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ελπίζω να είσαι μαζί μας και το χειμώνα κατσαρίδα να μας διασκεδάζεις.

Ούτε καν για αυτοκτονία δεν είσαι ικανός.

[size=20pt]CUNT[/size]

Το χειμωνα δεν υποσχομαι τιποτα..
θα το κλεισω το μαγαζακι γιατι παω σε τροπικα μερη..χεχεχεχε

εχω την εντυπωση παντως οτι αυτη η κατσαρίδα σας εχει κανει μεγαλη ζημια.
και ολοι εχετε Κατσαριδοεφιαλτες....

θα σας διασκεδασω παντως μην ανησηχεις..

Δεν ειμαι CUNT αλλα COCK-ROACH :uglystupid:

Συνημμένα

• cockroach.jpg
    cockroach.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Enforcer - για παρτη σου

και για οσους πασχουν απο Κατσαριδο-εφιαλτες

Συνημμένα

• KKE8.jpg
    KKE8.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 11

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
   μα απο την ανεπτυγμενη περιοχη πρεπει να βαζουμε φωτο οχι απο το καθε χωριο και στενοσόκακο. Εγω εβαλα απο την ακροπολη

Εδω πχ καμμενο χωριο της Ηλειας

newego_LARGE_t_1101_121716_type11461.jpg

Οταν καποτα βαζανε βομβες στο 3ο υπόγειο παρκιν του Χρηματιστηριου της Τζακαρτα το ΧαΧΑ δεν ειχε ουτε θεσεις για μοτοσακό

εδω ο πλουτος της Τζακαρτα
  εδω διαδηλωση αγροτων
  εδω ελληνες αγροτες
agrotes-kastro+2.jpg

http://[URL unfurl="true"]www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=209597&format=.jpg[/img[/URL]]

Το ποιντ μου ειναι οτι η αναπτυξη δεν σημαινει κατι , αν κοβουν αποδειξεις οι πουτανες και τα CT θα εχουμε 1% αναπτυξη οπως επισης οτι ειμαστε πολυ πιο πίσω απο οτι νομίζουμε απλα διπλα μας εχουμε την Βουλγαρια την Τουρκία και την Σερβια και ακομα ειμαστε καλυτερα απο αυτους !!

Σε καμια πόλη του κοσμου δεν νομιζω να γινεται εμποριο ναρκωτικων και πεζοδρόμιο πισω απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της (αντε ισως στην Μπογκοτα)!!!!

Τελος την υπόθεση της Μιζενς την ξεσκεπασαν οι Αμερικανοι οταν πήγε να κανει δουλειες στο Αμερικα

Σε ποιες χωρες εδωσε μιζες η Μιζενς ???

[URL unfurl="true"]http://www.dw-world.de/dw/article/0,,2249977,00.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://eetimes.eu/wireless/showArticle.jhtml?articleID=194500170[/URL]

[URL unfurl="true"]http://allafrica.com/stories/200711180025.html[/URL]

Εγω βλεπω 2 χωρες να αναφερονται και η μια ειναι η Νιγηρια !!!

edit και το ο ισραηλ αναφερεται [URL unfurl="true"]http://www.haaretz.com/hasen/spages/901841.html[/URL]

και το Μπαγλαντες [URL unfurl="true"]http://www.pbs.org/frontlineworld/stories/bribe/2009/04/bangladesh-following-the-siemens-bribery-trail.html[/URL]

Το καλο της Ελλαδας ηταν καποτε οτι με λιγα λεφτα ζουσες ικανοποιητικα (με τα αρνια σου διακοπς στο αυθαιρετο ή στο καμπινγκ)!!

Τωρα μια βουτια σου κοστιζει 15€!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Και ενα ωραιαο αρθρο για την Μιζενς [URL unfurl="true"]http://www.nytimes.com/2008/12/21/business/worldbusiness/21siemens.html?pagewanted=1&_r=1[/URL]
που μαθανουμε οτι πριν το 1999 η μιζοδοκία  ηταν ΝΟΜΙΜΗ για τους Γερμανους , η μιζοληψια δεν ξερω αν ηταν νομικη σιγουρα δεν ηταν ηθική!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom