Νέα

Νοσοκόμες Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Τώρα τελευταία μου έχουν καθήσει γνωριμίες με νοσοκόμες .γνώρισα μια 36 χρόνων από γενικό νοσοκομείο και ήταν χωρισμένη με παιδιά και μου έλεγε να τη γαμησω .επίσης μια πιτσιρίκα ελεύθερη την γνώρισα και έψαχνε σπόνσορα .μου ζήτησε ακριβά αυτή ι εφτγα μετά την ξαναπήρα τηλέφωνο κ μου είπε είχε βρει έναν άλλον για σπόνσορα .μου είχε πει 600 το μήνα επερνε μισθό ι έψαχνε σπόνσορα .επίσης γνώρισα μια 19 χρόνων πολύ όμορφη νοσοκόμα σε κλινική αυτή ιδιωτική και μου έλεγε έψαχνε ραντεβού .επίσης άλλες δύο από Περιστέρι .δεν ξέρω γιατί αλλά λυσαξανε οι νοσοκόμες βλέπω τώρα Αθήνα .όλες μου έλεγαν έχουν χαμηλό μισθό κ ψάχνουν σπόνσορες γκόμενους .άλλος έχει εμπειρίες με νοσοκόμες ;;

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.037
Πόντοι
1.336
Τώρα τελευταία μου έχουν καθήσει γνωριμίες με νοσοκόμες .γνώρισα μια 36 χρόνων από γενικό νοσοκομείο και ήταν χωρισμένη με παιδιά και μου έλεγε να τη γαμησω .επίσης μια πιτσιρίκα ελεύθερη την γνώρισα και έψαχνε σπόνσορα .μου ζήτησε ακριβά αυτή ι εφτγα μετά την ξαναπήρα τηλέφωνο κ μου είπε είχε βρει έναν άλλον για σπόνσορα .μου είχε πει 600 το μήνα επερνε μισθό ι έψαχνε σπόνσορα .επίσης γνώρισα μια 19 χρόνων πολύ όμορφη νοσοκόμα σε κλινική αυτή ιδιωτική και μου έλεγε έψαχνε ραντεβού .επίσης άλλες δύο από Περιστέρι .δεν ξέρω γιατί αλλά λυσαξανε οι νοσοκόμες βλέπω τώρα Αθήνα .όλες μου έλεγαν έχουν χαμηλό μισθό κ ψάχνουν σπόνσορες γκόμενους .άλλος έχει εμπειρίες με νοσοκόμες ;;
Εάν ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς στοιχεία κάποιων εκ των κοριτσιών που ψάχνουν σπόνσορα, ή απλώς ραντεβού, στείλε πμ.

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
Φίλε έχεις πμ

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.042
Πόντοι
216
μηπως ειναι αυτες απο αναστολη κι ανεμβολιαστες και θελουν βοηθεια?
να το δουμε το θεμα!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :coffee::coffee::coffee::coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
να το δουμε το θεμα!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :coffee::coffee::coffee::coffee:
Βρωμισε το χνωτο τους από την πείνα λόγω αναστολής και ψάχνουν χρηματοδότη.Αν δεν ασχολούνται ούτε γιατροί φαντάσου πόση πείνα και αγαμία τις έχει βαρεσει.Κανονιστε μην κολλήσετε τίποτα από αυτές τις υγειονομικές βόμβες ...ας απολυθούν να μπουν στο αρχαιότερο επάγγελμα τουλάχιστον.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.352
Πόντοι
1.076
Βρωμισε το χνωτο τους από την πείνα λόγω αναστολής και ψάχνουν χρηματοδότη.Αν δεν ασχολούνται ούτε γιατροί φαντάσου πόση πείνα και αγαμία τις έχει βαρεσει.Κανονιστε μην κολλήσετε τίποτα από αυτές τις υγειονομικές βόμβες ...ας απολυθούν να μπουν στο αρχαιότερο επάγγελμα τουλάχιστον.
Τους έστειλε τελεσίγραφο ο Πλεύρης εάν μέχρι τον Μάρτιο δεν εμβολιαστούν θα τεθούν εκτός ΕΣΥ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Τους έστειλε τελεσίγραφο ο Πλεύρης εάν μέχρι τον Μάρτιο δεν εμβολιαστούν θα τεθούν εκτός ΕΣΥ.
Το έμαθα λίγο νωρίτερα....από τον Απρίλιο θα γεμίσουν τα μπουρδέλα με πρώην νοσοκόμες...γουσταρωωωω.....:happy::thumbsup::fuck1::happy:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Αυτες δεν ειπαν οτι αρνουνται να μπει κατι ξενο στο σωμα τους; :O

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.796
Πόντοι
4.496

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Θα μπουν ξένα πέη και δάχτυλα σε κάθε τρύπα τους έτσι όπως πάνε....
Καποτε ενας πολιτικος ειχε πει οτι υπαρχουν πολλα κενα και πρεπει να βουλωσουν οι τρυπες του ΕΣΥ. Αυτο εννοουσε; :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Καποτε ενας πολιτικος ειχε πει οτι υπαρχουν πολλα κενα και πρεπει να βουλωσουν οι τρυπες του ΕΣΥ. Αυτο εννοουσε; :2funny:
Δικός μας είναι ....όσοι ψηφίζουν το κόμμα του να τον τιμήσουν με τον σταυρο τους

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Το μισό ινστα νοσοκόμα δηλώνει. Και οι μισές αλλοδαπές. Αφού μπορείς να πας σε τσάμπα σχολες ενός έτους να γίνεις...

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Το μισό ινστα νοσοκόμα δηλώνει. Και οι μισές αλλοδαπές. Αφού μπορείς να πας σε τσάμπα σχολες ενός έτους να γίνεις...
Και μεχρι να γινεις δηλωνεις φοιτητρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom