marios sexy1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια εχει κανεις να μου δωσει τηλεφωνο καμια κοπελες στην παλλουριωτισσα ή αγλαντζια?
παιδια εχει κανεις να μου δωσει τηλεφωνο καμια κοπελες στην παλλουριωτισσα ή αγλαντζια?
δωσε το τηλεφωνο της να το εχωΤη γνωστή λένα στην αγλαντζιά την έχεις; χάλια βέβαια, κάπου 28 χρονών κυπριοπουλα. δέχεται και με 20ευρο αλλά καλύτερα να την παίξεις μόνος σου. πας εκεί μόνο αν βαρίεσαι να την παίξεις.
[]Υπαρχει και η Ελ-πήδα στην Αγλαντζια. Αν θελης τηλεφονο να σου στηλω.
Η Ελ-πήδα δεν σταμάτησε; την έπαιρνε τηλ ένας φίλος για 2 μήνες και ήταν κλειστόπαιδια εχει κανεις να μου δωσει τηλεφωνο καμια κοπελες στην παλλουριωτισσα ή αγλαντζια?
[]Υπαρχει και η Ελ-πήδα στην Αγλαντζια. Αν θελης τηλεφονο να σου στηλω.
Έχει 2 Κυριακές που τυχάινει και περνάω γύρω στις 5 το απόγευμα και έχει μία ασσιάτισα εδώ που βάζω κόκκινο πάνω στο χάρτη. Ξέρει κάποιος περισσότερα?
Παιδια ειμαι 19 και θελω κανενα τηλεφωνα για φθηνο και καλο σεξ. Μπορειτε να μου στηλετε κατι?
παιδιά έχω μαζέψει 30 τηλέφωνα . Θα τα δώσω όλα σε οπιον μου βρει καπια μου να είναι λεπτή, νέα , να δίνει κώλο και να είναι ξένη ευρωπέα
εγω δινω 50.....για βραζιλιανα που θα παιζει πιανο και να μιλα γαλλικα
το τηλεφωνο της είναι ακομα ενα που εχει 777 στη μέση;Μολισ τορα την πηρα τηλεφωνο και απαντησε. Δηλαδη εργαζεται ακομη.
εγω δινω 50.....για βραζιλιανα που θα παιζει πιανο και να μιλα γαλλικα
Είχα μια βραζιλιάνα αλλα μαλλον εφυγε γιατί εκλεισε και τα 2 τηλεφωνα. Μιλουσε πορτογαλλικά την ώρα του σεχ.