Νέα

Nτέμπορα trans - το μαύρο μανούλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dule

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aν καποιος εχει αποψη ή εμπειρια παρακαλω ας την εκφρασει (οχι ακριβως δημοσια)...
Δηλωνω μεγαλος fan και σε αποστολη αναζητησης της μαυρης καλλονης...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Aν καποιος εχει αποψη ή εμπειρια παρακαλω ας την εκφρασει (οχι ακριβως δημοσια)...
]
Δηλωνω μεγαλος fan και σε αποστολη αναζητησης της μαυρης καλλονης...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλό κομάτι φαίνεται!  ;)
Έχει όμως καλό χαρακτήρα?
Πόσο να ζητά  για μισή ωρίτσα?  :dancing:
Μοιάζει λίγο μεγαλούτσικη 30+ , αν τη βρείς και τη βρείτε κανε κανα review, το τι και το πως. >:(
:think: Ενέργησε γρήγορα μην μεγαλώσει και άλλο και τη βρείς τρεβαλόγρια!

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Αν η Ντέμπορα είναι αυτή που νομίζω, κάνει πιάτσα στη Συγγρού μετά την Ηλεκρονική με ένα μαύρο punto. Βγαίνει σχετικά αργά, ζητάει 100 ευρώ. Ωραίο σώμα, και φάτσα, μικρομεσαία υδραυλικά. Εχω πάει δυο φορές μαζί της, την πρώτη εκεί που την κάρφωνα γούσταρε και έχυσε κι αυτή. Την δεύτερη με απογοήτευσε πλήρως και δεν ξαναπήγα έκτοτε. Νομίζω ότι είναι ακριβή γιαυτό που αξίζει. 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν η Ντέμπορα είναι αυτή που νομίζω, κάνει πιάτσα στη Συγγρού μετά την Ηλεκρονική με ένα μαύρο punto. Βγαίνει σχετικά αργά, ζητάει 100 ευρώ. Ωραίο σώμα, και φάτσα, μικρομεσαία υδραυλικά. Εχω πάει δυο φορές μαζί της, την πρώτη εκεί που την κάρφωνα γούσταρε και έχυσε κι αυτή. Την δεύτερη με απογοήτευσε πλήρως και δεν ξαναπήγα έκτοτε. Νομίζω ότι είναι ακριβή γιαυτό που αξίζει. 
η ντεμπορα βγαινει κατεβαινοντας την συγγρου πριν την ηλεκρονικη  :booty: :booty: :booty:

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Μαύρο το Punto ...μαύρη και αυτή ...άλλο "Tip" έχετε ?  :think: 

Stories

Νέο!

Stories