Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι αλλά ο Σωκράτης ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.....
μην παιρνεις ορκο γιαυτο
I know a guy who has been given the name of professor ties to say that Socrates was black,probably I believe to help his fellow citizens to have a defend against the American rascicsts.Well what are his sources? μαυρη αθηνα-μαυρος σωκρατης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Χρειάζεται απλά στοιχειώδες διψήφιο IQ.

Να υπενθυμίσω πως το οποιοδήποτε διψήφιο πηλίκον νοημοσύνης δηλώνει νοητική ανεπάρκεια διότι ο Μ.Ο. είναι το 100 [που συνήθως συμαίνει πάλι ψιλοχαζούλης!], η στοιχειώδης ευφυία ξεκινάει από το 115 και στη ΜΕΝΣΑ σε δέχονται από το 135 και πάνω, ή θα μου την "πέσει" κανένας και θα μου λέει πως πάλι για "ειδικούς όρους" και τέτοιες παπαριές, σαν τις "εγγενείς" ασθένειες;

Στη ΜΕΝΣΑ πάντως δεν πήγα γιατί πολύ σνόμπ τους βρήκα [δεν έχει σημασία ούτε και ενδιαφέρει κανένα εκτος από εμένα να πω αν έδωσα τα τεστ και αν τα πέρασα], έγινα όμως μέλος στα "bourdela.tv" όπου υποτίθεται πως θα κάναμε πλάκα και θα μιλάγαμε για τις εμπειρίες μας στο θέμα, είτε με σοβαρότητα και "επαγγελματισμό" ας πούμε σαν τον Tresurert, είτε με την απίστευτα κωμική διαθεση που είχε ο Geiasou, περιγράφοντας με τον μοναδικό του "ναίφ" τρόπο την "παρά φύσιν" συνεύρεση του με ιερόδουλο της οδού Φυλής στο σχετικό του θρεντάκι.
Και, θέλοντας και μή, παρακολουθώ στο παρόν θρεντ να ανταλλάσονται βρισιές και κακίες, εκτός άμα το λούστρος, μαλάκας, ζώον και πάρα πολλά που δεν πρόλαβα [και δεν ήθελα!] να τα συγκρατήσω λέγονται φιλικά και χάριν αστεϊσμού οπότε συγγνώμην, δεν έχω τόσο προχωρημένο χιούμορ.
Και να υποθέσω πως ο Ράφμαν έχει μια "μαζοχιστκή" διάθεση και γουστάρει ή "καταξιώνεται", ξέρω και εγώ, να τον βρίζετε όλοι μαζί! Οι υπόλοιποι που τον βρίζετε που στο καλό την βρίσκετε την όρεξη; Και όλοι εναντίον ενός, τον κάνει και "ήρωα" τελικά, έστω και στα μάτια του μόνο, αλλά και "συμπαθή" στα μάτια αρκετών άλλων.

Τίποτα άλλο και συγγνώμην που διέκοψα τις "ευγενικές" ανταλλαγές των απόψεων σας, αλλά είμαι πολύ "καθωσπρέπει, αστός δημοκράτης και χαλβάς", που θα βγει να πει και ο περσόνας [τον προλαβαίνω!] και οι βρισιές με χαλάνε κυρίως γιατί δείχνουν αισθήματα "κακών ανθρώπων".
Λέω να ξαναγυρίσω λοιπόν στα θρεντ με τις βίζιτες, όπου ένα "βλάκα" και ένα "αμόρφωτε εξυπνάκια" είχαμε ανταλάξει και πρώτα μας τα σβύσανε και μετά ζητήσαμε και συγγνώμην ο ένας από τον άλλον.
Αφίστε τα μίση ρε παιδιά και πιάστε το γαμήσι να χαλαρώσετε!    

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να σου εξηγώ ότι φυσικά το βρισίδι δεν είναι justified, ούτε ξέρω και ούτε με αφορά αν ο συγκεριμένος είναι μαζόχα - το μόνο που θα πω είναι ότι έχεις χάσεις πολλά επεισόδια - οπότε δεν έχεις σαφή εικόνα του τι συμβαίνει. Η σελίδα που βλέπεις είναι μια πόα σ' ένα δάσος.

Δε θα έμπαινα καν στον κόπο να κάνω κανένα σχόλιο, αλλά μίλησες για "κακούς ανθρώπους". Καμία σχέση - αν έχει κάποιος όρεξη, ας πει περισσότερα.

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να σου εξηγώ ότι φυσικά το βρισίδι δεν είναι justified, ούτε ξέρω και ούτε με αφορά αν ο συγκεριμένος είναι μαζόχα - το μόνο που θα πω είναι ότι έχεις χάσεις πολλά επεισόδια - οπότε δεν έχεις σαφή εικόνα του τι συμβαίνει. Η σελίδα που βλέπεις είναι μια πόα σ' ένα δάσος.

Δε θα έμπαινα καν στον κόπο να κάνω κανένα σχόλιο, αλλά μίλησες για "κακούς ανθρώπους". Καμία σχέση - αν έχει κάποιος όρεξη, ας πει περισσότερα.

Εσεις εισαστε οι Καλοι και εμεις οι κακοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Ποτε θα παιξουμε τις κουμπαρες και την κολοκυθια δεν λετε μονο..

Η ποα φιλε μου ΚΑΗΚΕ μακαρι να μην ειχε καει γιατι θα φαινονταν πολλα..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Χλωμό να γύρισες από γαμήσι. Μάλλον από μαλακία... :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μ αρεσι να μιλο σε κλονο

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Να υπενθυμίσω πως το οποιοδήποτε διψήφιο πηλίκον νοημοσύνης δηλώνει νοητική ανεπάρκεια διότι ο Μ.Ο. είναι το 100 [που συνήθως συμαίνει πάλι ψιλοχαζούλης!], η στοιχειώδης ευφυία ξεκινάει από το 115 και στη ΜΕΝΣΑ σε δέχονται από το 135 και πάνω, ή θα μου την "πέσει" κανένας και θα μου λέει πως πάλι για "ειδικούς όρους" και τέτοιες παπαριές, σαν τις "εγγενείς" ασθένειες;

Στη ΜΕΝΣΑ πάντως δεν πήγα γιατί πολύ σνόμπ τους βρήκα [δεν έχει σημασία ούτε και ενδιαφέρει κανένα εκτος από εμένα να πω αν έδωσα τα τεστ και αν τα πέρασα], έγινα όμως μέλος στα "bourdela.tv" όπου υποτίθεται πως θα κάναμε πλάκα και θα μιλάγαμε για τις εμπειρίες μας στο θέμα, είτε με σοβαρότητα και "επαγγελματισμό" ας πούμε σαν τον Tresurert, είτε με την απίστευτα κωμική διαθεση που είχε ο Geiasou, περιγράφοντας με τον μοναδικό του "ναίφ" τρόπο την "παρά φύσιν" συνεύρεση του με ιερόδουλο της οδού Φυλής στο σχετικό του θρεντάκι.
Και, θέλοντας και μή, παρακολουθώ στο παρόν θρεντ να ανταλλάσονται βρισιές και κακίες, εκτός άμα το λούστρος, μαλάκας, ζώον και πάρα πολλά που δεν πρόλαβα [και δεν ήθελα!] να τα συγκρατήσω λέγονται φιλικά και χάριν αστεϊσμού οπότε συγγνώμην, δεν έχω τόσο προχωρημένο χιούμορ.
Και να υποθέσω πως ο Ράφμαν έχει μια "μαζοχιστκή" διάθεση και γουστάρει ή "καταξιώνεται", ξέρω και εγώ, να τον βρίζετε όλοι μαζί! Οι υπόλοιποι που τον βρίζετε που στο καλό την βρίσκετε την όρεξη; Και όλοι εναντίον ενός, τον κάνει και "ήρωα" τελικά, έστω και στα μάτια του μόνο, αλλά και "συμπαθή" στα μάτια αρκετών άλλων.

Τίποτα άλλο και συγγνώμην που διέκοψα τις "ευγενικές" ανταλλαγές των απόψεων σας, αλλά είμαι πολύ "καθωσπρέπει, αστός δημοκράτης και χαλβάς", που θα βγει να πει και ο περσόνας [τον προλαβαίνω!] και οι βρισιές με χαλάνε κυρίως γιατί δείχνουν αισθήματα "κακών ανθρώπων".
Λέω να ξαναγυρίσω λοιπόν στα θρεντ με τις βίζιτες, όπου ένα "βλάκα" και ένα "αμόρφωτε εξυπνάκια" είχαμε ανταλάξει και πρώτα μας τα σβύσανε και μετά ζητήσαμε και συγγνώμην ο ένας από τον άλλον.
Αφίστε τα μίση ρε παιδιά και πιάστε το γαμήσι να χαλαρώσετε!    

Μην ανησηχεις χαλαρωμενοι ειμαστε..
το θεμα που λες ειναι ποιος αρχιζει να σκατωνει την κουβεντα..
αυτο το βλεπεις φανατζομαι.. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παω σε λιγο για  :knockinb: μην σκασεις....

Τα λεμε After Midnight.. με παιδομαζωμα

Buy....
Κι άλλη :jerking: θα ρίξεις ρε? Διατριβή στη μαλακία γράφεις? :boobies:

Αφού ούτε Ελληνικά δε ξέρεις ρε ζώο, άσε τις ξένες γλώσσες. Τραγί - έκλεισες την πόρτα στη στάνη? :zfuck:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ι περεργια χαλασε τι γατα

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κι άλλη :jerking: θα ρίξεις ρε? Διατριβή στη μαλακία γράφεις? :boobies:

Αφού ούτε Ελληνικά δε ξέρεις ρε ζώο, άσε τις ξένες γλώσσες. Τραγί - έκλεισες την πόρτα στη στάνη? :zfuck:

Την  διατριβη σου δεν την αντιγραφω...
μην σκας....

Buy λοιπον OXI Byeeeeee

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φυσικα αγοραζω δεν εχω κομπλεξ με τον αγοραιο ερωτα

Αμα πουλας πες το..!!!

Τώρα τι να σου εξηγήσεις...
αστο λέμε...

δε χρειάζομαι να πουλήσω καμάρι του έθνους.
Ούτε και να αγοράσω.
Σε αντίθεση με σένα προφανώς.
Τρέχα τώρα να αγοράσεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις τσάμπα και άντε γεια.

Υ.Γ.
Το "αγοράζεις" πήγαινε στο buy.

Byeeee
λέμε

(άχρηστοι σε όλα ρε, άχρηστοι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom