Χτές το απόγευμα κατά τις 6 είδα στο καιμακλί εκεί στην λεωφόρο που είναι τα μακντοναλτς και έχει και ένα φούρνο. Σε μια πάροδο της λεοφόρου εκεί κοντά, είδα μια "βιετναμέζα" με ομπρελίτσα και αργόσυρτο περπάτημα όπως το περίγραψε ο λέον. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο δίπλα της, κάτι της είπε απ' το παράθυρο, και εκείνη έκλεισε την ομπρέλα και μπήκε μέσα. 10-15 δευτερόλεπτα διέρκησε η φάση. Πρίν καμιά ώρα (γύρω στις 3) περνούσα απο την ίδια λεωφόρο (περνώ 4-5 φορές τη μέρα, είναι δρόμος μου) και όπως περνούσα έστριψα το κεφάλι να δω αν υπάρχει τίποτα μέσα στο στρίψιμο και είδα πάλι μιαν να περπατάει αργά αργά με ομπρελίτσα. Είδα πλάτη αλλά μου φάνηκε η ίδια κοπέλα. Μπήκα απ την επόμενη πάροδο για να πάω στην άλλη οδό και την είδα απο μπροστά. Ήταν η ίδια με χθές. Και είχε και eye contact με το αυτοκίνητο όχι σαν κάποιες άλλες που βλέπουν τα περιστέρια ή όταν πλησιάζει αυτοκίνητο αποστρέφουν το βλέμμα. Δεν προσπάθησα κάτι γιατί έπρεπε να έρθω δουλειά σε μισή ώρα. Θα έχω το νου μου τις επόμενες μέρες μπάς και την πετύχω σε πιο βολικές ώρες, όπως πχ χθές. Θα σταματήσω και θα της πω να μπεί μέσα - με στύλ φιλικού λέον. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει κάτι, αλλά φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι υποψήφια βίζιτα. Μικρή μου φάνηκε γύρω στα 25 αλλά ίσως και 30 γιατί με αυτές δεν βγάζω άκρη με την ηλικία όπως ούτε με την εθνικότητα χααχα!