Νέα

Νιώθετε τύψεις όταν γαμάτε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ηθελα να μαθω αν και εσεισ νιωθετε αυτο το πραγμα καμια φορα. Ειναι κριμα τα κοριτσακια αυτα να κανουν αυτη τη δουλεια λογω οικονομικης δυσχερειας. Μετα που φευγω νιωθω τυψεις ο μαλακας
κai gw etsi νοιώθω καμιά φορα.Αλλά άμα την έμαθαν τη δουλειά τελείωσε.Ειναι κάτι απλο για αυτές πλέον.Απαξ και μαθουν δε θα ξεμάθουν.Τα λεφτά καλά, και το ονομα τους έχει βγει για να κάνουν κάτι άλλο...Η πουτάνα δεν αλλάζει.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τι τυψεις να εχω οταν παω να φυστικοσω φυστικονω και τερμα :rockon: :rockon: :rockon:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
κai gw etsi νοιώθω καμιά φορα.Αλλά άμα την έμαθαν τη δουλειά τελείωσε.Ειναι κάτι απλο για αυτές πλέον.Απαξ και μαθουν δε θα ξεμάθουν.Τα λεφτά καλά, και το ονομα τους έχει βγει για να κάνουν κάτι άλλο...Η πουτάνα δεν αλλάζει.

Πιστεύετε ότι το κάνουν λόγω οικονομικής δυσχέρειας???

Ή μήπως το κάνουν γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζουν τη βδομάδα όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος σε ένα μήνα ???

Οπότε καλύτερα να νιώθεις τύψεις για τον απλό εργαζόμενο.... που έχει και οικογένεια και διάφορες υποχρεώσεις.

Άλλωστε όπως είπε και ο billy κάπου...Όλα είναι θέμα επιλογών. Επιλογή τους είναι.

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0

Ή μήπως το κάνουν γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζουν τη βδομάδα όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος σε ένα μήνα ???

Οπότε καλύτερα να νιώθεις τύψεις για τον απλό εργαζόμενο.... που έχει και οικογένεια και διάφορες υποχρεώσεις.

Άλλωστε όπως είπε και ο billy κάπου...Όλα είναι θέμα επιλογών. Επιλογή τους είναι.
Epiloγή δίχως γυρισμό, δικοπο μαχαίρι...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Υπάρχουν πολλές επιλογές τέτοιου είδους.

Πάντως ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλόγως πράττει. Αν δεν νιώθει τύψεις αυτός... θα νιώθουν οι άλλοι ??? Σιγά.
Απλά συζήτηση να γίνετε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τη βδομάδα όσα ένας εργαζόμενος σε ένα μήνα? Μάλλον το μήνα όσα ένας άλλος σε όλη του τη ζωή!

Έρχεται μια αγράμματη αμόρφωτη βλαχορωσίδα ή βλαχοβαλκάνια που δε ξέρει να γράψει το όνομά της και σε ένα μήνα χτίζει πολυκατοικία... και εμείς με πτυχία και μεταπτυχιακά κλπ. ούτε σε εφτά ζωές θα δούμε τέτοια χρήματα! Και τη δουλειά που κάνουν εδώ έκαναν και στην πατρίδα τους κατά κανόνα! Aπλά εκεί το έκαναν για το ξεροκόματο ενώ εδώ το χρήμα πέφτει βροχή!

Trafficking και τρίχες κατσαρές μετά...

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
τη βδομάδα όσα ένας εργαζόμενος σε ένα μήνα? Μάλλον το μήνα όσα ένας άλλος σε όλη του τη ζωή!

Έρχεται μια αγράμματη αμόρφωτη βλαχορωσίδα ή βλαχοβαλκάνια που δε ξέρει να γράψει το όνομά της και σε ένα μήνα χτίζει πολυκατοικία... και εμείς με πτυχία και μεταπτυχιακά κλπ. ούτε σε εφτά ζωές θα δούμε τέτοια χρήματα! Και τη δουλειά που κάνουν εδώ έκαναν και στην πατρίδα τους κατά κανόνα! Aπλά εκεί το έκαναν για το ξεροκόματο ενώ εδώ το χρήμα πέφτει βροχή!

Trafficking και τρίχες κατσαρές μετά...
kai που ξέρεις ότι δε τους τα παίρνουν οι νταβάδες?άλλωστε σε πρόσφατη εκπομπή στη tv τέτοια περίπτωση ήταν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kai που ξέρεις ότι δε τους τα παίρνουν οι νταβάδες?άλλωστε σε πρόσφατη εκπομπή στη tv τέτοια περίπτωση ήταν
εσύ που ξέρεις ή γιατί θεωρείς δεδομένο ότι τους τα παίρνουν? φιλαράκο εγώ δε σου λέω ότι βλέπω σε εκπομπές αλλά ότι βλέπω με τα μάτια μου και ακούω με τα αυτιά μου...

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εσύ που ξέρεις ή γιατί θεωρείς δεδομένο ότι τους τα παίρνουν? φιλαράκο εγώ δε σου λέω ότι βλέπω σε εκπομπές αλλά ότι βλέπω με τα μάτια μου και ακούω με τα αυτιά μου...
kai τι έχεις δει δλδ?ότι ζουν και βασιλεύουν?Εγώ ξέρω ότι ζουν για να ξεπληρώνουν τα αφεντικά που τις φέραν ελλάδα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και εγω το αναρωτιομουν αυτο για τους αντρες.
Πειρα τις απαντησεις μου. :rolleyes:

Δλδ δεν νομιζετε οτι κατα καπιο τροπο αυτες οι κοπελες εξαναγκαζωντε να κανουν αυτο που κανουν;Οχι αμεσα,αλλα εμεσα! :huh:
Δινουν οτι σημαντικοτερο εχουν σε αυτην την ζωη,σε μερικους μαλακες,για να ζησουν! :tickedoff:
Εφοσον ειναι κατι κυριλε και μια απλη δουλεια,εαν πει κανενας την κορη/αδερφη/γυναικα σας πουτανα,μην στραβωσετε.Ειναι κατι απολυτος φυσιολογικο,σωστα;Σαν να την ελεγε δικηγορο ας πουμε! :rolleyes:
Η λεξη αυτη ειναι βρισια παγκοσμιος,γιατι ισως ειναι η πιο ντροπιαστηκη δουλεια πανω σε αυτον τον πλανητη,γιατι νομιζετε οτι ειναι ντροπιαστικη;Επειδη ειναι μια απλη φυσιολογικη δουλεια; ;)
Αν εισαι αυτη που νομιζω.
Ασε τις προτεσταντικες ηθικες στην μπαντα ή για τα Αμερικανακια
Εδω δεν ειμαστε σε  εκκλησια στη Μινεσοτα.
Οι περισσοτεροι εδω σεβομαστε τις πουτανες γιατι οι σχεσεις μάυτες ειναι ξεκαθαρες.
Οταν δεν τιμουν τα λεφτα που ζητανε απο μας εχουμε προβλημα και μονο τοτε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι περισσοτεροι εδω σεβομαστε τις πουτανες γιατι οι σχεσεις μάυτες ειναι ξεκαθαρες.

αυτη ειναι :)

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι σιγουρα.Δεν ειναι βρισια εδω,μονο στην Αμερικη ειναι.
Οσο για τα ρατσιστικα σου σχολια δεν εχω να πω κατι.Λεγε οτι θες.Απαξειω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

εγω παντως 2 φορες που ρωτησα περιπου το ιδιο
δλδ γιατι δεν κανεις μια αλλη δουλεια και κανεις αυτη
και οι 2 απαντησεις ηταν του πνευματος μα καλα χαζη ειμαι να δουλευω για 600 ευρο το μηνα

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω παντως 2 φορες που ρωτησα περιπου το ιδιο
δλδ γιατι δεν κανεις μια αλλη δουλεια και κανεις αυτη
και οι 2 απαντησεις ηταν του πνευματος μα καλα χαζη ειμαι να δουλευω για 600 ευρο το μηνα
και καπου εδω ερχεται και η απαντηση τελικα

Υπαρχουν πουτανες που γαμιωνται με εμασ για περισσοτερα απο 600 ευρω πολλα περισσοτερα και......"πουτανες" που γαμιωνται για 600 Ευρω . Το εβαλα σε εισαγωγικα οχι προσβλητικα αλλα να δωσω εμφαση.

Στο τελος ολοι χανουμε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ναι σιγουρα.Δεν ειναι βρισια εδω,μονο στην Αμερικη ειναι.
Οσο για τα ρατσιστικα σου σχολια δεν εχω να πω κατι.Λεγε οτι θες.Απαξειω.
Που τα ειδες τα ρατσιστικα σχολια?
Και φυσικα ειναι βρισια και εδω, οπως το "πουστης", το "μαλακας", το "μουνι", το "αρχειδι".So what?
Παντος και για ενα πολυ εξυπνο ανθρωπο "εΙναι μεγαλη πουτανα " λεμε εδω.
Το θεμα ειναι ποια βερζιον διαλεγεις.
Εκει πηγαιναν τα σχολια περι Προτεσταντικης ηθικης.
Τωρα τι ακριβως ειναι προτεσταντικη ηθικη, το συζηταμε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Που τα ειδες τα ρατσιστικα σχολια?
Και φυσικα ειναι βρισια και εδω, οπως το "πουστης", το "μαλακας", το "μουνι", το "αρχειδι".So what?
Παντος και για ενα πολυ εξυπνο ανθρωπο "εΙναι μεγαλη πουτανα " λεμε εδω.
Το θεμα ειναι ποια βερζιον διαλεγεις.
Εκει πηγαιναν τα σχολια περι Προτεσταντικης ηθικης.
Τωρα τι ακριβως ειναι προτεσταντικη ηθικη, το συζηταμε
εγο ιμε προστατατισ και ιθικοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom