εγώ θέλω Σαμαρά, να σκάσει ΟΛΟ το μητσοτακέϊκο
Σιχαίνομαι γενικά όλο το μητσοτακέικο σόι....
εγώ θέλω Σαμαρά, να σκάσει ΟΛΟ το μητσοτακέϊκο
Στα αρχιδια μου η νεα εποχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ..... εγω θελω μια νεα εποχη στην απλη καθημερινη ζωη μου ... καλυτερους δρομους,καλυτερα νοσοκομεια,καλυτερη αστυνομια,καλυτερη παιδεια κτλ ...... ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε φιλοι μου ....
Στην όλη ιστορία το μόνο κακό είναι οτι εξαιτίας της φυγής του Καραμανλέα αναιρείται και η δεσμεύση για τον Παπούλια.
η πρωτη συμφωνια κατω απο το τραπεζι απεδωσε καρπους..η δευτερη ερχεται γεναρη και θα...κουφαθουν πολλοι.... ;) ;)Μην ξεχνάτε οτι σήμερα 50-60 βουλευτές της ΝΔ θα γίνουν...πρώην
Την ευθύνη την ανέλαβε ο Καραμανλέας αλλά έχει ψιλοβουήξει ο τόπος οτι Σουφλιάς/Ντόρα τον είχαν συμβουλέψει θετικά για να προσφύγει στις εκλογές.
Και τελικά έφυγε για τα καλά
Έχει να ξαναπέσει μουτζούρα σε ενα μήνα
Στην όλη ιστορία το μόνο κακό είναι οτι εξαιτίας της φυγής του Καραμανλέα αναιρείται και η δεσμεύση για τον Παπούλια.
μα δε θα τον προτεινουν ετσι κι αλλιως....εγώ αν ήμουν παπούλιας, μετά από όλη την σχετική φιλολογία...θα τους εφτυνα στα μούτρα και δεν θα δεχόμουν να με προτείνουν
μαλλον εισαι πολυ μικρος...τετοια ποσοστα εχουν ξαναπαιξει...και τα χουν σημειωσει και τα 2 κοματα ''εξουσιας'' και λαμογιων που κατασπαραζουν την ελλαδαΠρωτη φορα στην ελλαδα ΟΛΟΙ μαζι οι δεξιουληδες,κονομισαριοι,ξενοφοβικοι,παρτακηδες κλπ κλπ συγκεντρωσαν ΚΑΤΩ απο το 40%......φιλακια....καληνυχτα!!!!!
δηλαδη?η πρωτη συμφωνια κατω απο το τραπεζι απεδωσε καρπους..η δευτερη ερχεται γεναρη και θα...κουφαθουν πολλοι.... ;) ;)
μα δε θα τον προτεινουν ετσι κι αλλιως....
το χω αναφερει κι αλλου..οι προωρες εκλογες ηταν αποτελεσμα συμφωνιας καραμανλη-παπανδρεου με τη μεσολαβηση καποιου κοινου τους ''φιλου''...σκεψου τι φερνει ο γεναρης...πληροφορηση απο βουλευτη (πρωην και νεο ξανα) του πασοκδηλαδη?
καμια εξυπναδα..στα χω ξαναπει απο σεπτεμβρη οταν προκυρηχθηκαν οι εκλογες...ρωταγες και τοτε..πραγματικα ειναι κριμα να γινεσαι εριστικος και προκλητικος γιατι γραφεις και καποια σωστα πραγματακια και πολλες φορες εχω συμφωνησει ...φιλαράκο κοίτα να δεις
Είναι αρkέτα εύκολο να είσαι μετά Χριστό προφήτης
Αν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το τι ΘΑ γίνει, καλώς
Αλλιώς άσε τις εξυπνάδες
πολυ ενδιαφεροντα αυτα τα στοιχειατο χω αναφερει κι αλλου..οι προωρες εκλογες ηταν αποτελεσμα συμφωνιας καραμανλη-παπανδρεου με τη μεσολαβηση καποιου κοινου τους ''φιλου''...σκεψου τι φερνει ο γεναρης...πληροφορηση απο βουλευτη (πρωην και νεο ξανα) του πασοκ
καμια εξυπναδα..στα χω ξαναπει απο σεπτεμβρη οταν προκυρηχθηκαν οι εκλογες...ρωταγες και τοτε..
αν διαβασεις προσεκτικα τι εγραψα θα καταλαβεις...
Θα εχουμε πάλι να ασχολούμαστε...Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.Δηλαδή ο βουλευτής του ΠΑΣΟ ξέρει από ΤΩΡΑ και τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις??Τίποτα σε τζόκερ παιζει??Κανεις λάθος
Δεν είχες πει τίποτα
Ισα ισα, σε είχα ρωτήσει και ΔΕΝ είχες απαντήσει.
Και σε ρωτάω ευθέως σήμερα
Τι θα γίνει τον ιανουάριο?
μπλα μπλα μπλα.....περα οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα...συγκεκριμενες εκλογες εχεις να πεις.....αλλοιως συνεχισε τις γενικολογες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....μαλλον εισαι πολυ μικρος...τετοια ποσοστα εχουν ξαναπαιξει...και τα χουν σημειωσει και τα 2 κοματα ''εξουσιας'' και λαμογιων που κατασπαραζουν την ελλαδα
αυτη η 3αδα παιζει..αλλα...σαμαρας,αβραμο ηδη απετυχαν εξω απο το μαντρι διαλυοντας παταγωδως την υποψια κοματος που εφτιαξαν...αρα με τι μουτρα να ηγηθουν στη νδ....μαλλον η ντορουλα παιζει χωρις αντιπαλο..εκτος κι αν σκασει εκπληξη...να θυμηθουμε παρομοια περιπτωση αρσενη στο πασοκ?σαμαρας,ντορα,αβραμο πιστευω θαναι σιγουρα υποψηφιοι