το τηλεφωνο της είναι ακομα ενα που εχει 777 στη μέση;
Ναι, και τελειωνει σε 12.
το τηλεφωνο της είναι ακομα ενα που εχει 777 στη μέση;
Παλιά (1997) στο καμπαρε ΜΙΑΜΙ στη ρηγαίνης ήταν όλες φιλιππινέζες. Πέρασα η ώρα 4 το πρωί όταν σχόλαναν και είπα σε μια αν θέλει να κανονισουμε τιποτε και η απάντηση ήταν "we are not selling fish"Ηξερα και εγω μια ....σαν τη πιδας εκκαχαριζε λουβια..... Εδω που δουλεβω στο ξενοδοχειο ζιτισα το τηλ μιας ασσιατισσας....η απαντισι της ηδαν.....fuck you you think i am a bich??..... Εεε εφιρθικα και εκριπσα....
Παλιά (1997) στο καμπαρε ΜΙΑΜΙ στη ρηγαίνης ήταν όλες φιλιππινέζες. Πέρασα η ώρα 4 το πρωί όταν σχόλαναν και είπα σε μια αν θέλει να κανονισουμε τιποτε και η απάντηση ήταν "we are not selling fish"
αυτό το εμαιλ μεγάλη μούφα μάγκες
Ετσι νομιζω κι εγω παιδια.Καμμια ανταποκρισηαυτό το εμαιλ μεγάλη μούφα μάγκες
αυτό το εμαιλ μεγάλη μούφα μάγκες
ξεχασα να αναφερω προχτες και πριν 4 μερες στο χοτελ centrum απεναντι απο το τζενι ρεστοραν που κανει πιτσες λαχματσου καθονταν 4 ρωσιδες μια πολυ καλη μονη επαιζε ιτερνετ και 3 η μια καλη οι 2 μπαζα σιγουρα βιζιτες ειναι.πλισιασα λιγο να ακουσω τι μιλανε αλλα ειχε φασαρια δεν ακουγα και εφυγα.ειχα γαμησει ειδη και δεν μιλησα μαζι τους.την τριτη παω γηπεδο,σπανια παω πλεον να παρακαλεσω οπειος ειναι αποελ να τιμησει την ομαδα με την παρουσια του,πηγα μονο βισλα,κοπενχαγη,πρωτη φορα τσαμιον λινκ ποδοσφαιρο αλλα την τριτη ειναι καθηκον μας.ελπιζω να πεσασει και η ομονοια του φιλου καιαφα,να μπει ομιλους ειναι καλο για την οικονομια μας,οπως και οι αλλες ομαδες.μην εισται φανατικοι και μακρια απο καυγαδες.αν τρωγατε το ξυλο και παθαινατε οσα εγω τοσα χρονια ουκρανια θα μενατε μακρια απο φασαριες.να σκεφτεσται ολοι εχουν οικογενεια,τους περιμενουν σπιτι και το ποδοσφαιρο ειναι μεσο να κανετε φιλιες,με αλλους οπαδους ακομα και απο αλλες χωρες.σημερα 5 πρωι ειδα ατυχημα στο ρανταπαουν του γσπ.μευθσμενος βγηκε πανω στο ρανταπααουντ και κτυπησε σε ενα πασαλο.για τους μικροτερους τα γραφω,μηντρεχεται,μην πινεται και μην ξενυχτατε μεχρι πρωι.σας συμβουλευω σαν ο γαμιας της γειτονειας χαχαχαχ
Ρε παιδια βαριεμαι πεστε κανενα τηλεφωνο
Σωστος ο Λεων. Στηριζουμαι ολες τες κυπριακες ομαδεσ και μακρυα απο τραμπουκισμους
καλησπερα σε ολη την παρεα. παιδια μολις βγηκα απο την ελληνιδα που μου ειχε δωσει το τηλ ο pireotis . ενα θα πω η κοπελιά ειναι αψογη στην δουλεια της
Εχω διαβάσει οτι είναι λίγο χοντρη. Πόσο χοντρή είναι?καλησπερα σε ολη την παρεα. παιδια μολις βγηκα απο την ελληνιδα που μου ειχε δωσει το τηλ ο pireotis . ενα θα πω η κοπελιά ειναι αψογη στην δουλεια της
Εχω διαβάσει οτι είναι λίγο χοντρη. Πόσο χοντρή είναι?