kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
περασα νωριτερα σημερα,να δω αν ειχε κατι νεο.
Κι εγώ διερωτήθηκα, έψαξα, ρώτησα μου είπαν που είναι και έβαλα χάρτη. Πρέπει μήπως να τον βάζω σε κάθε ποστ;Ρε παιδιά βάλτε κανένα χάρτη για να δούμε και εμείς που δεν ξέρουμε καλά την Λευκωσία που είναι αυτά τα γήπεδα
Κι εγώ διερωτήθηκα, έψαξα, ρώτησα μου είπαν που είναι και έβαλα χάρτη. Πρέπει μήπως να τον βάζω σε κάθε ποστ;
Δεν βαριέμε να διαβάσω αδερφέ. Έψαξα και τις 123 σελίδες του φόρουμ αλλα δεν το είδα. Και ρώτισα και κλπ κλπ αλλά δεν το ξέρει κανείς. Για αυτό και είπα αν είναι ευκολο για τον χάρτη.Καθε 2 σελιδες πρεπει να βαζεις χαρτες φιλε P900. Επειδη βαριουνται να διεβασουν 10 σελιδες στο forum. Ξερει κανεις κανενα πορνοξενοδοχειο που να μπορουμαι να παιρνουμαι καμια κοπελια για 1-2 ωρες?
Καθε 2 σελιδες πρεπει να βαζεις χαρτες φιλε P900. Επειδη βαριουνται να διεβασουν 10 σελιδες στο forum. Ξερει κανεις κανενα πορνοξενοδοχειο που να μπορουμαι να παιρνουμαι καμια κοπελια για 1-2 ωρες?
Δεν βαριέμε να διαβάσω αδερφέ. Έψαξα και τις 123 σελίδες του φόρουμ αλλα δεν το είδα. Και ρώτισα και κλπ κλπ αλλά δεν το ξέρει κανείς. Για αυτό και είπα αν είναι ευκολο για τον χάρτη.
Ευχαριστώ!!!!!!!!Σελίς 90, δεύτερος χάρτης, αδιάβαστε νεανίσκε!
πήγα σήμερα στο φούτσαλ κατα τις 9. είχε μια χοντρούλα που και να με πληρώνεις δεν τον πηδάω.Ευχαριστώ!!!!!!!!
Τραβελ;πήγα σήμερα στο φούτσαλ κατα τις 9. είχε μια χοντρούλα που και να με πληρώνεις δεν τον πηδάω.
χαχα παλιό αλλά καλό. Το θυμήθηκα τώρα. Το είχα δει σε γνωστό σουπερμαρκετ της Λευκωσίας πριν απο 8 χρόνιαΤραβελ;
όχι ρε, δεν ήμουν εγώ. Έτσι κι αλλιώς σε ξέρω, αλλά χτες μόνο βράδυ βγήκα.χτες πηγνα θαλασσα και μετα ξενοδοχειο με ενα βιετναμεζακι που γνωρισα προχτες,καλο κοριτσακι δεν ειναι βιζιτα,25 ομορφουλα.ειχα ξανα τετεια περιπτωση αλλα επιδει ηθελε αγαπες εξαφανιστηκα χαχαχαχ.και με αυτη ισως κανω ετσι,χτες εφαγα 50 και 15 χτες που την γνωρισα επαιρνα 4-5 βιζιτες.σημερα δουλευει,αυριο θα ειναι ελευθερη αλλα δεν παιρνω τηλεφωνο,ειμαι και γριπωμενος και δεν γουσταρω να κανω βολτες μαζι της να με βλεπει ο κοσμος σαν τον γερο αγαπουλη.χτες που την περιμενα καπειος με μπλε αυτοκινητο περνουσε συνεχεια γυρω μου και με κοιταζε,περασε 7-8 φορες αλλα απο την πρωτη που τον ειδα ειχα την ενοια του.λεω μπας και ειναι κανα γκομενοσ η μου εστεισε τιποτα αυτη,καθυστερουσε να ερθει.καπεια φαση λεω λες να ειναι ο p900 και κανει βολτες και θα καταλαβε ποιος ειμαι χαχαχαχ.ειμαι πολυ παρατηριτικος και καχυποπτος αυτο το εχω απο την ουκρανια που ειμαι 24 ωρες στιν πριζα,ολοι οταν με βλεπουν με ρωτανε αν με κυνηγαει κανενας που παρατηρω τα παντα.σκεφτηκα ποσο ατυχος ειναι ο τυπος που με τρυγιριζε αν ηξερε οτι τετειους τοσα χρονια ουκρανια τους τρωω για πλακα καθε μερα χαχαχαχ,θα παθαινε το σοκ της ζωης του αν προσπαθουσε να κανει κατι.
βρήκα κάτι , λεοντα πάρε τηλέφωνο και σταμάτα να ερωτεύεσε με τις κινέζες !
βρήκα κάτι , λεοντα πάρε τηλέφωνο και σταμάτα να ερωτεύεσε με τις κινέζες !
όχι ρε, δεν ήμουν εγώ. Έτσι κι αλλιώς σε ξέρω, αλλά χτες μόνο βράδυ βγήκα.