Νέα

Νοσοκόμες Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τώρα τελευταία μου έχουν καθήσει γνωριμίες με νοσοκόμες .γνώρισα μια 36 χρόνων από γενικό νοσοκομείο και ήταν χωρισμένη με παιδιά και μου έλεγε να τη γαμησω .επίσης μια πιτσιρίκα ελεύθερη την γνώρισα και έψαχνε σπόνσορα .μου ζήτησε ακριβά αυτή ι εφτγα μετά την ξαναπήρα τηλέφωνο κ μου είπε είχε βρει έναν άλλον για σπόνσορα .μου είχε πει 600 το μήνα επερνε μισθό ι έψαχνε σπόνσορα .επίσης γνώρισα μια 19 χρόνων πολύ όμορφη νοσοκόμα σε κλινική αυτή ιδιωτική και μου έλεγε έψαχνε ραντεβού .επίσης άλλες δύο από Περιστέρι .δεν ξέρω γιατί αλλά λυσαξανε οι νοσοκόμες βλέπω τώρα Αθήνα .όλες μου έλεγαν έχουν χαμηλό μισθό κ ψάχνουν σπόνσορες γκόμενους .άλλος έχει εμπειρίες με νοσοκόμες ;;

Ρε μεγαλε εσυ εχεις πηδηξει το μισο νοσηλευτικο προσωπικο της χωρας :confused: :confused: :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.213
Πόντοι
3.846
τίποτα σε καθηγήτριες έχεις;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.092
Πόντοι
27.686
Ήδη πεντε νοσοκόμες κρέμονται από τα αρχιδια του.
Με τετοια δύναμη τον βλέπω σύμβουλο στο υπουργείο Υγείας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.052
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.052
Πόντοι
27.261

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Τώρα τελευταία μου έχουν καθήσει γνωριμίες με νοσοκόμες .γνώρισα μια 36 χρόνων από γενικό νοσοκομείο και ήταν χωρισμένη με παιδιά και μου έλεγε να τη γαμησω .επίσης μια πιτσιρίκα ελεύθερη την γνώρισα και έψαχνε σπόνσορα .μου ζήτησε ακριβά αυτή ι εφτγα μετά την ξαναπήρα τηλέφωνο κ μου είπε είχε βρει έναν άλλον για σπόνσορα .μου είχε πει 600 το μήνα επερνε μισθό ι έψαχνε σπόνσορα .επίσης γνώρισα μια 19 χρόνων πολύ όμορφη νοσοκόμα σε κλινική αυτή ιδιωτική και μου έλεγε έψαχνε ραντεβού .επίσης άλλες δύο από Περιστέρι .δεν ξέρω γιατί αλλά λυσαξανε οι νοσοκόμες βλέπω τώρα Αθήνα .όλες μου έλεγαν έχουν χαμηλό μισθό κ ψάχνουν σπόνσορες γκόμενους .άλλος έχει εμπειρίες με νοσοκόμες ;;
Εγω..ειχα παει στο ιπποκρατειο μια φορα.. και πηδηξα καμια ντουζινα απο δαυτες..γιατρινες, νοσηλευτριες, μεχρι και την καθαριστρια του νοσοκομειου τυπε.. αυτη σφουγγαριζε και οταν περασα πηγε να μου πει αν πατησεις εδω την γαμ..και τελικα την πηδηξα εγω. :confused:

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.853
Πόντοι
5.646
Εγω..ειχα παει στο ιπποκρατειο μια φορα.. και πηδηξα καμια ντουζινα απο δαυτες..γιατρινες, νοσηλευτριες, μεχρι και την καθαριστρια του νοσοκομειου τυπε.. αυτη σφουγγαριζε και οταν περασα πηγε να μου πει αν πατησεις εδω την γαμ..και τελικα την πηδηξα εγω. :confused:
Αυτα είναι τα καλύτερα
Και εγώ έχω πάει στο Ντυνάν και είχα δει ένα τρελό μωρό να πηγαινοέρχεται με τη λευκή στολή του τρέλα ήταν
Δυστυχώς όμως δεν παίχτηκε τίποτα...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.170
Πόντοι
10.411
Τα είχα παλιά με μια,καλή φάση.Και η στολή τους ανάβει τα αίματα:wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Συγγνώμην....αυτό που πατάω δικό σου είναι;

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Την επομενη ειχα περασει για μια επισκεψη σε ενα φιλικο προσωπο στο ιδιο νοσοκομειο . Το φαγητο που μολις του ειχαν σερβιρει ηταν ανοστο οποτε πηδηξα τη τραπεζοκομα και τη προισταμενη της , τις 3 νοσοκομες του οροφου , τον εφημερευοντα γιατρο και ενα παππου που ανεβηκε να δει τη συνεβη . Ασε τυπε δραμα μη μπλεξεις με νοσοκομεια , καλα λεει ο τυπος

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Φετίχ πάντως η στολή νοσοκόμας.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Θυμάμαι τώρα που είχα πάει στη βιοϊατρική ήταν ένα ωραίο γκόμενάκι νοσοκομα ξανθο35αρικο, αλλά κοντό που μου αρέσουν.. Εκεί που έλεγα τα στοιχεία μου διάβασα το επίθετο της στο καρτελάκι που φοράνε.. Μπαίνω 3 η ώρα τα βράδυ και έβλεπα τις φώτο της και κατά λάθος της έστειλα κίνημα.. Προς μεγάλη έκπληξη η γκόμενά δεν με μπλόκαρε και ούτε με έχει μπλοκαρει??.. Μου έχει κάνει εντύπωση, άμα ήταν κλασική ελλεινιδα θα με είχε μπλοκάρει με τη μία..

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.138
Πόντοι
2.306
Θέλω κι εγώ να γνωρίσω .. χαχαχα ?

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Αυτα είναι τα καλύτερα
Και εγώ έχω πάει στο Ντυνάν και είχα δει ένα τρελό μωρό να πηγαινοέρχεται με τη λευκή στολή του τρέλα ήταν
Δυστυχώς όμως δεν παίχτηκε τίποτα...
Τι να παιχτεί ρε φιλε , εσυ εισαι για να ανάβεις τα Κάντηλια στο λυκαβηττο. Εχει ακομα μάτι στο λυκαβηττο ;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.245
Πόντοι
6.236
για τις αποκλειστικές τι γνώμη έχεις; Αξίζουν; Κάνουν τρίο αν και αποκλειστικές;
Είναι κάποιες που κάνουν σε μικρά γκρουπ (οι λεγόμενες γκρουπιέρισες)..σου έρχεται και πιο οικονομικά :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom