Νέα

Ντενισα απο Ρεμουνδου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,λέγοντας "αν η γκόμενα δέχεται σπέρμα,καλά κρασά" εννοούσα ότι αν ακούσεις την τσατσά να λέει για ακάποτα κλπ,τότε κάνε μεταβολή.Επίσης καλό είναι να "ψαρεύουμε" την γκόμενα αν κάνει έξτρα με συμφωνία μέσα στο δωμάτιο.Αν κάνει,ή της λες ευχαριστώ δε θα πάρω,βγαίνεις από το δωμάτιο ζητάς τα λεφτά από την τσατσά λέγοντας της ακριβώς το λόγο."Καις" την κοπέλα βέβαια,αλλά καλύτερα την κοπέλα παρά τον εαυτό σου...
 

Επισκέπτης
Αφου δεν καταλαβενεις οτι προσβαλεις καποιον αν τον λες βρωμιαρη τοτε εσυ εισαι ο μεγαλυτερος βρομιαρης της φυλης.Εσενα φιλει στο σωμα σου η πουτανα ενω πιο μπροστα εχει παρει ακαποτο απο δεκα γυφτους
Εσενα ακουμπαει με τα χερια της η πουτανα που πιο μπροστα εχει ακουμπισει 50 πουτσαρες βρομικες και καυλωμενες.
Εσενα ακουμπαει το κωλαρακι σου στα χυμενα σεντονια απο πακιστανους.
Εσενα το χερακι σου ανοιγει την βρυση που την πιασαν με χυμενα χερια ολοι οι αρρωστοι αθιγγανοι.
Αυτοι ειναι η πραγματικοτιτα ασπονδε φιλε dstp.Δεν ειναι προσβολη.

Δε θα σε ακολουθήσω στο παραλήρημα σου...
 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Μηνύματα
429
Like
9
Πόντοι
1
Ξεφύγαμε πάλι απο το θέμα....
 

Επισκέπτης
Αγαπητοί συναγωνιστές πήγα κι εγώ στην ντενίζ. Τα πράγματα είναι έτσι όπως κατά καιρού τα έχετε περιγράψει. Φοβερή γυναίκα, φοβερό γαμήσι.Αλλά βρήκα αρκετά αρνητικά σημεία.
1) Αφού μου κάνει ισπανικό και πίπα (με τα γνωστά ρουφήγματα στις μπάλες)έρχεται πρός τα πάνω με τα βυζιά μες την μούρη. Ήθελα να της τα γλύψω αλλά πάλι καλά που σκέφτηκα ανάμεσα σε πόσα βρώμικα καβλιά θα τα έχει βάλει και δεν το έκανα.
2)Η πουτάνα επέμενε να με φιλήσει στο στόμα, εγώ να την κάνω πέρα με τρόπο και αυτή η κάρια να επιμένει.Μόνο που το σκέφτομαι....Μπλιάχ!!!!Αφού τελείωσα ήρθε και ξανά οι μαλακίες με το στόμα!Κρίμα ρε γαμώτο γιατι υπό άλλες συνθήκες θα την είχα ξεσκίσει κανονικότατα και θα περνούσαμε και οι δυο τέλεια. Είναι άψογη στο κρεββάτι αλλά το παρακάνει. Αν πρόσεχε πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε δεύτερη.
 

Επισκέπτης
παιδες η κοπελα ειναι gfe απο τα λιγα,,, οταν προσπαθουσε να με φιλησει και τραβιομουνα ηταν και γαμω τα καβληστερα παιχνιδακια οτι πρεπει για να φυγει.. οχι σαν τις αλλες που φευγουν αμεσως... παντως οπως εχω ξαναπει η κοπελα ειναι νυμφομανης και γι'αυτο τα κανει αυτα ασε που καθε μερα ειναι τυφλα..........!!!!!! παντως αν προσεχεις λιγο και δεν κανεις μαλακιες ( φιλια, γλυφομουνια κτλ..) ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη με 20 ευρω...... επειδη σημερα θα καταθεσω παλι μην πατε ολοι μαζι και κανω παλι 2 ωρες να γαμησω..!!!!!!!!!
 

todikomas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας αν δουλευει πρωι?
Και που?
 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
εξωτερικα ιατρεια.......  7  με 12
 

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
865
Like
2
Πόντοι
6
Ρωτησα ενα φιλαρακι, που ξερει, αδελφε & μου ειπε οτι ΔΕΝ δουλευει πρωι!!!  :tickedoff: Τωρα αν καποια στιγμη συμβει, υποθετω θα γινει αμεσα γνωστο στο forum!!!                                                ps: εχεις χιουμορ,  :thumbsup: οκ! καλως ηρθες!!!  :cool2:
 

todikomas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Ρωτησα ενα φιλαρακι, που ξερει, αδελφε & μου ειπε οτι ΔΕΝ δουλευει πρωι!!!   :tickedoff: Τωρα αν καποια στιγμη συμβει, υποθετω θα γινει αμεσα γνωστο στο forum!!!                                                 ps: εχεις χιουμορ,   :thumbsup: οκ! καλως ηρθες!!!   :cool2:
οκ ;)
 

Επισκέπτης
Κυριοι νομιζω οτι εχουμε πει πολλες φορες οτι τα πρωινα δουλευει καρεα 30.

 

lokos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: δουλευει σημερα η ντενιζα???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
καλα 24 ώρες πουτσα αυτη η Ντενίζα?
 

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
172
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα, γύρω στις 8:30, πήρα και εγώ τη Ντενίζα!

Βέβαια στο σπίτι πήγα γύρω στις 7:30, αλλά περίμεναν αρκετοί, οπότε περίμενα κι εγώ αρκετά.. Στην αναμονή ήταν και ο achro1416, με τον οποίο τα είπαμε αρκετά την ώρα της "αναμονής"..

Για την κοπέλα δεν έχω να γράψω τίποτα καινούριο, με καλύπτουν όλοι οι παραπάνω. Όσο περίμενα και άκουγα τα βογγητά μέσα από τα δωμάτια δεν πίστευα στα αυτιά μου!!

Πολύ καλή, θερμή κλπ.. άριστα!!
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Ήμουν κι εγώ και είχα ένα μπεγλεράκι. Όσο περίμενα άκουγα τη συνομιλία Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα ήταν... Δεν είχα σκοπό να μπω, απλά πέρναγα από εκεί και μια και διάβασα τόσα, πήγα απλά για να την κοζάρω. Αλλά την επόμενη φορά θα... περάσω και πιο μέσα !
 

Επισκέπτης
χαιρετω και εγω, για την ντενιζ εχω να πω μονο οτι παιδια την εχουμε κουρασει αρκετα και αυτο φιανεται.. δεν ειναι δυνατον μια κοπελα να δουλευει πρωι στουντιο βραδυ φυλης, συνεχεια να μπαινει κοσμος και να μην κουραστει...  παντως  ακομα και κουρασμενη ηταν ρεστα!!!!
 

pavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συμφορουμίτες,

Σήμερα το απόγευμα πήγα και εγώ στη Ντενίζ και διαπίστωσα ότι όλα όσα εχουν γραφτεί, αληθεύουν και με το παραπάνω!

Προτείνω στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, δίπλα στον όρο νυμφομανης, να μπει το όνομα της Ντενίζ!

Περίμενα στο σαλονάκι μαζί με άλλους 3, και ήταν όλοι τους μέλη του site.

Ύστερα προστέθηκε στην παρέα μας και ο τσατσος (Χάρη τον λένε), ο όποιος μας είπε ότι είναι φανατικός αναγνώστης του site!!!

Μας κέρασε καφεδάκι και ύστερα μας είπε τη σύνταγη για την καλή κοτόσουπα (άμα φας κοτόσουπα από τα χεράκια του, θα παρατήσεις την γυναίκα σου και θα παντρευτείς τον ίδιο)(έτσι μας έλεγε για να παινέψει την κοτόσουπα!!!)

Επίσης στους καλούς πελάτες κερνάει και ουισκάκι!

Μου έκανε και παράπονα ... όταν μπαίνει στο δωμάτιο για να βάλει χαρτί ή να δώσει ρέστα και καμμιά φορά προτείνει στον πελάτη να του πάρει πίπα, το κάνει για πλάκα! δεν το εννοεί!
με λίγα λόγια, έχουμε παρεξηγήσει το χιούμορ του!!!

ΥΓ Ζητάτε να σας αλλάζει τα σεντόνια (όσο περισσότεροι το ζητάμε, τόσο το καλύτερο για όλούς)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom