kspinbullet
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θέλω ενα τηλ ασιατισα κινεζασ φιλιπινεζας άμεσα
παιδια χρεαιζομαι τηλ κινασ η βιετναμ κανω ανταλλαγη με αλλα τηλ...
Έτσι ακριβώς.Ψες στις 9 παρα 10 στην παλ/σα εκεί στη στάση που είναι η εκκλησία και τα μακντοναλτς. Ήμουν σε κόκκινο στα φώτα που είναι λίγο πιο πίσω. Ήταν μια μικροκαμωμένη ασιάτισσα - καλή μου φάνηκε - στη στάση. Σταμάτησε κάποιος νεαρός στη λεωφόρο στην απέναντι λωρίδα ανάβοντας τα φώτα κινδύνου, τον είδε, της ένεψε. Αυτή έτρεξε απέναντι διασχίζοντας προσεκτικά τον δρόμο. Έσκυψε στο παράθυρο και μίλησαν για 10-15 δευτερόλεπτα. Μπήκε στο αυτοκίνητο και.. χάθηκαν στο σκοτάδι.
Θα μπορούσε να ήταν "φίλη" του ή γνωστή του απο παλιά που τον περίμενε στη στάση, αλλά το γεγονός ότι έσκυψε στο παράθυρο και αντάλλαξαν 3-4 κουβέντες πριν μπεί μέσα, προδίδει πολλά.
Έτσι ακριβώς.
α ρε πειναααααΜάγκες κάτι ξεκωλιάρες που πουλάνε φραπέ σε καντίνες ξέμπαρκες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας κλπ κυρίως στην Λευκωσία-Αθαλάσσα ξέρει τι παίζει κανείς? Τις βλέπαμε συνεχώς όταν γυρνούσαμε από βολή. Πρέπει να γαμιούνται. Ντύσιμο φουλ ξεκωλέ, τσόντες εντελώς!
γνωρισα βιετναμεζα με το στιλ αυτο των φιλιπινεζων,καλη κοπελα.πηγαμε μακτοναλτασ παλουριοτησα που δεν εχει κοσμο,την επομενη παραλια και μετα την γαμησα ξενοδοχειο.μετα ομως με αποφευγει απο τοτε,τωρα δεν απαντα ουτε τηλεφωνο.
ηταν απολαυση σημερα 10 το πρωι με πηρε ενα πανεμορφο βιετναμεζακι απο τα σκαλακια και πηγαμε σπιτι της 20 ευρο.ηθελε 30 αλλα δεκτηκε 20.η φιλη της ειναι και αυτη κουκλα αλλα ειχε ενα γερο μαζι της,αλλη φορα.μου ειπε οτι με εχει δει πολλες φορες.
Μήπως βρωμαγε το καυλί σου ....???