Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πολιτικός μέντοράς του ήταν ο Ευάγγελος Αβέρωφ[/size]

Θυμήθηκες τα σημαιάκια που κούναγες με πάθος για να φαίνεστε πιο πολλοί στις συγκεντρώσεις του Ευάγγελου ρε και συγκινήθηκες;

:2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θυμήθηκες τα σημαιάκια που κούναγες με πάθος για να φαίνεστε πιο πολλοί στις συγκεντρώσεις του Ευάγγελου ρε και συγκινήθηκες;

:2funny:  :2funny:  :2funny:

ρε μαλάκα αφού εσύ ξέρεις....
δε μπορώ να τους ακούω να μου λένε ότι έσπασε ο Αντωνάκης την οικογενειοκρατία...

ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ. Επειδή δεν έχει το ίδιο όνομα με τον ΓΑΠ και τον Κωστάκη πάει να πει ότι τέρμα τα τζάκια...

χου ρε....
σε λίγο η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα λέγεται ΒΟΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και αυτοί μου λένε
"ο έλληνας βαρέθηκε τα τζάκια και την οικογενειοκρατία"

αααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χέστηκα για το αποτέλεσμα, τα μπαρμπάδια και τις γριές που πλακώνονταν με τις μαγκούρες θίξανε και έσπευσες να τους υπερασπιστείς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι κολλάς.....
το ποσοστό της ΝουΔου στους άνω των 55 είναι 60%. Ποιός περίμενες να πάει να ψηφίσει;
ο νορμάλ πιτσιρικάς;
αυτός πάει να γαμήσει. με τους πεθαμένους και τον τέρας θα αχολείται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....

κλάψε μαλακάκο-αρχιδάκο εκεί τελείωσα.
κλάψε και τράβα στη ΔΑΝΑΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ να ισιώσεις.

και πρόσεξε γιατί τα τζάκια έχουν πολλές γνωριμίες και τελειώνουν γλείφτες σε χρόνο ντε τε αντί να κάνουν πλάκα μαζί τους.

Γι αυτό κάνε το σταυρό σου όσο γουστάρω να τον παίζω μαζί σου.
Αμα αποφασίσω να σε γαμήσω τελείωσες.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
...... Στις 26 Μαΐου 1990 παντρεύτηκε στην Πύλο τη Γεωργία Κρητικού με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

.

Κανενα σχολιο για τη γυναικα του δεν ακουσα ακομα...Καλο κομματι μιλφ φαινεται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι κολλάς.....
το ποσοστό της ΝουΔου στους άνω των 55 είναι 60%. Ποιός περίμενες να πάει να ψηφίσει;
ο νορμάλ πιτσιρικάς;
αυτός πάει να γαμήσει. με τους πεθαμένους και τον τέρας θα αχολείται;
εγω ξερω εναν εντος σαιτ που πληρει τις προυποθεσεις που εβαλες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα πλακα, ο Αβραμό τώρα είναι σε καλύτερη θέση εσωκομματικά από την κορούλα. Σωστός.
Αυτος ο γλαστρας πολιτικος πως τα καταφερνει και ειναι παντα στο προσκηνιο? Ειναι μεγαλο ταλεντο οι ελιγμοι του. Κατα τα αλλα...ενας επιπλεων Φελλος και αυτος!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι κολλάς.....

α ρε γελοίοι, να πλακώνονται για τη σειρά και να πρέπει να σεβαστούμε τα περήφανα γηρατειά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και πρόσεξε γιατί τα τζάκια έχουν πολλές γνωριμίες και τελειώνουν γλείφτες σε χρόνο ντε τε αντί να κάνουν πλάκα μαζί τους.

ετσι σε τελειώσανε και σένα γλυφτράκο ?? γιαυτό μου ξενητεύτηκες? γιατί δεν έχεις τα αρχίδια να προκόψεις εδώ ????

Γι αυτό κάνε το σταυρό σου όσο γουστάρω να τον παίζω μαζί σου.
Αμα αποφασίσω να σε γαμήσω τελείωσες.

σαν και σένα θέλω δέκα στην καθησιά μου παληκαράκι... και στην πατρίδα μου λένε "μεγάλη κουράδα φάε μεγάλο λόγο μην λές".. πρόσεξε λοιπόν γιατί από λόγια είσαι πρώτος... από τα άλλα όμως ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.. όπως και όλοι της συνομοταξίας σου...

και επαναλαμβάνω... "οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτος ο γλαστρας πολιτικος πως τα καταφερνει και ειναι παντα στο προσκηνιο? Ειναι μεγαλο ταλεντο οι ελιγμοι του. Κατα τα αλλα...ενας επιπλεων Φελλος και αυτος!
ειναι μεγαλη κουφαλα....ο αβραμο ρε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
α ρε γελοίοι, να πλακώνονται για τη σειρά και να πρέπει να σεβαστούμε τα περήφανα γηρατειά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί ρε μπούμπα εσύ δεν πλακώνεσαι όταν πάει ο άλλος να σου φάει την σειρά ???????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom