You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταρντάνες ή μικροκαμωμένες...;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mgman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ο καλος ο μυλος ολα τ' αλεθει
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καταπληκτικο θεμα, ευγε.
Εγω παιδια 1.78 ειμαι οποτε ψηφισα 1.63-1.72 ε, μην το ξεφτυλισουμε κιολας.
Οπως ελεγα και σε ενα φιλαρακι καποτε πανω απο 1.75 σε πονανε οι αχιλλειοι τενοντες,
κατω απο 1.62 σε πονανε οι προσαγωγοι
Εγω παιδια 1.78 ειμαι οποτε ψηφισα 1.63-1.72 ε, μην το ξεφτυλισουμε κιολας.
Οπως ελεγα και σε ενα φιλαρακι καποτε πανω απο 1.75 σε πονανε οι αχιλλειοι τενοντες,
κατω απο 1.62 σε πονανε οι προσαγωγοι
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
παντως αν ειναι κατω απο 1.50 και εχει πλατυ κεφαλι , ειναι οτι πρεπει για στοματικο με το μπυροποτιρο στο κεφαλι ακουμπισμενο ... νομιζωωωω????οεο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ επειδή γουστάρω τα ξενέρωτα φλατ παπούτσια και μου το έχουν πει πολλοί και πολλές αυτό θέλω και η γκόμενα να είναι στα μέτρα μου (1.78 εγώ) γιατί όταν θα την παίρνω αγκαλιά θέλω να πιάνω όχι να μένουν κενά... πώς να το κάνουμε είμαι μακαρονάς.
για τα φλατ υπάρχει reason. θέλω τα ποδαράκια του μωρού μου να είναι ξεκούραστα για ανά πάσα ώρα και στιγμή
για τα φλατ υπάρχει reason. θέλω τα ποδαράκια του μωρού μου να είναι ξεκούραστα για ανά πάσα ώρα και στιγμή
εγώ επειδή γουστάρω τα ξενέρωτα φλατ παπούτσια και μου το έχουν πει πολλοί και πολλές αυτό θέλω και η γκόμενα να είναι στα μέτρα μου (1.78 εγώ) γιατί όταν θα την παίρνω αγκαλιά θέλω να πιάνω όχι να μένουν κενά... πώς να το κάνουμε είμαι μακαρονάς.
wraios file.. eisai polu mprosta..
Κοντοπούτανα με ψηλοτάκουνα, τι πιο αισθησιακό; Αν είσαι και ψηλός και μυώδης τις παίρνεις αγκαλιά και χάνονται μέσα. Πάντως και η κατηγορία 1.63 - 1.72 δεν με χαλάει καθόλου, οι ψηλές γκόμενες δεν μου λένε τίποτα, μόνο λίγες εξαιρέσεις, γιατί συνήθως είναι άκωλες, άβυζες και ψυχρές, όπως λέγανε και οι Led Zeppelin:
I don't know but I been told
A big legged woman ain't got no soul.
συνηθος ομως οι ψηλες εχοθν μεγαλες κωλαρες κατι το οποι εμενα με τρελενει , για φανατασου να την ανοιγεις και να σχηματιζετε ενα ολοστρογγυλο ΟΟΟΟΟ και να φενετε διακενο μεσα πολυ καυλοτικο για οσους ειναι κουλουρτζιδες
ενοητε , παντα φορανε ψηλοτακουνα ασχετος το μποι τους , γιατ ητε μουνακι ητε μονι η μουναρα αν δε φοραει τι ψηλοτακουνο ειναι Ο.Γ.Τ.Π.
Ψηλοτάκουνα να φοράνε......
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κοντοπούτανα με ψηλοτάκουνα, τι πιο αισθησιακό; Αν είσαι και ψηλός και μυώδης τις παίρνεις αγκαλιά και χάνονται μέσα. Πάντως και η κατηγορία 1.63 - 1.72 δεν με χαλάει καθόλου, οι ψηλές γκόμενες δεν μου λένε τίποτα, μόνο λίγες εξαιρέσεις, γιατί συνήθως είναι άκωλες, άβυζες και ψυχρές, όπως λέγανε και οι Led Zeppelin:
Βεβαια η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι τα κοντοπουτανα ειναι μεγαλυτερες καριολες.Ισως εχουν κομπλεξ για το μποι τους...
Χαχα αν πάμε σε νταρντάνα το σέβομαι, έτσι να είναι γύρω στο 1.70 λίγο γεματούλα με κωλάρα και βυζάρες να γίνεται μάχη στο κρεβάτι. Αν είναι αδύνατη όμως επιβάλλεται να είναι κοντή.συνηθος ομως οι ψηλες εχοθν μεγαλες κωλαρες κατι το οποι εμενα με τρελενει , για φανατασου να την ανοιγεις και να σχηματιζετε ενα ολοστρογγυλο ΟΟΟΟΟ και να φενετε διακενο μεσα πολυ καυλοτικο για οσους ειναι κουλουρτζιδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις