You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NinaKinky
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ninaKinky
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 421
- Εμφανίσεις 71K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πώς μπορούμε να σε συναντήσουμε και πρόγραμμαΤι στο περίπου θες να μάθεις
Καλημέρα.... Μνμ σε pm το τηλέφωνο σου μωρό μουΤι στο περίπου θες να μάθεις
ninaKinky
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
50€ η ώρα για ανάλυση μπορούμε να μιλήσουμε από κοντά 6944954030Πώς μπορούμε να σε συναντήσουμε και πρόγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
6944954030 καλημέρα μωράκι μουΚαλημέρα.... Μνμ σε pm το τηλέφωνο σου μωρό μου
Καλημέρα είμαι 21Καλώς μας ήρθες. Ηλικία;
ninaKinky
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Γεια σουΓεια σου νινα απο αγρινιο.
Από όλα αγάπη μπορώ να μεταμφιεστώ σε μαθήτρια και αμέσως μετά σε αφέντρα είμαι για όλα τα γούστα σε όσους αρέσει το τζουσιτιμες υπηρεσιες τι ειδους σεξ σαρεσει κλπ
Πολύ δυνατό το μωρακιΑγάπες μου καλημέρα όλη μέρα να έχετε ενέργεια σήμερα και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό! Είμαι η Νινα Kinky γιατί μαζί μου θέλω να είσαι έξαλλος ! Είμαι λιγο ανωμαλίαρα και απλά μου αρέσει το σεχ το διαφορετικό !! έλα να μου κανείς παρέα μιας και τελειώνω το πανεπιστήμιο και η μοναξιά δεν μου αρέσει ! 6944954030 NinaKinky 21 ετών 90 κιλά 1.77 ύψος γαλανομάτα ελληνίδα από Αγρίνιο 50€ωρα
Έχεις μήνυμα στο viber
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.870
- Πόντοι
- 6.030
Οι σωστές οι συμβουλές, κατευθείαν απ το πατσατζιδικο!!!Αγάπες μου καλημέρα όλη μέρα να έχετε ενέργεια σήμερα και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό!
ενδιαφερον δες βαιμπερΑγάπες μου καλημέρα όλη μέρα να έχετε ενέργεια σήμερα και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό! Είμαι η Νινα Kinky γιατί μαζί μου θέλω να είσαι έξαλλος ! Είμαι λιγο ανωμαλίαρα και απλά μου αρέσει το σεχ το διαφορετικό !! έλα να μου κανείς παρέα μιας και τελειώνω το πανεπιστήμιο και η μοναξιά δεν μου αρέσει ! 6944954030 NinaKinky 21 ετών 90 κιλά 1.77 ύψος γαλανομάτα ελληνίδα από Αγρίνιο 50€ωρα
Πω ρε φίλε. Τι πτώση τιμών είναι αυτή. Ούτε να το διανοηθούμε εμείς εδώ στη θεσσαλονίκη τέτοια φρεσκαδούρα σε τέτοια τιμή.50€ η ώρα για ανάλυση μπορούμε να μιλήσουμε από κοντά 6944954030
6944954030 καλημέρα μωράκι μου
Καλημέρα είμαι 21
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Αγάπες μου καλημέρα όλη μέρα να έχετε ενέργεια σήμερα και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό! Είμαι η Νινα Kinky γιατί μαζί μου θέλω να είσαι έξαλλος ! Είμαι λιγο ανωμαλίαρα και απλά μου αρέσει το σεχ το διαφορετικό !! έλα να μου κανείς παρέα μιας και τελειώνω το πανεπιστήμιο και η μοναξιά δεν μου αρέσει ! 6944954030 NinaKinky 21 ετών 90 κιλά 1.77 ύψος γαλανομάτα ελληνίδα από Αγρίνιο 50€ωρα
Μάλλον για άλλο λόγο θέλει πολύ νερο.......Οι σωστές οι συμβουλές, κατευθείαν απ το πατσατζιδικο!!!
90 κιλα ρε φιλε. 25 κιλά υπέρβαρο!Κάποιο λάκκο έχει η φάβα
Τι αλλο λακκο να εχει; Για ειδικο κοινο ειναι!
Στο 1,77 νορμαλ θα ηταν τα 65 και μοντελο στα 58
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 446
ούτε στο τηλ. απαντάει......μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
Το θέμα είναι ότι η φωτό που έχει ποσταρει με τις αναλογίες που λέει ότι έχει είναι δυσανάλογα... για τρολ την κόβω την φάση....Άσε που η τιμή για 21 χρόνων που είναι μάλλον τρολαρειΤο θέμα είναι ότι δεν απαντάει στο Viber.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.384
- Πόντοι
- 6.166
Κάτσε να ανεβάσει καμία τωρινή φωτό να δεις εκεί τρολαρισμα αν αντιστοιχούν οι αναλογίες κατεβαίνει για μίστερ ΟλυμπίαΤο θέμα είναι ότι η φωτό που έχει ποσταρει με τις αναλογίες που λέει ότι έχει είναι δυσανάλογα... για τρολ την κόβω την φάση....Άσε που η τιμή για 21 χρόνων που είναι μάλλον τρολαρει
DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.339
- Πόντοι
- 5.391
Κρίμα θα γούσταρα ένα πληθωρικό ζουμερό Μπαμπάτσικο πουτανακιΤο θέμα είναι ότι η φωτό που έχει ποσταρει με τις αναλογίες που λέει ότι έχει είναι δυσανάλογα... για τρολ την κόβω την φάση....Άσε που η τιμή για 21 χρόνων που είναι μάλλον τρολαρει
Μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λες ... εμένα πάντως για τρολ μου κάθεται η φάσηΚάτσε να ανεβάσει καμία τωρινή φωτό να δεις εκεί τρολαρισμα αν αντιστοιχούν οι αναλογίες κατεβαίνει για μίστερ Ολυμπία
ninaKinky
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Πολλά λέγονται εδώ μέσα εγώ όμως θα κοιτάω την δουλειά μου οποίος θέλει να με γνωρίσει ας με καλέσει οι άλλοι κάντε τις κότεςΚρίμα θα γούσταρα ένα πληθωρικό ζουμερό Μπαμπάτσικο πουτανακι
Αγάπη αν δεν το σηκώσω πάει να πει ότι είμαι στη σχολή αλλά μόλις το δω θα σε κάνω αναπάντητη πίσω μην ενοχλώ και ολαςΜπορεί και να είναι έτσι όπως τα λες ... εμένα πάντως για τρολ μου κάθεται η φάση
ninaKinky
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Βάζω αυτή τη τιμή γιατί καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να έχουν όλοι την οικονομική άνεση , δεν θα με πειράξει καθόλου αν φέρεις και τον φιλο σου η την φίλη σου μαζί σου , απλά είχα ιδιαίτερα από τώρα είμαι διαθέσιμη μέχρι βράδυ αργάΤο θέμα είναι ότι η φωτό που έχει ποσταρει με τις αναλογίες που λέει ότι έχει είναι δυσανάλογα... για τρολ την κόβω την φάση....Άσε που η τιμή για 21 χρόνων που είναι μάλλον τρολαρει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 4K