κai gw etsi νοιώθω καμιά φορα.Αλλά άμα την έμαθαν τη δουλειά τελείωσε.Ειναι κάτι απλο για αυτές πλέον.Απαξ και μαθουν δε θα ξεμάθουν.Τα λεφτά καλά, και το ονομα τους έχει βγει για να κάνουν κάτι άλλο...Η πουτάνα δεν αλλάζει.ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ηθελα να μαθω αν και εσεισ νιωθετε αυτο το πραγμα καμια φορα. Ειναι κριμα τα κοριτσακια αυτα να κανουν αυτη τη δουλεια λογω οικονομικης δυσχερειας. Μετα που φευγω νιωθω τυψεις ο μαλακας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νιώθετε τύψεις όταν γαμάτε πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Ρε Γιωργο παλι δεν περπαταη η γατα σου ....... ταισε την τελικαΤι τυψεις να εχω οταν παω να φυστικοσω φυστικονω και τερμα
θα ψωφηση το ζωντανο.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μεχρι να στειλω μυνημα περπαταει μολις στειλω μυνημα σταματαειΡε Γιωργο παλι δεν περπαταη η γατα σου ....... ταισε την τελικα
θα ψωφηση το ζωντανο.
κai gw etsi νοιώθω καμιά φορα.Αλλά άμα την έμαθαν τη δουλειά τελείωσε.Ειναι κάτι απλο για αυτές πλέον.Απαξ και μαθουν δε θα ξεμάθουν.Τα λεφτά καλά, και το ονομα τους έχει βγει για να κάνουν κάτι άλλο...Η πουτάνα δεν αλλάζει.
Πιστεύετε ότι το κάνουν λόγω οικονομικής δυσχέρειας???
Ή μήπως το κάνουν γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζουν τη βδομάδα όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος σε ένα μήνα ???
Οπότε καλύτερα να νιώθεις τύψεις για τον απλό εργαζόμενο.... που έχει και οικογένεια και διάφορες υποχρεώσεις.
Άλλωστε όπως είπε και ο billy κάπου...Όλα είναι θέμα επιλογών. Επιλογή τους είναι.
Epiloγή δίχως γυρισμό, δικοπο μαχαίρι...Πιστεύετε ότι το κάνουν λόγω οικονομικής δυσχέρειας???
Ή μήπως το κάνουν γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζουν τη βδομάδα όσα βγάζει ένας απλός εργαζόμενος σε ένα μήνα ???
Οπότε καλύτερα να νιώθεις τύψεις για τον απλό εργαζόμενο.... που έχει και οικογένεια και διάφορες υποχρεώσεις.
Άλλωστε όπως είπε και ο billy κάπου...Όλα είναι θέμα επιλογών. Επιλογή τους είναι.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τη βδομάδα όσα ένας εργαζόμενος σε ένα μήνα? Μάλλον το μήνα όσα ένας άλλος σε όλη του τη ζωή!
Έρχεται μια αγράμματη αμόρφωτη βλαχορωσίδα ή βλαχοβαλκάνια που δε ξέρει να γράψει το όνομά της και σε ένα μήνα χτίζει πολυκατοικία... και εμείς με πτυχία και μεταπτυχιακά κλπ. ούτε σε εφτά ζωές θα δούμε τέτοια χρήματα! Και τη δουλειά που κάνουν εδώ έκαναν και στην πατρίδα τους κατά κανόνα! Aπλά εκεί το έκαναν για το ξεροκόματο ενώ εδώ το χρήμα πέφτει βροχή!
Trafficking και τρίχες κατσαρές μετά...
kai που ξέρεις ότι δε τους τα παίρνουν οι νταβάδες?άλλωστε σε πρόσφατη εκπομπή στη tv τέτοια περίπτωση ήταντη βδομάδα όσα ένας εργαζόμενος σε ένα μήνα? Μάλλον το μήνα όσα ένας άλλος σε όλη του τη ζωή!
Έρχεται μια αγράμματη αμόρφωτη βλαχορωσίδα ή βλαχοβαλκάνια που δε ξέρει να γράψει το όνομά της και σε ένα μήνα χτίζει πολυκατοικία... και εμείς με πτυχία και μεταπτυχιακά κλπ. ούτε σε εφτά ζωές θα δούμε τέτοια χρήματα! Και τη δουλειά που κάνουν εδώ έκαναν και στην πατρίδα τους κατά κανόνα! Aπλά εκεί το έκαναν για το ξεροκόματο ενώ εδώ το χρήμα πέφτει βροχή!
Trafficking και τρίχες κατσαρές μετά...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εσύ που ξέρεις ή γιατί θεωρείς δεδομένο ότι τους τα παίρνουν? φιλαράκο εγώ δε σου λέω ότι βλέπω σε εκπομπές αλλά ότι βλέπω με τα μάτια μου και ακούω με τα αυτιά μου...kai που ξέρεις ότι δε τους τα παίρνουν οι νταβάδες?άλλωστε σε πρόσφατη εκπομπή στη tv τέτοια περίπτωση ήταν
kai που ξέρεις ότι δε τους τα παίρνουν οι νταβάδες?άλλωστε σε πρόσφατη εκπομπή στη tv τέτοια περίπτωση ήταν
Ε,αφου το δειξε κι η tv ...
kai τι έχεις δει δλδ?ότι ζουν και βασιλεύουν?Εγώ ξέρω ότι ζουν για να ξεπληρώνουν τα αφεντικά που τις φέραν ελλάδαεσύ που ξέρεις ή γιατί θεωρείς δεδομένο ότι τους τα παίρνουν? φιλαράκο εγώ δε σου λέω ότι βλέπω σε εκπομπές αλλά ότι βλέπω με τα μάτια μου και ακούω με τα αυτιά μου...
Αν εισαι αυτη που νομιζω.Και εγω το αναρωτιομουν αυτο για τους αντρες.
Πειρα τις απαντησεις μου.
Δλδ δεν νομιζετε οτι κατα καπιο τροπο αυτες οι κοπελες εξαναγκαζωντε να κανουν αυτο που κανουν;Οχι αμεσα,αλλα εμεσα!
Δινουν οτι σημαντικοτερο εχουν σε αυτην την ζωη,σε μερικους μαλακες,για να ζησουν!
Εφοσον ειναι κατι κυριλε και μια απλη δουλεια,εαν πει κανενας την κορη/αδερφη/γυναικα σας πουτανα,μην στραβωσετε.Ειναι κατι απολυτος φυσιολογικο,σωστα;Σαν να την ελεγε δικηγορο ας πουμε!
Η λεξη αυτη ειναι βρισια παγκοσμιος,γιατι ισως ειναι η πιο ντροπιαστηκη δουλεια πανω σε αυτον τον πλανητη,γιατι νομιζετε οτι ειναι ντροπιαστικη;Επειδη ειναι μια απλη φυσιολογικη δουλεια; ;)
Ασε τις προτεσταντικες ηθικες στην μπαντα ή για τα Αμερικανακια
Εδω δεν ειμαστε σε εκκλησια στη Μινεσοτα.
Οι περισσοτεροι εδω σεβομαστε τις πουτανες γιατι οι σχεσεις μάυτες ειναι ξεκαθαρες.
Οταν δεν τιμουν τα λεφτα που ζητανε απο μας εχουμε προβλημα και μονο τοτε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αν εισαι αυτη που νομιζω.
Οι περισσοτεροι εδω σεβομαστε τις πουτανες γιατι οι σχεσεις μάυτες ειναι ξεκαθαρες.
αυτη ειναι
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ναι σιγουρα.Δεν ειναι βρισια εδω,μονο στην Αμερικη ειναι.Αν εισαι αυτη που νομιζω.
Οσο για τα ρατσιστικα σου σχολια δεν εχω να πω κατι.Λεγε οτι θες.Απαξειω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Πιστεύετε ότι το κάνουν λόγω οικονομικής δυσχέρειας???
εγω παντως 2 φορες που ρωτησα περιπου το ιδιο
δλδ γιατι δεν κανεις μια αλλη δουλεια και κανεις αυτη
και οι 2 απαντησεις ηταν του πνευματος μα καλα χαζη ειμαι να δουλευω για 600 ευρο το μηνα
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
και καπου εδω ερχεται και η απαντηση τελικαεγω παντως 2 φορες που ρωτησα περιπου το ιδιο
δλδ γιατι δεν κανεις μια αλλη δουλεια και κανεις αυτη
και οι 2 απαντησεις ηταν του πνευματος μα καλα χαζη ειμαι να δουλευω για 600 ευρο το μηνα
Υπαρχουν πουτανες που γαμιωνται με εμασ για περισσοτερα απο 600 ευρω πολλα περισσοτερα και......"πουτανες" που γαμιωνται για 600 Ευρω . Το εβαλα σε εισαγωγικα οχι προσβλητικα αλλα να δωσω εμφαση.
Στο τελος ολοι χανουμε.
Που τα ειδες τα ρατσιστικα σχολια?Ναι ναι σιγουρα.Δεν ειναι βρισια εδω,μονο στην Αμερικη ειναι.
Οσο για τα ρατσιστικα σου σχολια δεν εχω να πω κατι.Λεγε οτι θες.Απαξειω.
Και φυσικα ειναι βρισια και εδω, οπως το "πουστης", το "μαλακας", το "μουνι", το "αρχειδι".So what?
Παντος και για ενα πολυ εξυπνο ανθρωπο "εΙναι μεγαλη πουτανα " λεμε εδω.
Το θεμα ειναι ποια βερζιον διαλεγεις.
Εκει πηγαιναν τα σχολια περι Προτεσταντικης ηθικης.
Τωρα τι ακριβως ειναι προτεσταντικη ηθικη, το συζηταμε
εγο ιμε προστατατισ και ιθικοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!Που τα ειδες τα ρατσιστικα σχολια?
Και φυσικα ειναι βρισια και εδω, οπως το "πουστης", το "μαλακας", το "μουνι", το "αρχειδι".So what?
Παντος και για ενα πολυ εξυπνο ανθρωπο "εΙναι μεγαλη πουτανα " λεμε εδω.
Το θεμα ειναι ποια βερζιον διαλεγεις.
Εκει πηγαιναν τα σχολια περι Προτεσταντικης ηθικης.
Τωρα τι ακριβως ειναι προτεσταντικη ηθικη, το συζηταμε
και καντινιαρις κοτομπιφτεκας αλανιαρις και κιμπαρις (μη ξεχνιεσαι)
εγο ιμε προστατατισ και ιθικοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις
- 226