- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
σ
γενικά ντρεπόμουν που με τον Ψωμιάδη "ανήκουμε" στην ίδια παράταξη
"ντρέψου" ρε!
κοίτα όμως ο Πανικας πως τα φορτώνει τα μωρά..!
σ
γενικά ντρεπόμουν που με τον Ψωμιάδη "ανήκουμε" στην ίδια παράταξη
"ντρέψου" ρε!
συγκρινεις ανομοια πραγματα.ο σαμαρας και ο συμπιλιδης εριξαν την κυβερνηση μητσοτακη γιατι την αφησαν με 150 βουλευτες(αλλο αν ουτως η αλλως θα εχανε τις εκλογες ο μητσοτακης).ο τσιτουριδης δεν αφησε τον καραμανλη με 150 βουλευτες...οσο για το θεμα του υπουργειο εξωτερικων μπορει να εχεις δικιο, αλλα και ο σαμαρας παρακουσε εντολη του ανωτερου του.Μην ξεχνάς ότι κυβέρνηση με ''Πήλινα πόδια'' δεν μπορεί να κυβερνήσει. Τα ίδια έλεγε και ο Μητσοτάκης στον Γέρο- Καραμανλή, ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει με 151 βουλευτές, αλλά ο Γερο-Καραμανλής του έλεγε ''ότι αυτούς έχεις με αυτούς θα κυβερνήσεις''! Ο Σαμαράς ήταν υπό τις οδηγίες του Μητσοτάκη και αυτός τον άδειασε στην τότε σύνοδο των υπουργών εξωτερικών και στο Τότε υπουργικό συμβούλιο. Αν δεν τον εμπιστευόταν να μην τον έκανε υπουργό εξωτερικών και όχι να χρεώνεται την κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη....Με την ίδια λογική για την τωρινή κατάντια φταίει ο Τατούλης και ο Μανώλης, αλλά μάλλον τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται...
........και προτιμα και ελληνικα ...προσεξε τι εχει πισω του!!!...και οχι κινεζικα"ντρέψου" ρε!
"ντρέψου" ρε!
πιστεψε με, οποιος και να βγει αρχηγος, κανεις δεν θα τολμησει να βγει μπροστα και να διασπασεο το κομμα...πιστεψε με...η κορούλα είναι αντιπαθής σε πολύ κόσμο.
Επίσης, δεν είναι ικανή.
Η ΝΔ προφανώς στη φάση αυτή που βρίσκεται ψάχνει αρχηγό να την ενώσει, οποιαδήποτε λάθος επιλογή εμπεριέχει τον κίνδυνο τις διάσπασης
Αυτή τι στιγμή, μονη σωστή λύση είναι ο Σαμαράς.
κατεδαφιση και χτισιμο απο την αρχη..εξω τα λαμογια,οι βαρωνοι,τα τζακια κτλ αν θελουν να ανακαμψουν..και φυικσ συγχρονες αποψεις και υπευθυνες τοποθετησεις...
τελικα γνωρισες κανα φρικοπουρο ρε τυπε?εγω παντωσ παιδια σαν τακτικο μελοσ στισ εκλογεσ βαρεθηκα να μετραω ψηφοδελτια του πασοκ,εγκυκλοπεδια εφτιαξα λεμε
Για το υπογραμμισμένο......
η μπακογιαννη εχει πανισχυρο μηχανισμο απο πισω της.[size=16pt]εχει ακι την ευνοια των αμερικανων σε αντιθεση με τον σαμαρα[/size].το καραμανλικο μπλοκ ειναι διαλυμενο και διαιρεμενο.τα θεμα δεν ειναι να παρει 2-3 τοις εκατο η νδ απο τον καρατζαφερη.και το 2007 ο καρατζαφερης μπηκε στην βουλη αλλα η νδ πηρε 42 τοις εκατο και κερδισε ανετα.το θεμα ειναι ο μεσαιος χωρος.και εκει διεισδυση εχουν μονο η μπακογιαννη και ο αβραμοπουλος.απλα ο δευτερος δεν εχει τον μηχανισμο να κερδισει την πρωτη...
Τύπε, τι ώρα ξεμπερδέψατε? Πήγατε για πατσά στο καπάκι?εγω παντωσ παιδια σαν τακτικο μελοσ στισ εκλογεσ βαρεθηκα να μετραω ψηφοδελτια του πασοκ,εγκυκλοπεδια εφτιαξα λεμε
γνωρισα το μιλφοιδεσ που ηταν γραματεασ ειναι δασκαλαλα τησ ανηψουλασ μου εδω στη περιοχητελικα γνωρισες κανα φρικοπουρο ρε τυπε?
εγινε τιποτα?
..ασε που εβλεπες και ηλικιες ;) ,μολις επιανες ταυτοτητα στα χερια -θα περασαν κατι μιλφ απο μπροστασου που θα ψαχνες ποσο ειναιεγω παντωσ παιδια σαν τακτικο μελοσ στισ εκλογεσ βαρεθηκα να μετραω ψηφοδελτια του πασοκ,εγκυκλοπεδια εφτιαξα λεμε
ορμα τυπεγνωρισα το μιλφοιδεσ που ηταν γραματεασ ειναι δασκαλαλα τησ ανηψουλασ μου εδω στη περιοχη
Εγώ ήμουν άτυχος.Όλοι οι άλλοι της εφορευτικής είχαν ασθενήσει (είχαν αρχιδίτιδα και μουνίτιδα...) και εμφανίστηκα εγώ και μια κοπέλα που ήταν αναπληρωματική.Ωραίο παιδί όμως.Αλλά μοιράσαμε τη μέρα.Κάθησα μέχρι τις 15:00 και μετά ήρθε αυτή και κάθισε στην καταμέτρηση.Στις 14:00 ήρθε και ένα ωραίο μωράκι εκπρόσωπος της ΝΔ πιτσιρίκα,όχι πάνω από 20!
μαγκιτεσ μου σηκωθηκα γυρω στισ 7 παρα πηγα στισ 7΄30 ενω το χαρτι ελεγε 6.πηγα εκει απο τα 6 μελη ημασταν 3.ηρθανε 2 φωλεσ με χαρτι οτι εχουν προβλημα και μια ωραια μουνιτσα αλλα ηταν εγκυοσ και την στειλαμε.κατσαμε 5 ατομα απο τισ 7 μεχρι τησ 12 το βραδυ αλλα η ολη φαση δε με χαλασε γιατι ειχα τισ αδερφεσ μου που μου φερανε φρεντο ηρθαν φιλαρακια φιλεσ και το σημαντικοτερο περασανε πολεσ μουνεσ και γενικωσ η ωρα περασε ευχαριστα.ειδικα στην καταμετρηση με τισ 3 μουνιτσεσ των κοματων.συν οτι και οδικαστικοσ ηταν γαμω τα ατομαΤύπε, τι ώρα ξεμπερδέψατε? Πήγατε για πατσά στο καπάκι?