apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αληθεια παμμεγιστε?που το εμαθες?τυπε ο αχιλλεας την εφαγε να ξερεις.εμεινε εκτος.
ετσι το μουνι να τον γαμησουνε
αληθεια παμμεγιστε?που το εμαθες?τυπε ο αχιλλεας την εφαγε να ξερεις.εμεινε εκτος.
τυπε το ειδα στην τηλεοραση.(τοπικο καναλι).εχει εξαφανιστη απο παντου ο καριολης,και τα τσιρακια του βαλανε και λουκετο στο γραφειο του.αληθεια παμμεγιστε?που το εμαθες?
ετσι το μουνι να τον γαμησουνε
καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατυπε το ειδα στην τηλεοραση.(τοπικο καναλι).εχει εξαφανιστη απο παντου ο καριολης,και τα τσιρακια του βαλανε και λουκετο στο γραφειο του.
ΝΑΙ.....ισπανικου τυπου χα χα χαΕννοείς δηλ ότι από αύριο θα έχουμε σοσιαλισμό στην Ελλάδα?
το χω αναφερει κι αλλου..οι προωρες εκλογες ηταν αποτελεσμα συμφωνιας καραμανλη-παπανδρεου με τη μεσολαβηση καποιου κοινου τους ''φιλου''...σκεψου τι φερνει ο γεναρης...πληροφορηση απο βουλευτη (πρωην και νεο ξανα) του πασοκ
Αυτή η κρίση είναι το παράθυρο ευκαιρίας για τον καρατζαφε. Αυτό περίμενε τόσα χρονια και θα τα δώσει όλα
Θα υπάρξει συναλλαγή με Μητσοτά
Τα ανταλλάγματα δε θα τα μάθουμε ποτε
θα ηρεμισει και θα γελαει με τους μαλακες που θα μαλωνουν τυπετυπε ο κωστακης αναλαμβανη απο αυριο το πλειστεσιον στο σπιτι και στα αρχιδια του ολα.
sim city τυπετυπε τι παιχνδι λες να παιζει ο κωστακης στο πλειστεσιον?
δεν πιστευω τυπε να παιζει τετοια,ειναι δυσκολα παιχνιδια αυτα,δεν εχει μυαλο για τετοια.sim city τυπε
θα φτιαχνει πολιτισμους
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?
Αβραμόπουλος
Βουλγαράκης
Σαμαράς
Σουφλιάς
Μπακογιάννη
Αλλος Δελφίνος... ???
Μεϊμαράκης
Σιούφας
Σπηλιωτόπουλος
Ψωμιάδης
Θεωρώ ότι το χρονικό διάστημα από τώρα μέχρι κ τον Μάρτιο... θα είναι από τα πλέον ΚΡΙΣΙΜΑ στην ιστορία της νεοτέρας Ελλάδος! Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
αν καταλαβα καλα απο αυτα που γραφεις υποστηριζεις τον σπηλιωτοπουλο τυπε μου?εγω εχω ξενερωσει παρα πολυ με το θεμα της πολιτικης και αυτο που εχω καταλαβει εδω και καιρο ειναι οτι αυτοι ζουνε πλουσιοπαροχα κ εμεις με τα εφτακοσια.Γιαυτο το λογο εγω θα κοιταξω να αυξησω τον μισθο μου με διαφορους τροπους και θα ηθελα να παιρναω καλα γιατι φιλοι μου η ζωη περναει και χανεται....και θα φτασουμε σε ενα σημειο κ θα πουμε τι εχουμε κανει τοσο καιρο?τιποτα....φιλικα παντα!