Επισκέπτης
Απο τη στιγμη που ειμαι κυριος με τις πουτανες ποτε δεν εχω νιωσει τυψεις ,
αντιθετως εχω μετανιωσει πολλες φορες για τα φραγκα που εσκασα..
Νιώθετε τύψεις όταν γαμάτε πουτάνες;
Αν ομως καποιος αναγκαζει την ιεροδουλη να κανει αυτη την δουλια και δεν πανε σ'αυτη τα λεφτα που δινεις??
Και εγω το αναρωτιομουν αυτο για τους αντρες.
Πειρα τις απαντησεις μου.
Δλδ δεν νομιζετε οτι κατα καπιο τροπο αυτες οι κοπελες εξαναγκαζωντε να κανουν αυτο που κανουν;Οχι αμεσα,αλλα εμεσα!
Δινουν οτι σημαντικοτερο εχουν σε αυτην την ζωη,σε μερικους μαλακες,για να ζησουν!
Εφοσον ειναι κατι κυριλε και μια απλη δουλεια,εαν πει κανενας την κορη/αδερφη/γυναικα σας πουτανα,μην στραβωσετε.Ειναι κατι απολυτος φυσιολογικο,σωστα;Σαν να την ελεγε δικηγορο ας πουμε!
Η λεξη αυτη ειναι βρισια παγκοσμιος,γιατι ισως ειναι η πιο ντροπιαστηκη δουλεια πανω σε αυτον τον πλανητη,γιατι νομιζετε οτι ειναι ντροπιαστικη;Επειδη ειναι μια απλη φυσιολογικη δουλεια; ;)
Εαν καπια στιγμη,για καπιο λογο χασετε την περιουσια σας,και ειστε στο σημειο που δεν εχετε να φατε(σας ευχομαι να μην σας συμβει ποτε)και τοτε η κορη σας,για να ζησετε και να ζησει και αυτη,αποφασησει να κανει αυτην την δουλεια,πως θα νιωθατε;Θα λεγατε:"Λεφτα περνει,γιατι να εχω τυψεις;" >
Τι να πω,μου φαινετε λαθος ολο αυτο,αλλα η αληθεια ειναι πως δεν εχω αγορασει ποτε τετιες υπηρεσιες(Και ουτε ξερω εαν μπορω,και φυσικα δεν σκοπευω)για να εχω την εμπιρεια πανω στο θεμα... :'(
Ειπα εγω κατι τετιο;Απλα τωρα μιλαμε συγκεκριμενα για τις ιεροδουλες...Ενώ ο άλλος που δουλεύει στα ορυχεία, στα ναυπηγεία ή στα εργοστάσια ή οικοδομές δεν εξαναγκάζεται ε? το κάνει με όλη του την καρδιά...
Ειπα εγω κατι τετιο;Απλα τωρα μιλαμε συγκεκριμενα για τις ιεροδουλες...
Οι ιερόδουλες προσφέρουν μια συγκεκριμένη υπηρεσία όπως τόσος κόσμος. Γιατί να έχω τύψεις που πάω με την ιερόδουλη και να μην έχω τύψεις όταν παίρων την υπηρεσία του υπαλληλάκου που με αίμα και ιδρώτα βγάζει και αυτός το ψωμί του? Όταν ας πούμε παίρνω παπούτσια "νάικ" ή άλλα ρούχα φίρμες που φτιάχνονται από παιδιά -δούλους?
Ομολογουμένως κουλό thread..
Kανονικά για τους εαυτούς τους θα 'πρεπε να λυπούνται γιατί
σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να συμβούν τα εξής τινά:
1)Είσαι γκαντέμης αρκετά,κολλάς το αφροδίσιο..
2) Σπάει ο διάολος το ποδάρι του κ πετυχαίνεις/σε κάνει τσακωτό άτομο π δεν πρέπει,
σε αυτές τις περιπτώσεις το πιο light είναι απλά να γίνεις ρόμπα.Εδώ περιλαμβάνεται
κ η άποψη της mounitsas η οποία με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.
3) Δεν πετυχαίνει το γαμήσι(αυτό μ φαίνεται κ το πιο πιθανό σενάριο)
κ κλαις τα λεφτά π ΄χασες,ενώ θα μπορούσες καλλιστα να τα χαλάσεις σε κάτι πολύ πιο
εποικοδομητικό.
Οι ιερόδουλες προσφέρουν μια συγκεκριμένη υπηρεσία όπως τόσος κόσμος. Γιατί να έχω τύψεις που πάω με την ιερόδουλη και να μην έχω τύψεις όταν παίρων την υπηρεσία του υπαλληλάκου που με αίμα και ιδρώτα βγάζει και αυτός το ψωμί του? Όταν ας πούμε παίρνω παπούτσια "νάικ" ή άλλα ρούχα φίρμες που φτιάχνονται από παιδιά -δούλους?
Εγώ δεν κάνω τη δουλειά μου αναγκαστικά , αλλά από τα λεφτά που εισπράτω, το 40% , μου το παίρνει ο νταβατζής μου (εφορία).
Αυτό δεν είναι άδικο;
το τραφικινγκ ειναι προφανως δημιουργημα του Σταρ Τσανελ......
εν τω μεταξυ εχω βαρεθει να ακουω οτι οι πορνες κανουν λειτουργημα.....λειτουργημα κανει ενας ανθρωπος ο οποιος επιλεγει να προσφερει κατι σε εναν συνανθρωπο οπως ο δασκαλος ο γιατρος (καλα οχι ολοι βλ. λακης) ο ψυχολογος......η πορνη δεν το κανει επειδη το γουσταρει (με ελαχιστες εξαιρεσεις) αλλα επειδη η πτανα η ζωη τα φερε ετσι.....τουλαχιστον οχι στην αρχη μετα γλυκενεται ;)