You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νιώθετε τύψεις όταν γαμάτε πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Το τράφικινγκ υπάρχει,αλλά σπάνια βρίσκεις κοπέλες που είναι θύματα τράφικινγκ,σε μπουρδέλα.Σε κωλόμπαρα της επαρχίας είναι συχνό φαινόμενο,και ευθύνεται και η τοπική κοινωνία γι'αυτό.Όσον αφορά το λειτούργημα του δασκάλου και του γιατρού,μια εποχή ίσχυε.Πλέον οι νέοι πάνε για δάσκαλοι επειδή θα βρουν εύκολα δουλειά,και για γιατροί επειδή έχει-έτσι πιστεύουν-καλές αποδοχές.Άρα και αυτά τα επαγγέλματα γίνονται για το χρήμα.Λειτούργημα επιτελεί ο εθελοντής που ανεβαίνει στον Όλυμπο να βρει ορειβάτες που χάθηκαν,χωρίς να του δίνουν ούτε ένα κρουασάν,και τις περισσότερες φορές πληρώνοντας ο ίδιος τον εξοπλισμό...Επίσης,τράφικινγκ δεν ήταν όταν οι Έλληνες έφευγαν με τα τραίνα για τις βιομηχανίες της κεντρικής ευρώπης και με πλοία για ΗΠΑ,Καναδά,Αυστραλία,επειδή στην Ελλάδα δεν είχαν δουλειές;Ή μήπως οι νέοι που εργάζονται υπό καθεστώς απειλών,εμμέσων ή αμέσων,απολύσεως δεν είναι σε χειρότερη μοίρα από τις κοπέλες που ήρθαν από την Ανατολική Ευρώπη;Εκτός αν εννοείς εσύ ως τράφικινγκ και τις κοπέλες των C.T,στις σελίδες των οποίων μέχρι και φόρμα υποβολής βιογραφικού έχουν!
εχεις δικιο και αδικο μαζι......
κοινως συμφωνω και διαφωνω....
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
εχεις δικιο και αδικο μαζι......
κοινως συμφωνω και διαφωνω....
Ανακάλυψες τον τροχό τώρα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ανακάλυψες τον τροχό τώρα
ναι....περσι η φωτια φετος ο τροχος.....απαπα....εξελισσομαι λεμε....
μεγαλο θεμα η πορνεια παντως......εγω εξακολουθω να πιστευω οτι τις οποιες τυψεις πρεπει να τις εχουν αυτοι που απατανε τις συντροφους τους και οχι αυτοι που βρισκονται με κοπελες οι οποιες εχουν χαρτια και περνανε υγιονομικες εξετασεις.......και απο τα λιγα που ξερω....δεν υπαρχει τανα σε μπουρδελο (ακομα και cg) Που να θελει να σταματησει απο ενα σημειο και μετα......οσο βγαινει το χρημα γλυκενονται ;)
οτι υπαρχουν παντως κοπελες που το κανουν με τη βια και το ζορι υπαρχουν και ειναι πολλες..........ας μην το παραβλεπουμε........
υ.γ. αυτο για τα παπουτσια και τα παιδια δουλους ειναι ατοπο.......θα ηταν το ιδιο εαν πηγαινες να αγορασεις τα παπουτσια απ το ιδιο το παιδι που δουλευει για να παραχθει......ο βαθμος αμεσοτητας και η διαδικασια απο την παραγωγη μεχρι την καταναλωση απεχει πολυ εξ ου και κανεις δε σκεφτεται το παιδι που εφτιαξε το παπουτσι οταν το αγοραζει....
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
υ.γ. αυτο για τα παπουτσια και τα παιδια δουλους ειναι ατοπο.......θα ηταν το ιδιο εαν πηγαινες να αγορασεις τα παπουτσια απ το ιδιο το παιδι που δουλευει για να παραχθει......ο βαθμος αμεσοτητας και η διαδικασια απο την παραγωγη μεχρι την καταναλωση απεχει πολυ εξ ου και κανεις δε σκεφτεται το παιδι που εφτιαξε το παπουτσι οταν το αγοραζει....
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι κρύβεται πίσω από ένα ζευγάρι παπούτσια.Πώς και πού φτιάχνονται.Οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν καν τις ετικέτες προελεύσεως...
Μου είχαν στείλει ένα powerpoint με τις εγκαταστάσεις όπου κατασκευάζονταν Αγγλικά φημισμένα γυναικεία υποδήματα,στην Ινδία.Αν το βρω θα το ανεβάσω να δεις πώς εργάζονταν σε τι συνθήκες,και πώς είναι η βιτρίνα της εταιρείας στο Λονδίνο,να φρικάρεις...
Ότι έχει σχέση με γυναικεία υποδήματα απευθύνσου στον BABY!!!Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι κρύβεται πίσω από ένα ζευγάρι παπούτσια.Πώς και πού φτιάχνονται.Οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν καν τις ετικέτες προελεύσεως...
Μου είχαν στείλει ένα powerpoint με τις εγκαταστάσεις όπου κατασκευάζονταν Αγγλικά φημισμένα γυναικεία υποδήματα,στην Ινδία.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι κρύβεται πίσω από ένα ζευγάρι παπούτσια.Πώς και πού φτιάχνονται.Οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν καν τις ετικέτες προελεύσεως...
Μου είχαν στείλει ένα powerpoint με τις εγκαταστάσεις όπου κατασκευάζονταν Αγγλικά φημισμένα γυναικεία υποδήματα,στην Ινδία.Αν το βρω θα το ανεβάσω να δεις πώς εργάζονταν σε τι συνθήκες,και πώς είναι η βιτρίνα της εταιρείας στο Λονδίνο,να φρικάρεις...
αυτο λεω.......αν πηγαιναμε οι ιδιοι να το παρουμε απο το εργοστασιο (οπως διδεται το παραδειγμα πχ σε σχεση με τις πορνες) τοτε πιθανον να μην το περναμε τελικα βλεποντας τον τροπο κατασκευης του.......απλα η παραγωγικη αλυσιδα μεχρι να ερθει στα χερια μας ειναι πολυ μεγαλη και παραβλεπουμε καποια γεγονοτα οταν παμε να ψωνισουμε ειδη πολυτελειας (γιατι οταν το παπουτσι εχει 200 ευρω πολυτελειας το λες)
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Προσωπικα δεν νιωθω τυψεις...και δεν νιωθω γιατι οπως προανεφερε και καποιος τους φερομαι αψογα!
Ειναι παρα πολυ μεγαλη κουβεντα το αν αυτες γουσταρουν ή οχι...αλλα αν καποιος ζησει και δει απο μεσα το εργο τοτε θα καταλαβει οτι τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα αυτα τα κοριτσια.Θα μου πεις γεννηθηκαν ετσι?Εννοειται πως οχι...κανεις δεν γεννιεται με ταμπελες!Θες οι καταστασεις,θες οι "φιλοδοξιες",θες το χρημα...οι περισσοτερες γινονται αρπακτικα στη πορεια!Αλλα αν δεν το'χεις μεσα σου κατι...δεν θα μπορεσεις να το κανεις για πολυ!
Ειναι πολλες οι φορες που σε καποιες παρουσιαζονται ευκαιριες να γυρισουν τον διακοπτη και να επιστρεψουν στην φυσιολογικη ζωη αλλα οι 9 στις 10 δεν το κανουν.Ή και αν το κανουν ειναι για λιγο!Ετσι εχουν μαθει και απο ενα σημειο και μετα να ειστε σιγουροι οτι το γουσταρουν αυτο που κανουν.Δεν αλλαζει ο ανθρωπος παιδια!Το μονο ασχημο και στεναχωρο για μενα στην ολη υποθεση ειναι οτι δυστυχως απο πολυ μικρες "καιγονται"!Φτανουν 30 χρονων και το μυαλο τους ειναι καμμενο!Ασε τα προβληματα που εχουν οι περισσοτερες στην υγεια τους γενικα απο τη ζωη που κανουν!
Any way οπως και να'χει,οχι...πλεον δεν νιωθω τυψεις.Καποτε το σκεφτομουν κι εγω αυτο γιατι στο "ποιημα" ειναι ολες πρωτες...και τις λυπομουν.Αλλα οχι...πλεον δεν λυπαμαι καμια!Επιλογες ειναι αυτες!
Ειναι παρα πολυ μεγαλη κουβεντα το αν αυτες γουσταρουν ή οχι...αλλα αν καποιος ζησει και δει απο μεσα το εργο τοτε θα καταλαβει οτι τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα αυτα τα κοριτσια.Θα μου πεις γεννηθηκαν ετσι?Εννοειται πως οχι...κανεις δεν γεννιεται με ταμπελες!Θες οι καταστασεις,θες οι "φιλοδοξιες",θες το χρημα...οι περισσοτερες γινονται αρπακτικα στη πορεια!Αλλα αν δεν το'χεις μεσα σου κατι...δεν θα μπορεσεις να το κανεις για πολυ!
Ειναι πολλες οι φορες που σε καποιες παρουσιαζονται ευκαιριες να γυρισουν τον διακοπτη και να επιστρεψουν στην φυσιολογικη ζωη αλλα οι 9 στις 10 δεν το κανουν.Ή και αν το κανουν ειναι για λιγο!Ετσι εχουν μαθει και απο ενα σημειο και μετα να ειστε σιγουροι οτι το γουσταρουν αυτο που κανουν.Δεν αλλαζει ο ανθρωπος παιδια!Το μονο ασχημο και στεναχωρο για μενα στην ολη υποθεση ειναι οτι δυστυχως απο πολυ μικρες "καιγονται"!Φτανουν 30 χρονων και το μυαλο τους ειναι καμμενο!Ασε τα προβληματα που εχουν οι περισσοτερες στην υγεια τους γενικα απο τη ζωη που κανουν!
Any way οπως και να'χει,οχι...πλεον δεν νιωθω τυψεις.Καποτε το σκεφτομουν κι εγω αυτο γιατι στο "ποιημα" ειναι ολες πρωτες...και τις λυπομουν.Αλλα οχι...πλεον δεν λυπαμαι καμια!Επιλογες ειναι αυτες!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.789
- Πόντοι
- 42.697
έχω τύψεις μόνο οταν η πουτάνα μου βγεί φόλα και κλάιω τα λεφτά μου, μόνο τότε.
Μόνο για τα φράγκα μου δηλαδή γιατι δεν μου περισσεουν κιολας...
Δηλαδή μόνο όταν δεν περνάω καλά.
Και αυτό όμως είναι μέρος του παιχνιδιού...
Μόνο για τα φράγκα μου δηλαδή γιατι δεν μου περισσεουν κιολας...
Δηλαδή μόνο όταν δεν περνάω καλά.
Και αυτό όμως είναι μέρος του παιχνιδιού...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μονο οταν παω με κοριτσια (trans) .............
Τοτε κατι ....... καπως αισθανομαι.................. :S :S :S :S
ειναι μακρυ και σκληρο? (σορυ πλακιτσα κανω αλλα δε μπορουσα να μην το γραψω...χαχαχαχαχα
μην παρεξηγηθεις!!!)
grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αισθάνομαι τύψεις που δεν μπορω να γαμησω όλες τις πουτάνες του κόσμου δηλωμένες και αδήλωτες.....
και όταν βγει μάπα το καρπούζι...και κλαίω τα λεφτά μου
και όταν βγει μάπα το καρπούζι...και κλαίω τα λεφτά μου
ειναι μακρυ και σκληρο? (σορυ πλακιτσα κανω αλλα δε μπορουσα να μην το γραψω...χαχαχαχαχα μην παρεξηγηθεις!!!)
Πάντως να ξέρεις, το φιλαράκι, πάει μόνο με εγχειρισμένες.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πάντως να ξέρεις, το φιλαράκι, πάει μόνο με εγχειρισμένες.
βασικα μαγκια του με ο,τι κι αν παει.....δεν εχω τετοια θεματα........ε απλα οπως ειπε οτι "αιθανεται καπως" μου ρθε να απαντησω αυτο.......και με τραβελια με πλουσια προσοντα να πηγαινει και παλι μαγκια του ;)
δεν υπαρχουν ταμπελες κατα την αποψη μου οσον αφορα τη σεξουαλικη μας ζωη......ουτε γκει θα τον ελεγα ποτε.....το θεμα ειναι να μπορουμε να σαρκαζουμε τον εαυτο μας και τους γυρω μας
Επισκέπτης
RESPECTO SENIOR .Ειναι παρα πολυ μεγαλη κουβεντα το αν αυτες γουσταρουν ή οχι...αλλα αν καποιος ζησει και δει απο μεσα το εργο τοτε θα καταλαβει οτι τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα αυτα τα κοριτσια.Θα μου πεις γεννηθηκαν ετσι?Εννοειται πως οχι...κανεις δεν γεννιεται με ταμπελες!Θες οι καταστασεις,θες οι "φιλοδοξιες",θες το χρημα...οι περισσοτερες γινονται αρπακτικα στη πορεια!Αλλα αν δεν το'χεις μεσα σου κατι...δεν θα μπορεσεις να το κανεις για πολυ!
Δεν ξέρω αν έχουν τύψεις αν απατούν αλλά δεν έχουν καμία απολύτως τύψη ο βόθρος με τον αμτζίκ να γαμάνε τα θρέντ των αλλονών με ''ευφυείς'' διαλόγους. Πάντως το καλό είναι ότι δε κάνουν διακρίσεις. Τα γαμάνε όλα!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.032
- Πόντοι
- 22.785
Καλο απογευμα φιλε μου να εισαι καλα..........Δεν ξέρω αν έχουν τύψεις αν απατούν αλλά δεν έχουν καμία απολύτως τύψη ο βόθρος με τον αμτζίκ να γαμάνε τα θρέντ των αλλονών με ''ευφυείς'' διαλόγους. Πάντως το καλό είναι ότι δε κάνουν διακρίσεις. Τα γαμάνε όλα!
Αυτο δεν ειναι μομφη..........φιλικα ολα ε;;;;;;;;;;;;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις