αν με δεις θα μου μιλησεις?χαχαχαχ.αν με ειδες γιατι δεν με χαιρετησες.
Αφου είχες φωτογραφία εδώ προτού καβλώσεις ρε. Να χαιρετίσω τη φωτογραφία; ΧΑΧΑχαχαχαχ
αν με δεις θα μου μιλησεις?χαχαχαχ.αν με ειδες γιατι δεν με χαιρετησες.
αφού την εχεσες και δεν την πηρες τηλεφωνο ρε. Κρίμα ειναι το κορίτσι. δεν φτάνει που είναι μισόκλειστα τα μάτια τους σκεψου να κλαίει κι όλας. :-(τελος η κινεζα,πρεπει να εχει γκομενο γιατι χαθηκε.καλυτερα δεν θελω βολτες,20 και εξω της πορτασ.
αφού την εχεσες και δεν την πηρες τηλεφωνο ρε. Κρίμα ειναι το κορίτσι. δεν φτάνει που είναι μισόκλειστα τα μάτια τους σκεψου να κλαίει κι όλας. :-(
χαχαχαχαχα θυμηθηκα το beavis and butthead do america που πληρωνε κάποιος για να σκοτωσουν τη γυναίκα του και οι ηλίθιοι νόμιζαν ότι τους πλήρωνε για να την πηδήξουν.εμενα με σκεφτηκε καμια καριολα ουκρανια,η αλλη αγορασα αμεσως εισιτηριο 600 ευρο 4 μερες μετα που γυρισα και οταν παω λεει με πιεζεις,η ιδια μου λεει σε ονειρευομαι,σε πεθυμησα,παω εκει και τι μου λεει.προτιμω να κανω γυμναστικη η να διαβαωσω βιβλιο παρα να χανω τον χρονο μου.δεν την βοηθω λεει να ξεφωρτωθει τον αντρα της χαχαχαχ.λεω πως?εκτος απο τρελη μπας λεω μπας και θελει να τον δολοφονησω χαχαχαχ
Την έχει δοκιμάσει κανείς?
πηγα στην ελληνηδα με το μαιλ..πως ειναι ετσι...κοντη και χοντρη...εφυγα ...ουτε με 20 δεν καθομουν..
ασε που βρωμουσε το διαμερισμα...
Καμιά βιετναμέζα ρε παιδιά...
Καμιά βιετναμέζα ρε παιδιά...
ειμαι ο μεγας καβλωλεων της ουκρανιας!δεν εκλισα ματι ακομα ολο το βραδι περιμενοντας το αγαπημενο μου πρωινο της κυριακης.σε λιγο θα βγω σαν πορνοκαουμποις με το χρυσο σιδερενιο μου αλογο για να κυνηγησω της βιετναμεζες.σαν τον τζον ραμπο θα καθαρισω ολους τους κιτρινιαριδες βιετκονκ και θα γαμησω τις γυναικες τους.μερικους θα τους αφησω ζωντανους να δουλευουν σε φυτιες με ρυζι.ειμαι ετοιμος σε λιγο να καβλομαχησω στην αρενα με αντιπαλους τους γερους με τα διπλοκαμπινα!θα ειναι δυσκολη μαχη αφου πρεπει να εισαι ο λουκι λουκ να αντιδρας οπως οι γεροι με τα διπλοκαμπινα που οπειαν δουν φκενουν πανω στα πεζοδρομια χαχαχαχ.σας αφηνω τωρα συναγωνηστες με καλει το καθηκον,ελπιζω να γραψει κανενας οτι γαμησε σημερα
ειμαι ο μεγας καβλωλεων της ουκρανιας!δεν εκλισα ματι ακομα ολο το βραδι περιμενοντας το αγαπημενο μου πρωινο της κυριακης.σε λιγο θα βγω σαν πορνοκαουμποις με το χρυσο σιδερενιο μου αλογο για να κυνηγησω της βιετναμεζες.σαν τον τζον ραμπο θα καθαρισω ολους τους κιτρινιαριδες βιετκονκ και θα γαμησω τις γυναικες τους.μερικους θα τους αφησω ζωντανους να δουλευουν σε φυτιες με ρυζι.ειμαι ετοιμος σε λιγο να καβλομαχησω στην αρενα με αντιπαλους τους γερους με τα διπλοκαμπινα!θα ειναι δυσκολη μαχη αφου πρεπει να εισαι ο λουκι λουκ να αντιδρας οπως οι γεροι με τα διπλοκαμπινα που οπειαν δουν φκενουν πανω στα πεζοδρομια χαχαχαχ.σας αφηνω τωρα συναγωνηστες με καλει το καθηκον,ελπιζω να γραψει κανενας οτι γαμησε σημερα
ιδικα στην σταση απεναντι απο το παλιο νοσοκομειο προς αμερικανικη πρεσβεια αν δεις πως βγαινουν τα πεζοδρομια θα βαλουν καμιαν πουκατω στην σταση
Πως πειγαι το κυνηγι φιλε Λεων ?