Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Από τότε πάντα κατακαβλωμενος
καλησπέρα στους παλιούς συναγωνιστές
Πείτε ρε αλάνια κ καμία ιστορία από τα παλια
Τρώνε παντόφλα τώρα και βλέπουν βίντεο αποΖουζουνια και Mazoo and the Zoo....Εγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?
Σωραιος!!!!9/2008
Εγώ πιάνομε για παλιός στο σάι? ........είχα και βίντεο κλαμπ τότε.....πολύυυ τσόντα !!!
Νομίζω ήταν στα Κάτω Πατήσια και όχι στον Άγιο Παντελεήμωνα, αλλά λεπτομέρειες.Εγώ θυμάμαι ένα βράδυ τον πουλί να περιμένει Σαββίδη στον Αγιο Παντελεήμωνα,αλλά δεν πήγε ο Σαββίδης.Θεος σχωρεστους και τους δύο
ο παντελεήμων όμως έχει μια...καλτίλαΝομίζω ήταν στα Κάτω Πατήσια και όχι στον Άγιο Παντελεήμωνα, αλλά λεπτομέρειες.
Θρυλικές μαζώξεις ειχαν λάβει χώρα τότε φίλε.Μαζευόμαστε καθε Παρασκευή θυμαμαι,από Ν. Σμύρνη,Βυρωνα,Θρακομακεδόνες (μετα την κοπάναγα και πηγαινα καζίνο ),Μικρολίμανο,Καλλιθέα κλπ.Στην παρεα μας ο Τραμουντάνα,ο Σκοτεινός,ο Altec 21,ο Cheyenne,o Alpha,ο Talos 13, η ...Νταρια (!!), Solitonios ο mod και ενας Ισραηλινός Ταξίαρχος μυστικός πρακτορας που μας είχε πλευρίσει για πληροφορίες!!!!Και ποσοι άλλο που δε μου ερχονται τωρα στο μυαλό,καθε φορα ειμαστε 10-15 άτομα.
ΕΡΕ κάποτε κάτι τσιμπουσια που κάναμε...
Έχει πεθάνει από επίθεση σμέρνας.Τελικά ο Απόλυτος τι απέγινε; Έχει άλλο νικ ή απλά μπαίνει;
η απο μηχανακι τυπεΈχει πεθάνει από επίθεση σμέρνας.
Για σμέρνα ξέρω.η απο μηχανακι τυπε
θα ειχε ακουστει στις ειδησεις σαν παραδοξο, ενω με μηχανακια σωριαζονται 3-4 καθε μεραΓια σμέρνα ξέρω.
Ναύαρχε προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα του ισραηλινού του πράκτορα με τίποτα δεν μου βγαίνει θυμάσαι που ήθελε να ανοίξει στην Ντάρια στούντιο δικό της και να την παντρευτεί να την πάρει μαζί του στη μοσάντ εμ το άλλο που είχε κάνει την Πάολα τραγουδίστρια στην Καισαριανή τι θρυλικά βραδιά περάσαμε και ο πρωταγωνιστής σε όλα αυτά το κουμούνι Ε ρε ωραία χρόνια..Θρυλικές μαζώξεις ειχαν λάβει χώρα τότε φίλε.Μαζευόμαστε καθε Παρασκευή θυμαμαι,από Ν. Σμύρνη,Βυρωνα,Θρακομακεδόνες (μετα την κοπάναγα και πηγαινα καζίνο ),Μικρολίμανο,Καλλιθέα κλπ.Στην παρεα μας ο Τραμουντάνα,ο Σκοτεινός,ο Altec 21,ο Cheyenne,o Alpha,ο Talos 13, η ...Νταρια (!!), Solitonios ο mod και ενας Ισραηλινός Ταξίαρχος μυστικός πρακτορας που μας είχε πλευρίσει για πληροφορίες!!!!Και ποσοι άλλο που δε μου ερχονται τωρα στο μυαλό,καθε φορα ειμαστε 10-15 άτομα.
Βιβλιο γραφω με αυτα που εχουμε ζησει...
Τι να θυμηθούμε;; εδώ δεν θυμόμαστε τι φάγαμε χθες... Χαρά στο κουράγιο σου να σπάς κεφάλι
Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα του ισραηλινού πράκτορα αν το θυμηθεί κάποιος ας το ποστάρει
Jason!!!!
Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα του ισραηλινού πράκτορα αν το θυμηθεί κάποιος ας το ποστάρει
Ακομα εχω μια κορνιζα δωρο που μας ειχε κανει σε καποιο απο τα τελευταια σουαρε πριν φυγει απο την χωρα...Jason!!!!