στις εκπτωσεις δεν επαιξε ποτε κανα ξεμαλλιασμα για το τελευταιο ρουχο/παπουτσι;
μεχρι και κωλόχερο θα έπεσε....
στις εκπτωσεις δεν επαιξε ποτε κανα ξεμαλλιασμα για το τελευταιο ρουχο/παπουτσι;
εγω ξερω εναν εντος σαιτ που πληρει τις προυποθεσεις που εβαλες....
οχι ρε νεος,δεξιος και ασχολειται με τον τερας....σκεψου λιγο.....ναι ο μεσήλικας χοντρομαλακάκος που με έχει για κολατσό.
αααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε μαλάκα με τον πλέ τον έχουμε για πασατέμπο...........
αστονα να πάει να σηκώσει σημαιάκι στον Αντωνάκη.
γλείψε γλείψε γι αυτό έχει γίνει τόφαλος.
αααχχαχαχαχαχαχαχαχα
που να ξέρω . .μήπως και σε έχω δεί ποτέ να περιμένεις στην ουρά?
οχι ρε νεος,δεξιος και ασχολειται με τον τερας....σκεψου λιγο.....
οχι ρε νεος,δεξιος και ασχολειται με τον τερας....σκεψου λιγο.....
στα στούντιο παίρνεις χαρτάκι προτεραιότητας μωρή κωλογρια;
αχααααααχχχαχααχχααχα
ή πλακώνεσαι με τους κωλομπαράδες ποιός θα τον φαει πρώτος;
ααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αμα θα κατέβω θες να πλακώσεις στις μάπες;
να κλείσουμε ραντεβού στο Κολλέγιο Αθηνών στο θέτρο Χωρέμη ρε κωλομπαρά;
ααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχα
οποτε γουστάρεις.. θα πλύνω τα χέρια μου με Betadine μετά.. οπως είναι φυσικό με τα σκατά σαν και σένα που θα μπλέξω...
μεταξύ μας τώρα ας βάζω και καμμιά μάσκα όταν μιλάω μαζί σου.. βρωμιάρη.. μέχρι και ηλεκτρονική μπόχα αποπνέεις....
μ έχετε μπλέξει...
εγώ κάθομαι και πλακώνομαι με τον μαγκιόρο τέρας με τις άκρες στη νου δου γιατί είμαι ένας φτωχομπινές που ξενιτεύτηκα γιατί δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα ενταύθα και αντί να με υπερασπιστείτε φτωχό, απροστάτευτο χωρίς στον ήλιο μοίρα μιλάτε με γρίφους και υποννοούμενα
ντροπή σας.
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχχααχα
κλάψε μωρή πούστρα. ούτε για ροχάλα δεν έχω κωλομπαράδες γλείφτες σαν και σένα.
Υ.Γ.
στο Κολλέγιο εάν δεν είσαι απόφοιτος ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ούτε με αίτηση στον Αντωνάκη....
ααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
οποτε γουστάρεις.. θα πλύνω τα χέρια μου με Betadine μετά.. οπως είναι φυσικό με τα σκατά σαν και σένα που θα μπλέξω...
μεταξύ μας τώρα ας βάζω και καμμιά μάσκα όταν μιλάω μαζί σου.. βρωμιάρη.. μέχρι και ηλεκτρονική μπόχα αποπνέεις....
μωρή λουλού κολλεγιόπαιδο είσαι και σύ? ααα από κεί σούμεινε από τις αλλαξοκολιές που κάνατε σαν εσώκλειστες...
ώπα...εκτός θέματος είσαι.ρε μαλάκα αφού εσύ ξέρεις....
δε μπορώ να τους ακούω να μου λένε ότι έσπασε ο Αντωνάκης την οικογενειοκρατία...
ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ. Επειδή δεν έχει το ίδιο όνομα με τον ΓΑΠ και τον Κωστάκη πάει να πει ότι τέρμα τα τζάκια...
χου ρε....
σε λίγο η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα λέγεται ΒΟΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και αυτοί μου λένε
"ο έλληνας βαρέθηκε τα τζάκια και την οικογενειοκρατία"
αααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
τελικά τα κολεγιόπαιδα είναι αγνά παιδιά της νδ, άξιοι αρχηγοί του κόμματος ή εσώκλειστες?
θα ντραπούμε όταν γίνεις κι εσύ περήφανο γηρατειό
αλήθεια από πού κι ως πού προέκυψε ότι ζηλεύεις τα κολεγιόπαιδα? τι σκατά? άλλο φόρουμ διαβα΄ζω εγώ??
λιγο από όλα .. αχταρμας.. αγνά παιδιά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και εσώκλειστες όλες μαζί...
βλέπω τα ξέρεις για το μπεταντίν, το χρησιμοποιεις πολύ ατιμούλικο..... ;)
Ωπα! τι βλέπω και μάσκα!
Ενα ένα μας τα βγάζεις τα φετιχ σου!
λιγο από όλα .. αχταρμας.. αγνά παιδιά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και εσώκλειστες όλες μαζί...