Εγώ δεν είμαι καθόλου νέος στο site, δεν έχω πάει και ούτε σκοπεύω να πάω ποτέ στης περιώνυμης Ντενίζας, αλλά διαβάζω αυτό το thread όπως τα περισσότερα -άλλωστε- στο forum και δικαιούμαι να εκφέρω άποψη. Φυσικά, άποψη δικαιούνται να εκφέρουν όλοι οι χρήστες, σε όλα τα threads, είτε πάνε, είτε δεν πάνε στην κάθε Ντενίζα.
Θα σταθώ στο ζήτημα συμβουλών περί υγείας, για να διαφωνήσω σφόδρα με όλους εκείνους που τη λένε στα παιδιά που διαμαρτύρονται για το τι πάει και κάνει κάθε επιπόλαιος στα μπουρδέλα.
Θα το θέσω ως εξής. Καθένας έχει δικαίωμα να αρρωστήσει, ή να πεθάνει, πηγαίνοντας με την κάθε Ντενίζα, ή την κάθε Κλάρα-Θεά-του-Έρωτα, γλύφοντάς τους το μουνί, ή και την κωλοτρυπίδα ακόμη. Αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν αυτό είναι δικό τους κομμάτι.
Κομμάτι όμως όλων εμάς των υπολοίπων είναι ότι οι σεξουαλικές μεταδιδόμενες ασθένειες, στόμα-στο-στόμα, πουλί-στο-πουλί, μουνί-στο-μουνί, μπορεί να χτυπήσουν και την πόρτα ανθρώπων που δε χρωστούν σε τίποτα κανέναν -πολλώ δε μάλλον τη ζωή τους.
Καταληκτικά...
ʼγνωστε φίλε, αν αρκείσαι να πηγαίνεις στις βρωμιάρες της Φυλής και να τους κάνεις γλυφομούνια, ή γλυφοκώλια με-γεια-σου (που πολύ αμφιβάλλω) και χαρά-σου (που είμαι σίγουρος). Αν όμως, πάς μετά ακάποτος και κολλήσεις το παρασημάκι σου στην δικιά σου, η οποία, ενδέχεται πριν πάρει οτιδήποτε χαμπάρι, να τα χαλάσει μαζί σου και στη συνέχεια να πάει αυτή μαζί μου, ή εγώ μαζί της και τελικά τα γλυφομούνια σου και τα γλυφοκώλια τα δικά σου καταλήξουν να γίνουν μεταδιδόμενος θάνατος στη μισή Αθήνα και βάλε, ε τότε ένα μόνο έχω να σου πώQ "Είσαι εντελώς μαλάκας".