giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
..οχι φιλε δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω, στη φυλης με εχουν παει μονο απ το χερακι κατι καλα παιδια.... ;)
προς το παρων.. ναιKάθε Μέρα είναι πρωί ρεμούνδου 21?
φίλε achro κάνεις λάθος μεγάλο. αν θέλει η ντενίσα θα βγεί μαζί σου, και φυσικά αν σε γουστάρει. παράδειγμα εγω που βγήκαμε 2 φορές μαζί. το όλο θέμα είναι να σε γουστάρει. εχω και το κινητό της. εχουμε μιλήσει πάρα πολυ μαζί και μου έχει πεί πολλά πράγματα απο την ζωή της. φυσικά για ανετότρερη συνομιλία ε΄χω πάρει και λεξικο΄και μαθάινω και τσέχικα. οπότε το ολο θέμα ανήκει σε αυτήν. φαντάζεσαι να εβγαινε με καθένα που της ε΄δινε το κινητότου? τότε δεν θα είχε χρόνο για την ρεμούνδου και τά άλλα σπίτια.παιδες οπως ξερεται μετα απο επανηλημενες καταθεσεις στην ντενιζα πλεων εχουμε μια ανεση..... λοιπον παροτι με συμπαθει (και ειναι αμοιβαιο) οταν της ειπα για ξενοδοχειο με 100 ευρω για 1 ωρα μου ειπε πως δεν μπορει.... χτες της ξαναειπα για 350 ευρω (για να δω αν μπορει, δεν θα τα εδινα...) μου ειπε πως δεν μπορει τιποτα εκτος σπιτιου και πως τις λενε πολλοι να πανε για καφε και ενω τους εξηγει αυτοι δεν καταλαβενουν... μαλιστα εκανε και εναν χαρακτιρισμο που δεν καταλαβα (τσεχικα)..... επεισης το κεφαλληνια ηταν εκτακτο και εκεινη δεν πολυγουσταρε να δουλεψει εκει και μου ειπε πως την παρακαλαγανε για να το κανει.... παντως εκτος απο η καλυτερη πουτανα στην αθηνα ειναι και πολυ καλη κοπελα και καθε φορα το αποδυκνυει....
υ.γ. την πρωτη φορα που τις ειπα για hotel ηταν μολις μου ειχε πει οτι την επομενη το πρωι θα ειχε ρεπο... οποτε απο χρονο μπορουσε αρα δεν την αφηνουν.....
φιλε πες μου μια πουτανα της φυλης κ.τ.λ. που δεν θα εκανε βυζιτα στο ρεπο της για μια ωρα 350 ευρω...... λοιπον σταματησα να παραθετω εμπειριες μετα απο πολλα ψεματα που ειδα να γραφονται στο σαιτ.. (δεν λεω για εσενα, γιατι δεν ξερω) και πλεων κανω μονο ποστ για το που δουλευουν τα κοριτσια κτλ.... λοιπον αυτα οσο για ντενιζα ο καθενας εδω μεσα γραφει οτι θελει.... ετσι απο περιεργεια ποτε φευγει η ντενιζα απο την ελλαδα για διακοπες και ποτε γυριζει..... αν εχεις το κινητο μπορεις να το μαθεις αμεσως.... και που θελει να παει τελευταια μερα πριν φυγει......φίλε achro κάνεις λάθος μεγάλο. αν θέλει η ντενίσα θα βγεί μαζί σου, και φυσικά αν σε γουστάρει. παράδειγμα εγω που βγήκαμε 2 φορές μαζί. το όλο θέμα είναι να σε γουστάρει. εχω και το κινητό της. εχουμε μιλήσει πάρα πολυ μαζί και μου έχει πεί πολλά πράγματα απο την ζωή της. φυσικά για ανετότρερη συνομιλία ε΄χω πάρει και λεξικο΄και μαθάινω και τσέχικα. οπότε το ολο θέμα ανήκει σε αυτήν. φαντάζεσαι να εβγαινε με καθένα που της ε΄δινε το κινητότου? τότε δεν θα είχε χρόνο για την ρεμούνδου και τά άλλα σπίτια.
αυτα για να μην παρεξηγείτε ορισμένα πράγματα. εξάλλου αυτά τα κορίτσια την δουλεια την κάνουν απο ανάγκη οι περισσότερες και οχι γιατί τους αρέσει. και επιπλέον πολλές απο αυτές ερχονται ελλάδα χωρις να γνωρίζουν τι θα δουλειά θα κάνουν.
Στα "Παρατράγουδα" με την Πάνια μήπως?και που θελει να παει τελευταια μερα πριν φυγει......
Καλά όταν πάω σε μπουρδέλα δε συνηθίζω να ρωτάω την τάνα πού θα ήθελε να πάει πριν φύγει από την Ελλάδα.ρε φιλε germaon ειναι μια απλη ερωτηση που αν μιλας συχνα με καποιον σιγουρα θα σου εχει πει.....
+1η Ντενιζα οντως εχει γεννησει.το ξερουμε και φαινεται αλλωστε.Αλλα οτι ειναι και 26 χρονων και οτι ειδες και το διαβατηριο εδω ξεπερνας καθε οριο φιλαρακι.ειπες να πεις ενα ψεμματακι για να εντυπωσιασεις αλλα το γαμησες το θεμα.η αφελεια εχει και τα ορια της.ζητα συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη και συνεχισε με πιο σοβαρα threads.
Καλά ρε achro ,πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα... Θα κάνεις και μηνύσεις σε λίγο... χαχα