ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Ψαξτην καλά,μπας κι εχει κανενα κοριο!!!!!Ακομα εχω μια κορνιζα δωρο που μας ειχε κανει σε καποιο απο τα τελευταια σουαρε πριν φυγει απο την χωρα...
Ψαξτην καλά,μπας κι εχει κανενα κοριο!!!!!Ακομα εχω μια κορνιζα δωρο που μας ειχε κανει σε καποιο απο τα τελευταια σουαρε πριν φυγει απο την χωρα...
Καντο εικόνα....Εχεις μια βυζαρού στο κρεβατι απο αυτές που κατά καιρούς μας δείχνεις κι εκεί που είσαι επί τω εργω...ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!!Ωρπστμ και την εχω στην κρεββατοκαμαρα
Δεν νομίζω ρε φίλε... Κάπως κάπως αλλιώς τον λέγανε...Jason!!!!
Δεν ξερω,με το που το ανέφερες μου ηρθε κατευθείαν στο μυαλο το "Jason"...Τι να σου πω..Δεν νομίζω ρε φίλε... Κάπως κάπως αλλιώς τον λέγανε...
Πήγα και δίπλα που τον είχα σαν φίλο αλλά δεν μπορώ να τον βρω... Θα ρωτήσω τον Τσεγιέν.
Altec μήπως εσύ θυμάσαι πώς τον λέγανε τον πράκτορα της μοσάντ.Ευτυχως δεν μπλεκω με Παλαιστηνιες βυζαρουδες ουτε απο Αραβια
Μας είχε φέρει και κολώνιες από το Ισραήλ έτσι είχε πει.Δεν ξερω,με το που το ανέφερες μου ηρθε κατευθείαν στο μυαλο το "Jason"...Τι να σου πω..
Γι αυτο χαθηκε???Του την επεσε η Μοσάντ????Μας είχε φέρει και κολώνιες από το Ισραήλ έτσι είχε πει.
Τις οποίες τελικά τις έδωσα στοον talo49.
Μπααα καθολουAltec μήπως εσύ θυμάσαι πώς τον λέγανε τον πράκτορα της μοσάντ.
Το βρήκα..Γι αυτο χαθηκε???Του την επεσε η Μοσάντ????
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!JACOB Αντι JASON που θυμόμουνα...Το βρήκα..
Ιακώβ.
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!JACOB Αντι JASON που θυμόμουνα...
Υπάρχει κι ο Cheyenne ;;;;; Ο μπουζόκλειδος;;; Άραγε να υπάρχει κι ο πορνοτυφώνας το παπάκι;;;Δεν νομίζω ρε φίλε... Κάπως κάπως αλλιώς τον λέγανε...
Πήγα και δίπλα που τον είχα σαν φίλο αλλά δεν μπορώ να τον βρω... Θα ρωτήσω τον Τσεγιέν.
Θυμάσαι πριν καμιά 11 χρόνια περίπου σε ένα τσιμπούσι πίσω από το πρώτο νεκροταφείο που μας είχε πει ότι είχε έρθει με το ελικόπτερο της Μοσάντ... Και ότι σε δύο ώρες πρέπει να φύγει γιατί θα πάει σε αποστολή..ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!JACOB Αντι JASON που θυμόμουνα...
Χαχχχααχχαχαχαχα!!Ο Τραμου ακούει???? @tramountanaΓια το μαγαζί στην Πλατεία Πλυτά λες μάλλον. Τίμιο μαγαζί.
Και μια φορά γηραιοί πελάτες κιδύνεψαν να πάθουν διπλό εγκεφαλικό όταν οι 2 "κυρίες" της παρέας πήγαν (μαζί εννοείται) στα "ιδιαίτερα" με τα see-through
Ο τραμου από την μέρα που έστειλαν τον Ζανκλώ για μπάνιο διαρκείας,δεν πολυμπαίνει μέσαΤον Τραμου τον εχω και φωτο από εκείνη τη βραδιά με την Νταρια αγκαλίτσα!Την κουφαλα,δε μιλάει.....
Γεραματα φίλε!!!Ο τραμου από την μέρα που έστειλαν τον Ζανκλώ για μπάνιο διαρκείας,δεν πολυμπαίνει μέσα